Įkraunama...
Įkraunama...

Ką daryti, kai "surakina" sprandą?

movalio i raumenys paprasykite,kad kas suleistu,ar pati susileiskite
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 01 29, 22:52)
Aš prieš kokius 6 ar 7 metus plaukiojau ir po baseino paėmė ir surakino sprandą.Gydytoja pasakė,kad išsinarinau kaklą.Tada uždėjo įtvarą 3 sav.ant kaklo.Po to karto buvo dar kokie 6,o gal ir daugiau tokių išnirimų.Ir visad taip ne į temą,tiesiog noriu į šoną pažiūrėt ir suvokiu,kad nebegaliu galvos pasukt.Arba pasuku,o tada atitiest nebeišeina.Per didžiulį skausmą atitiesiu ir dedu įtvarą (po kelių panirimų pati nusipirkau jį).Tai tiek...kartais praeina per 3d.kartais per porą sav..

As irgi turiu ta itvara, nes po traumos as i ji buvau "ideta" visa menesi unsure.gif Ir dabar kai surakina, tai jis bent kazkiek padeda su galva susitvarkyti, be jo butu vapshie sakes doh.gif
Atsakyti
Su diklofenaku (ar naklofenu-cia tas pats) reikia atsargiai,pas ka yra problemos su skrandziu tokiu vaistu negalima,o ir visai sveika skrandi labai lengva su juo susigadinti...As geriau nimesil ir ketanova (leidziami padeda geriau,bet kaip tu zmogau susileisi jei sprandas sutrauktas ir su desine ranka nieko daryti negali... doh.gif ),ir B gr.vitaminus...Ir tie sutraukti sprandai gali ir rimtesne priezasti tureti,reiketu pasitikrinti,o ne uzsiimti savigyda...As vat nekreipdavau demesio,kol viena grazia diena neprireike biuletenio del skausmu...tai biuletenis jau beveik trys menesiai...kakle isvarza rado...
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 01 30, 18:51)
Ir tie sutraukti sprandai gali ir rimtesne priezasti tureti,reiketu pasitikrinti,o ne uzsiimti savigyda...As vat nekreipdavau demesio,kol viena grazia diena neprireike biuletenio del skausmu...tai biuletenis jau beveik trys menesiai...kakle isvarza rado...

As kai trauma turejau tai buvo pazeistas nervas, tai kai kazka uzspaudzia ar perpucia tada ir surakina blush2.gif
Nors gerai pagalvojus, gal kada ir reiks pasiziureti kaip tas kaklas laikosi g.gif Nors tfu tfu tfu jau keleta metu kazkaip isvengiu per stebukla as sito baisumo. Kai tik jauciu, kad tuoj prasides (ar pasuku ne taip galva ar pasalu) ir jauciu kad jau kimba, tai issimasazuoju kakla ir istampau ji ir tai padeda, nors kelias dienas jauciu kakla, bet nepaguldo kaklas manes i lova ax.gif
Atsakyti
kai kurie gydytojai nerekomenduoja nimesilio gerti jeigu tik galima negerti - jis irgi gadina skrandi, be to yra toks stiprus, kad skiria po operaciju.
man kakla surakindavo bent karta per savaite, visada galvojau kad nervo uzdegimas.
kam tai nevienkartinis reiskinys, tikrai siulyciau nueiti pas gera gydytoja. man kai jau nebepadejo jokie fastum geliai, nuejus pas gyd. islankste visaip kaip, ir rado kokia tai raumenu liga (neatsimenu diagnozes), kurios esme - raumens trumpejimas del sedimo darbo ir neteisingos laikysenos. vienintelis efektyvus gydymas (nesimptominis) - maksta is pradziu kasdien, veliau - po kelis kartus per savaite.
dabar kaklo neskaudejo kelis menesius, galva sukioti gera thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Marsala @ 2012 02 26, 10:49)
kai kurie gydytojai nerekomenduoja nimesilio gerti jeigu tik galima negerti - jis irgi gadina skrandi, be to yra toks stiprus, kad skiria po operaciju.

Taip,bet nimesil yra geresnis pasirinkimas nei diklofenakas,kas liecia pasalinius poveikius.Geriau ji kartu su ketanova,ir pirma savaite net nejutau poveikio-tokie buvo skausmai... doh.gif Diklofenakas turi didesni priesuzdegimini poveiki nei nimesil ar ketanov,ir prie sprando skausmu yra geresnis pasirinkimas (man jo neskyre del nesveiko skrandzio,taigi ir skausmus teko gerokai ilgiau kesti...).
Atsakyti