Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(cromia @ 2014 08 21, 13:49)
Kaip atrodo ta lempa?  g.gif

Amazon

Aliexpress
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2014 08 17, 15:34)
As tai galvoju viskas turi savo kaina. Klauset koki geriau pirkti, tai pigiausias niekad nebuna geriausias 4u.gif As neseniaiuzsakiau is amazon.com bonda, pagrinda, ir virsutini sluoksni ir aliejuka is Harmony, kaina tikrai nebloga gavosi, ir zinoma, kokybiskos priemones, del kuriu nera klausimu smile.gif

Mergaitės, vis jūsų temas paskaitau, kaupiu info, bet apie tai neužkliuvo akis... Taigi drįstu paklausti blush2.gif
čia pirmuose psl. aptarinėjot bond'ą (originalą ir neoriginalą). Nusprendžiau priemones užsakinėt iš amazon.com. Bet ar ten esu garantuota, kad bus originalas? Lyginau ir buteliukus, bet vistiek pradėjau abejot, gal iš Lt parduotuvių būtų 100 proc. garantuotai originalu? Bet žymiai brangiau...
Kaip pvz.:
http://www.amazon.co...ny gelish basix
Atsakyti
QUOTE(sausainyte @ 2014 08 21, 16:18)
esu garantuota, kad bus originalas? Lyginau ir buteliukus, bet vistiek pradėjau abejot, gal iš Lt parduotuvių būtų 100 proc. garantuotai originalu? Bet žymiai brangiau...
Kaip pvz.:
http://www.amazon.co...ny gelish basix

as esu tikra,kad jusu idetos priemones originalios. Ziurekite visada i atsiliepimus ,reitinga 4u.gif
Atsakyti
Planuoju pasiimti ibd naturally beutiful spalva , kokie atsiliepimai apie ja?nesubegdineja?
Atsakyti
Ikelsiu keleta savo darbu tik beda, kad splavu neturiu prie saves user posted image
Orly white tips ir perfect nails pagrindui

Papildyta:
user posted image
golden rose fire trap ir blizguciai
Papildyta:
9/q88/p600x600/10509495_1522058544692584_2038851074203704212_n.jpg?oh=d02d334afde7b72a39746d2343f785ac&oe=5480C149&__gda__=1416459198_9a86b523b983ec7a04e697d225806033[/IMG]
golden rose on fire ir birus blizguciai
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 08 21, 11:53)
It's a lily butu puiki spalva, jei nekeistu jos. Geriau meskit ja is saraso.

g.gif daznai ja naudoju...nei karto nepakeite spalvos g.gif

IBD lakai geri. Gerai laiko, labai gerai nusiema, bet ju sepeteliai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzna @ 2014 08 21, 16:55)
g.gif daznai ja naudoju...nei karto nepakeite spalvos  g.gif

IBD lakai geri. Gerai laiko, labai gerai nusiema, bet ju sepeteliai  doh.gif

Kiap smagu, pirma karta skaitau gera atsiliepima apie sita spalva. Manoji net buteliuke pakeite spalva, nei parduosiu tokios nei naudosiu.
Papildyta:
QUOTE(orin @ 2014 08 21, 16:55)
Ikelsiu keleta savo darbu tik beda, kad splavu neturiu prie saves

Grazu ir tvarkinga. Pas mane atvirksciai buna, raudonas kojoms, prancuzas rankoms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(orin @ 2014 08 21, 15:56)
Planuoju pasiimti ibd naturally beutiful spalva , kokie atsiliepimai apie ja?nesubegdineja?

Turiu, normali spalva, graži, lengvai lakuojasi 4u.gif
Atsakyti
Ilja, is isvardintu turiu ibd cosmic red, hg analoga pardaviau buvo sviezia ir lb lb skysta gal taip papuole su laiku gal butu sutirstejus ir grazesne uz cosmic smile.gif
queen of the heart einama spalvyte ir dengia ir lakuoja gerai. Mango jau po puse buteliuko irgi kaip ir 2 sluoksniu pakanka vasara lb populiari ir gera spalva.

kas klause del natural beuty tai pas mane ji neinama mastau kad net parduoti gal reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2014 08 20, 14:41)
As kai gausiu pabandysiu biggrin.gif  Tikiuos nebus taip baisu, kaip kai kurie komentarai. Na sake, kad tirstesni ir nori pasigarbanot, bet tikiuos, kad susidorosiu biggrin.gif

As turiu gelaze- tikrai netirsti... man kaip tik skystesni, reikia daugiau sluoksniu. Man beje labia gerai laiko su hg topu. Tik uzknisa kad traukiasi nuo galiuko, daug sluoksniu reikia, todel pasilikau viena spalva, kuri ziauriai grazi, o kitos bandau atsikratyti. Nuemimas irgi normalus man, bet naudojant su baze, jei be bazes, tai pirmaji sluoksni sunku nugramdyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2014 08 21, 17:58)
As turiu gelaze- tikrai netirsti... man kaip tik skystesni, reikia daugiau sluoksniu. Man beje labia gerai laiko su hg topu. Tik uzknisa kad traukiasi nuo galiuko, daug sluoksniu reikia, todel pasilikau viena spalva, kuri ziauriai grazi, o kitos bandau atsikratyti. Nuemimas irgi normalus man, bet naudojant su baze, jei be bazes, tai pirmaji sluoksni sunku nugramdyti  mirksiukas.gif

Kokia spalva turite? bigsmile.gif O saldytuve palaikius nepatirstejo?
Gavau sian rendezvous... O labiau laukiau gelazes biggrin.gif Nagus kaip ir reiktu persilakuot, virs 2 sav, bet jau mano naujosios spalvos parkeliauja... Nzn ar laukt ar persilakuot, bet zinau, kad jei atkeliaus greit tai noresis senaji laka nusiimt, kad kuo greiciau naujuosius isbandyt...
Orin labai grazus prancuzas 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Golden rose on fire ir blizguciai
user posted image
perfect nails lakas ir blizguciai
Papildyta:
user posted image
golden rose on fire ir blizguciai
Atsakyti