Labas vakaras, mamos išsikraustome, todėl skubiai parduodame žaislų rinkinukus berniukui ir mergaitei po 10eur Parduosiu pirmai atvažiavusiai, esame Vilniuje, mano tel 865036638 Rinkunukas mergaitei (puzzle, kasa, skalbimo mašina, indai) Rinkinukas berniukui (puzzle, vėžliukų kaukės, iron man kauke, domino, stalo žaidimas, laivų mūšis)
Labas vakaras, mamos
išsikraustome, todėl skubiai parduodame žaislų rinkinukus berniukui ir mergaitei po 10eur Parduosiu pirmai atvažiavusiai, esame Vilniuje, mano tel 865036638
Rinkunukas mergaitei (puzzle, kasa, skalbimo mašina, indai)
Rinkinukas berniukui (puzzle, vėžliukų kaukės, iron man kauke, domino, stalo žaidimas, laivų mūšis)
Nauja 3D Puzle (delione) Kosmosas Parduodam puzle Kosmosas, 500vnt. Nei karto nedeliota, tik buvo praplesytas maiselis, Vaikui patiko tema-kosmosas, bet nepatiko, kad tiek daug detaliu. Maiseli uzklijavome, dezute tvarkinga. Puzle 3D efektas. Pavirsius puzles yra kietas, nelygus.... net nzn kaip cia paaiskinti. Jei zinote buvo ir dar vis yra tokie kalendoriukai kur keicia vaizda, tarsi judapaveiksliukas, tai is tos pacios medziagos ir delione. Kaina 7eur, Vilnius