Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(Pookelis @ 2016 07 28, 12:35)
Nu va. Plūkėmės vakar su vyru. Klijavom tuos velnio tapetus.
Dabar reikia priderinti naktinę romanetę  wacko.gif

Man sita siena prasosi tik baltu kitu sienu, mano nuomone jokia kita netiks, gelsva ypac :)

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2016 08 01, 19:38)
Sveikos, ieškau patarimo.
įrenginėsim nedidelį kambarį dviems merginoms.
grindys bus šviesesnės nei foto, balintas ąžuolas.
tapetuota viena siena, kitos dažytos (balta,pastele - dar neaišku).
Lovos užsakytos, liko nuspręsti dėl jų spalvos.
o man taip nesigalvoja  :oh  :oh  :oh
noriu praktiško neutralaus sprendimo, kad sumąsčius po kelių metų pakeisti tapetus lovos tiktų tos pačios.
4u.gif

Lova rinkciausi tik balta
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2016 08 29, 13:27)
Man sita siena prasosi tik baltu kitu sienu, mano nuomone jokia kita netiks, gelsva ypac :)

Yra gelsva ir viskas ten gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elifė @ 2016 04 18, 14:14)
sveiki,

į vaikų kambarį noriu lovų su minkšta atkalte (ne sofų). randu tik vienoj vietoj LT ir gan nepigiai  :geda2:
gal dar kam yra tekę matyti kur nors kitur kažką panašaus- įmesiu keletą foto ką radau? arba gal galima iš užsienio parsivežti/užsisakyti?  :hm
vartotojo įkelta nuotrauka

Na čia ne minkšta, bet yra atkaltė, ir galima padėti pagalvių. Manau visai neblogas kompromisas žiūrint į kainą.
https://www.baldumag...ona/lova-hf-681
Man asmeniškai labai imponuoja metalinės, tokios princesiškos, tiek kad pasidėjimo po lova jau nėra:
Atsakyti
QUOTE(elifė @ 2016 04 18, 15:14)
sveiki,

į vaikų kambarį noriu lovų su minkšta atkalte (ne sofų). randu tik vienoj vietoj LT ir gan nepigiai  :geda2:
gal dar kam yra tekę matyti kur nors kitur kažką panašaus- įmesiu keletą foto ką radau? arba gal galima iš užsienio parsivežti/užsisakyti?  :hm

Kazka panasaus cia galima uzsisakyti, o gal ta ir turejote omenyje.
Adomo baldai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lailatina @ 2017 01 24, 17:53)
Na čia ne minkšta, bet yra atkaltė, ir galima padėti pagalvių. Manau visai neblogas kompromisas žiūrint į kainą.
https://www.baldumag...ona/lova-hf-681
Man asmeniškai labai imponuoja metalinės, tokios princesiškos, tiek kad pasidėjimo po lova jau nėra:

Mūsų vaikų kambariuose kuo puikiausiai eksploatuojamos Ikea Hemnes sofos/lovos. Nugaros paminkštinimui naudojame pagalvėles: http://www.ikea.com/...ducts/50080315/. Naudojame apie 8 metus, rekomenduoju. Jei pirksite "pasunkintą" t. y. ne ant kojelių lovytę, labai atkreipkite dėmesį, ar ne per mažas kambarys, nes tokio tipo baldas vizualiai užima daugiau vietos. Tai ypač jaučiasi nedideliame kambaryje. Sėkmės renkantis!
Atsakyti

Mūsų vaikų kambariuose kuo puikiausiai eksploatuojamos Ikea Hemnes sofos/lovos. Nugaros paminkštinimui naudojame pagalvėles: http://www.ikea.com/...ducts/50080315/. Naudojame apie 8 metus, rekomenduoju. Jei pirksite "pasunkintą" t. y. ne ant kojelių lovytę, labai atkreipkite dėmesį, ar ne per mažas kambarys, nes tokio tipo baldas vizualiai užima daugiau vietos. Tai ypač jaučiasi nedideliame kambaryje. Sėkmės renkantis!

Nuoroda ikelet lovis o ne pagalveliu :) patinka man labai sita lova...

nuo kokio amziaus joje guldet vaikus? Ar nera ji labai auksta? Vis tik 2 ciuziniai lyg ir susideda?

Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2016 07 19, 11:12)
Grindys ąžuolo parketas. Baldai balintas ąžuolas
Vaikai- berniukas ir mergaitė. Galvojam gal žalsva, gal gelsva, bet tikrai ne melsva

Pas mus gelsvas vaiku kambarys, o baldai balti. Man patinka, kad sviesu ir visos dekoracijos tinka, kurios dukrai augant keitesi ne karta jau smile.gif
Nebent jei kambarys visai baltas - tada galvociau gal spalvotus baldus.

Kita vertus, vaikams, ypac mazesniems, patinka spalvu makalyne, kuo ryskiau - tuo geriau biggrin.gif Maniske visus baldus ryskiais libdukais apklijavus jau doh.gif
Atsakyti
Kokia keista mada, čia žiūriu, visos vieną sieną tapetais klijuojat g.gif Mes išdažėm vaiko kambarį pieno spalva, šilta balta, nieko neklijuosim, dabar baldus renkam.
Atsakyti

Ta mada jau seniai sakyčiau. Pas mus kadangi vieną sieną rekomendavo skilimo prevencijai klijuoti stiklo audinio tapetu, tai ją darėm akcentinę ir dažėm kita spalva. Realiai to tapeto faktūra neišsiskiria, na bet gavos taip, kad ta viena siena kitos spalvos, išsirinko pats sūnus. Baldai neutralūs.

Atsakyti

Nuoroda ikelet lovis o ne pagalveliu :) patinka man labai sita lova...

nuo kokio amziaus joje guldet vaikus? Ar nera ji labai auksta? Vis tik 2 ciuziniai lyg ir susideda?

Gal dar kas Hemnes lova turit ir galit atsakyt?

Atsakyti
QUOTE(Tizide @ 2017 02 03, 13:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Tizide" data-cid="71391750" data-time="1485429090"><div><p>Nuoroda ikelet lovis o ne pagalveliu smile.gif patinka man labai sita lova...</p><p>nuo kokio amziaus joje guldet vaikus? Ar nera ji labai auksta? Vis tik 2 ciuziniai lyg ir susideda?</p></div></blockquote><p>Gal dar kas Hemnes lova turit ir galit atsakyt?</p>

Mano sesuo tokią turi. Tai sakyčiau vaikas nuo 3.5m joje miega
Atsakyti
QUOTE(Tizide @ 2017 02 03, 14:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Tizide" data-cid="71391750" data-time="1485429090"><div><p>Nuoroda ikelet lovis o ne pagalveliu smile.gif patinka man labai sita lova...</p><p>nuo kokio amziaus joje guldet vaikus? Ar nera ji labai auksta? Vis tik 2 ciuziniai lyg ir susideda?</p></div></blockquote><p>Gal dar kas Hemnes lova turit ir galit atsakyt?</p>

Galit deti tik viena ciuzini, tada bus zemesne. Mes turim sia lova, Patenkinti. Labai talpus stalciai po ja. Pas mane miega devinmete, bet tikrai tinka ir daug jaunesnems 🙂
Atsakyti