Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Dekui uz patarimus 4u.gif
Nepirksiu to PN rinkinio smile.gif. Neskubesiu, nors dar vakar dar atrode, kad bus gerai ir sis-kad tik greiciau pradeti lotuliukas.gif .
Skaitau is naujo temas nuo balandzio ir suprantu, kad HG startui geriausia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bel@: 04 rugsėjo 2014 - 08:22
QUOTE(Bel@ @ 2014 09 03, 22:21)
Dekui uz patarimus  4u.gif 
Nepirksiu to PN rinkinio smile.gif. Neskubesiu, nors dar vakar dar atrode, kad bus gerai ir sis-kad tik greiciau pradeti  lotuliukas.gif .
Skaitau is naujo temas nuo balandzio ir suprantu, kad HG startui geriausia  smile.gif

HG pagrindas su topu - tikrai taip. Dėl lakų, tai nelygu kuri spalva...
Šiap, man pradžiai visai tiko ibi - pagrindas ir topas viename. Lyginant su HG pagrindu ibi skystesnis, greičiau užtept galima. HG tirštas ir ten jau ne tepimas gaunasi, bet įtrinimas. tiesiog ilgiau užtrunka smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
O as noriu paklausti kokias rekomenduotumete isigyti IBD spalvytes ? Kurios gerai teptusi ? smile.gif
Atsakyti
Merginos, patarkite prašau, kuri spalvytės gražesnė, norėčiau išsirinkti pradžiai vieną iš šių (čia gal skonio reikalas, bet vis tiek), gal kurios populeresnės, nes iš nuotraukų internete sunku suprasti kurios artimesnės tikrajai spalvai:
IBD Sweet Melody ar IBD SHE'S BLUSHING.
Atsakyti
Ačiū už pagyrimus 4u.gif

Aistyte, Birmania, zyzna, labai gražu thumbup.gif

QUOTE(Bel@ @ 2014 09 04, 08:21)
Nepirksiu to PN rinkinio smile.gif. Neskubesiu, nors dar vakar dar atrode, kad bus gerai ir sis-kad tik greiciau pradeti  lotuliukas.gif .
Skaitau is naujo temas nuo balandzio ir suprantu, kad HG startui geriausia  smile.gif

Sveika, aš pradėjau su PN rinkiniu ir labai džiaugiuosi. Tik lempą LED užsisakiau. Dar ir dabar naudoju PN bazę ir topą, tik spalvas daugiausia Ezflow perku. Todėl atsiliepimai patys geriausi ax.gif
Papildyta:
Vakarykštis lakavimas - spalva perfect nails 7.1. Sunku ją perteikti, gyvai daug gražiau atrodo...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2014 09 04, 09:35)
Merginos, patarkite prašau, kuri spalvytės gražesnė, norėčiau išsirinkti pradžiai vieną iš šių (čia gal skonio reikalas, bet vis tiek), gal kurios populeresnės, nes iš nuotraukų internete sunku suprasti kurios artimesnės tikrajai spalvai:

Esu issisaugojusi sita video del spalvyciu abi grazios ir viena is ju Sweet melody . Cia bus 4.35 video minute ta spalvyte. https://www.youtube....h?v=rpwBVSt_Afk
Papildyta:
QUOTE(Vaida* @ 2014 09 04, 10:46)
Ačiū už pagyrimus  4u.gif
Aistyte, Birmania, zyzna, labai gražu  thumbup.gif
Sveika, aš pradėjau su PN rinkiniu ir labai džiaugiuosi. Tik lempą LED užsisakiau. Dar ir dabar naudoju PN bazę ir topą, tik spalvas daugiausia Ezflow perku. Todėl atsiliepimai patys geriausi  ax.gif
Papildyta:
Vakarykštis lakavimas - spalva perfect nails 7.1. Sunku ją perteikti, gyvai daug gražiau atrodo...

user posted image

Grazi spalvyte smile.gif Gal galite pasakyti kaip iliejate akutes ? Kiek topo sluoksniu dedate ? Neiskrenta ? Nes man labai greitai jos iskrenta sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bel@ @ 2014 09 04, 09:21)

o aš turiu PN rinkinį 4u.gif ir neturiu nusiskundimų. Kaip ir kitos merginos diskutuoja, kiekvienas gamintojas turi savų pliusų ir minusų. Kol neišbandai savo kailiu, tol nežinai kas ir kaip. Juolab ir kiekvienos nagas vis kitaip priima kiekvieną laką. Pavyzdžiui man PN lakai laiko trumpiau, o vat draugei ar PN ar HG ar kiti lakai visi vienodai ir visi gerai, tik niekaip nesuprantu kame čia esmė? Topą ir bazę naudojam tos pačios firmos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katanelis: 04 rugsėjo 2014 - 14:51
QUOTE(Bel@ @ 2014 09 04, 08:21)

Na HG išeis brangiau, net ir perkant ne iš LT el.parduotuvių, o iš pigiau atsisiuntusių merginų, vien už bazę/topą/bondą susimokėsite daugiau nei 100 litų 4u.gif Plius spalvos, lempa, kitos priemonės.
Atsakyti
QUOTE(echidna @ 2014 09 04, 09:29)

QUOTE(Vaida* @ 2014 09 04, 11:46)

QUOTE(katanelis @ 2014 09 04, 15:50)

QUOTE(Tikrė @ 2014 09 04, 16:17)

Dekui labai uz nuomones! 4u.gif
Apsigalvojus jau buvau tikrai, nes tokiu konkreciai pagiriamuju postu PN rinkiniui temose kolkas nelabai radau. Tad ir persigalvojau siryt pradeti nuo HG. Kad nereiketu po pirmu bandymu keiktis ir pirktis naujai.
Nuo penktadienio "nersiu" sita tema lotuliukas.gif
Ech, kokia sunki ta pirmokes dalia... doh.gif Dabar po situ jusu postu vel metausi-o gal? lotuliukas.gif
Suprantu ir tai, kad nepabandzius-nesuzinosiu... Galvoju, galvoju, trypiu, trypiu... doh.gif
Rytas protingesnis uz vakara gal bus laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2014 09 04, 10:35)

turejau Sweet Melody, tai labai skystalas buvo visai nepigmentuota, na parcuzui sakyciau tinkama, nepatiko, tai nauja ir pardaviau ax.gif , o SHE'S BLUSHING grazi ruzava, nerekianti, 3 sl reikia, kaip ir visu ibd laku, visai nekaprizinga, lengvai tepasi thumbup.gif , rekomenduoju sia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalė*: 04 rugsėjo 2014 - 19:46
QUOTE(Kristalė* @ 2014 09 04, 19:42)
turejau Sweet Melody, tai labai skystalas buvo visai nepigmentuota, na parcuzui sakyciau tinkama, nepatiko, tai nauja ir pardaviau ax.gif , o SHE'S BLUSHING grazi ruzava, nerekianti, 3 sl reikia, kaip ir visu ibd laku, visai nekaprizinga, lengvai tepasi  thumbup.gif , rekomenduoju sia  smile.gif

drinks_cheers.gif Aš norėjau pirkti tą Sweet Melody, bet būtent dėl skystumo atsisakiau. Turiu iš IBD Goodie Two Shoes, tai irgi tik po nesuskaičiuojamo kiekio sluoksnių gaunu tinkamą nago padengimą doh.gif She's Blushing graži saldaininė rožinė, tikra vasariška spalva 4u.gif
Adera777 dar atkreipkite dėmesį į to filmuko lakuotojos nagų storį: gal ten ant gelio tepta, bet bet kokiu atveju plika akimi matosi, kad sluoksnių daug, o automatiškai, kuo daugiau sluoksnių, tuo prastesnis laikymas (bent jau iš mano patirties taip).
Atsakyti
Pasikartosiu, nes atsakymo nesulaukiau smile.gif
O as noriu paklausti kokias rekomenduotumete isigyti IBD spalvytes ? Kurios gerai teptusi ?
Atsakyti