Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdysiu (-žiau) viena

Sveikos. Noreciau paklausti nuomones tu, kurios gimde vienos.
Kadangi busiu vienisa mamyte, tai, pasiskaiciusi jusu pokalbiu, pradejau jaudintis - o kas gi man pades gimdyti?? g.gif Vyro nera, mamos salia nenoriu, tai kas belieka?? Ar isvis jums buvo svarbu ir butina, kad gimdyme dalyvautu koks artimas zmogus?? Ar galima to prasyti drauges?? Ar kuri is jusu esate gimdziusi visai viena?? Juk ne visada gali logiskai mastyti gimdymo metu, kartais reikia, kad kas su gydytoju pasneketu ar atnestu ka nors. Kaip jus elgetes tokioje situacijoje??
Atsakyti
jei vyro nera,siulau pasikviesti artima zmogu(jeigu leidziama),kuris palaikytu tave...as speju liksiu viena,nes visi kas man svarbus,silpnu nervu blush2.gif
Atsakyti
as noreciau kad salia butu mano draugas bet nuojauta sako kad teks buti vienai kaip pirma karta,kai man dare cezari,nes jo i operacine neileido,o palaikymo tai reikia nerealaus kazkieno nes kai kurie daktarai megsta pasakyt ka nors izeidziancio ne vietoj ir nelaiku verysad.gif
Atsakyti
Aš manau, kad gali pakviest kokį artimą žmogų, gerą draugę, tikrai nieks nedraus. Svarbu, kad tu jaustumeis gerai. Parama, pagalba tikrai ne pro šalį, ir tu nesijausi viena bigsmile.gif Bet kokiu atveju linkiu kad viskas praeitų sklandžiai drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Bet kokiu atveju linkiu kad viskas praeitų sklandžiai drinks_cheers.gif  4u.gif

Aciu smile.gif
Atsakyti
tokiu atveju pasikviesciau koki artyma zmogu nes nenoreciau gimdyt viena ax.gif

as net bijau kad vyras gali nespet atvykt i gimdyma ir liksiu viena doh.gif oi kaip nenoriu..

sakykit mergytes gal zinot nuo kokiu amziau leidziama buti sale gimdykloj...
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2006 06 29, 15:07)
Kadangi busiu vienisa mamyte, tai, pasiskaiciusi jusu pokalbiu, pradejau jaudintis - o kas gi man pades gimdyti?? g.gif  Vyro nera, mamos salia nenoriu, tai kas belieka?? Ar isvis jums buvo svarbu ir butina, kad gimdyme dalyvautu koks artimas zmogus?? Ar galima to prasyti drauges?? Ar kuri is jusu esate gimdziusi visai viena?? Juk ne visada gali logiskai mastyti gimdymo metu, kartais reikia, kad kas su gydytoju pasneketu ar atnestu ka nors. Kaip jus elgetes tokioje situacijoje??

as pries gimdyma svarsciau ar isvis noreciau, kad kas dalyvautu, ir jei taip, tai kas...
kadangi vyro neturiu, sitas variantas atkrito is karto ax.gif mamos nenorejau, nes jos nervai nebutu islaike ir ji tik mane butu erzinusi. dalyvavo drauge. beje, pati gimdziusi. as patarciau, jei turi tokia drauge, butinai pasikviesk. ji man labai padejo. ir ranka palaike, kai reikejo, ir vandeniu apslakste ir t.t. vienu zo, jei ne ji, man butu buve zymiai sunkiau.
kai pagalvoju, kad vos viena ne gimdziau tai baisu darosi. nepatarciau to daryt vienai. jei ir sprendima koki tektu priimt, pati tikrai nelabai blaiviai galetum viska apsvarstyt gimdymo metu.
taigi patarciau tikrai nebuti vienai. o geriausia, jau gimdziusi drauge mirksiukas.gif
(cia tais atvejais kai nera galimybes dalyvaut vyrui ar mamai)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliux: 30 birželio 2006 - 19:25
QUOTE(mikke @ 2006 06 29, 15:07)
Kadangi busiu vienisa mamyte, tai, pasiskaiciusi jusu pokalbiu, pradejau jaudintis - o kas gi man pades gimdyti?? g.gif  Vyro nera, mamos salia nenoriu, tai kas belieka?? Ar isvis jums buvo svarbu ir butina, kad gimdyme dalyvautu koks artimas zmogus?? Ar galima to prasyti drauges?? Ar kuri is jusu esate gimdziusi visai viena?? Juk ne visada gali logiskai mastyti gimdymo metu, kartais reikia, kad kas su gydytoju pasneketu ar atnestu ka nors. Kaip jus elgetes tokioje situacijoje??

Sveika,
tu taip stipriai neliudek! As antra vaikeli gimdziau viena, ir man labai patiko thumbup.gif . As savo gydytoja pasitikejau 100%, todel man tikrai nekilo tokie klausimai. O nusprendziau viena gimdyti todel, kad gimdymas visgi moteriskiu reikalas ! mirksiukas.gif (cia mano nuomone). Ir nusprendziau gerai, paskambinau, kai pagimdziau, sakau, atvaziuok, jau turim nuostabu suneli. Ir tikrai musu santykiai neastale, o suneli tiesiog dievina, labiau netgi nei pirma...
Atsakyti
Aciu, leliux smile.gif
Vat as irgi kazkaip suabejojau, ar bus saugu man paciai, jei visai nieko salia nebus. Teks, matyt, tikrai kalbint kokia gimdziusia drauge.
Ech, tie vyrai.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2006 06 30, 20:57)
Aciu, leliux smile.gif
Vat as irgi kazkaip suabejojau, ar bus saugu man paciai, jei visai nieko salia nebus. Teks, matyt, tikrai kalbint kokia gimdziusia drauge.
Ech, tie vyrai.. mirksiukas.gif

ner uz ka 4u.gif
cia ir tavo saugumui geriau, o be to, jei ilgi bus saremiai, tai turesi su kuo paplepet mirksiukas.gif kokius daktarelius apsneket biggrin.gif
pvz kai as nakti gimdziau, jei buciau buvus viena tai nzn kaip man ten butu buve - visgi ligoninej nakti nera labai jau jauku. visgi artimas zmogus moraline parama biggrin.gif
Atsakyti
Pirmą lėliuką gimdžiau vyrui dalyvaujant, nes buvo baisu mirksiukas.gif o antrą - viena - vyras nelabai norėjo, tai aš ir neįkalbinėjau. Ir man visai patiko - jeigu būtų dar vienas vaikiukas, gimdyčiau be vyro. Na bet gydytojas buvo gerai pažįstamas, ir aš juo labai pasitikėjau, beveik visai nesijaudinau.
Atsakyti
vakar pagaliau pakalbejom su draugu del jo dalyvavimo gimdyme...baisiai nusivyliau isgirdusi,kad jis nelabai noretu jame dalyvauti verysad.gif siaip suprantu kad tuo metu jis gali dirbti,bet jei ne darbo diena tai visai bijau viena buti,nes daugiau jokiu artimu zmoniu neturiu,kurie galetu but salia ta akimirka g.gif o viena labai bijau,nes turiu daktaru fobija ir ju labai nemegstu ax.gif
Atsakyti