Įkraunama...
Įkraunama...

Ką gaminome vakar, ką gaminsime šiandien

Vištienos vėrinukai su ryžiais
Atsakyti
Vištienos sparneliai su bulvėmis ir agurkais,makaronai su moliūgu padažu
Atsakyti
Manų košė su cinamonu, jautienos troškinys su bulvėm ir morkom
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2014 10 28, 09:08)

Taip, si. 4u.gif

QUOTE(Victorious @ 2014 10 28, 11:28)
Ne, knygos neturiu, bet sezoninevirtuve.lt randu gerų receptų. ax.gif

As net nemaciau, kad ji yra bloge. rolleyes.gif Bet as kalbejau ne apie sezonines virtuves knyga, o apie "Didzioji troskiniu, sriubu ir kitu sildanciu patiekalu" knyga, 3 autoriu. Labai tinkanti siam sezonui ir, nebent man, labai jauki, su gerais, naminiais (bet neprastais) receptais, kuriuos pagal poreiki pakoreguoju.
Atsakyti
Žemaičių blynai su grybais smile.gif
Atsakyti
Išbandžiau vakar tą burokėlių-obuolių sriubą, bet kartojama pas mus nebus g.gif bulvytės taisė padėtį biggrin.gif

Šiandien žiedinių kopūstų užkepėlė su vištienos faršu ir Bešamelio padažu
Atsakyti
Visteinos ir darzoviu troskinys wub.gif
Atsakyti
Šiandien mūsų mėgiamos sočios lęšių salotos
http://patiekalaisei...iu-salotos.html
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2014 10 29, 13:33)
Išbandžiau vakar tą burokėlių-obuolių sriubą, bet kartojama pas mus nebus  g.gif  bulvytės taisė padėtį  biggrin.gif

Man tos sriubos "vinis" - čiobreliai. Bet nežinau, ar bus kartojama, nes dar daug įdomių sriubų receptų norėtųsi išbandyti. Neabejotinai kartotina - prancūziška sūrio ir svogūnų sriuba. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2014 10 28, 21:51)
Taip, si. 4u.gif
As net nemaciau, kad ji yra bloge. rolleyes.gif Bet as kalbejau ne apie sezonines virtuves knyga, o apie "Didzioji troskiniu, sriubu ir kitu sildanciu patiekalu" knyga, 3 autoriu. Labai tinkanti siam sezonui ir, nebent man, labai jauki, su gerais, naminiais (bet neprastais) receptais, kuriuos pagal poreiki pakoreguoju.

thumbup.gif
Atsakyti
Siandien grybu sriuba ir pabaigsim vistiena biryani su ryziais. rytoj pietums bus tortellini su suriu
Atsakyti
Mes ka tik po vakarienes, ispaniskais motyvais. essen.gif
Karaliskos (didziosios) pupos su kalendromis, cesnakais ir alyvuogiu aliejumi (viskas apkepta keptuveje) + lengvai apkepta panceta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata123: 29 spalio 2014 - 19:23