Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(arpos @ 2014 08 19, 00:47)
Dairiausi ir Harmony Gelih, bet gana brangiai gaunasi pradžiai.

bet šitoj vietoj taupyti tikrai neverta, o užtenka tikrai ilgam.
oj, žiūriu, nieko naujo neparašiau. tai, pamaniau, pasidalinsiu savo "atradimu", kaip sutramdyt skystą laką - na pvz tokią šlykštynę kaip HG Black Cherry berry. Pasirodo viskas labai paprasta: paimi ir įkiši į šaldytuvą keliom valandom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo echidna: 19 rugpjūčio 2014 - 13:49
QUOTE(Kutuliukass @ 2014 08 19, 13:18)
Dedu visalaik 2 sluoksnius topo. Idomu, nes viskas laikosi puikiai, niekas nesitirina, o kur folija tai nusitryne ir lieka tik juodi dazai. Gal topas jau negeras nes pageltes kazkoks  rolleyes.gif
Aciu uz atsakymus  smile.gif

As kai kurioms dedu tik 1 sluoksni topo ir vistiek puikiai atlaiko smile.gif nezinau kodel jums taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arpos @ 2014 08 19, 13:00)

Ačiū,jau kaip ir apsisprendžiau. O gal teko pirkti lakus iš PN prancūziškam manikiūrui?
Dėkui visoms merginoms atysiliepusioms į mano žinutę  4u.gif

Apie pn gal aistyte pades man ju spalvos nepatinka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(arpos @ 2014 08 19, 11:47)
Dairiausi ir Harmony Gelih, bet gana brangiai gaunasi pradžiai.

Nieko nepadarysi 4u.gif Bet reikia investuoti, norit tureti rezultata ir nesusigadinti nagu. O paziurekite isparduotuveje gal kas pardavineja nepilnu buteliukus g.gif

QUOTE(andorinha @ 2014 08 19, 13:13)
Pasiseke jums, jei CND nuemejas taip gerai veikia. Man pvz, HG nuemejas visus lakus plevele nuima.

Tai tada ir jums pasiseke, kad HG taip gerai nuima biggrin.gif Nes as su juo gramdyt nagus turedau sad.gif bet as dabar galvoju tada is vis zaliuke buvau, gal as per stora sluoksni bazes tepdavau, gal del to taip budavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(echidna @ 2014 08 19, 13:46)
pasidalinsiu savo "atradimu", kaip sutramdyt skystą laką - na pvz tokią šlykštynę kaip HG Black Cherry berry. Pasirodo viskas labai paprasta: paimi ir įkiši į šaldytuvą keliom valandom biggrin.gif

Black cherry berry tik permatomais sluoksniukais lakuojant istengiu nulakuot, kad nesigarbanotu. Kaip suprantu pasaldytas lakas tepasi storiau? O kaip tada del garbanojimosi?
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 08 19, 16:03)
Apie pn gal aistyte pades man ju spalvos nepatinka  unsure.gif

tada auuuuu Aistyte...nes man reikės rinktis 3 vnt, taigi 2 iš jų noriu prancūziškam smile.gif

Dar klausimas,bet nebūtina atsakyti-o dauguma jūsų dirbančios ar tik sau ir artimiesiems nagus dailinate? Aš tiesiog noriu sau, bet po truputį pabandysiu ir šalia kitų paslaugų klientėms palakuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arpos: 19 rugpjūčio 2014 - 17:51
QUOTE(arpos @ 2014 08 19, 15:46)
tada auuuuu Aistyte...nes man reikės rinktis 3 vnt, taigi 2 iš jų noriu prancūziškam smile.gif

Dar klausimas,bet nebūtina atsakyti-o dauguma jūsų dirbančios ar tik sau ir artimiesiems nagus dailinate? Aš tiesiog noriu sau, bet po truputį pabandysiu ir šalia kitų paslaugų klientėms palakuoti.

Man atrodo kad prie visu laku reikia priprasti... Aisku idealiausia butu rast ta aukso viduriuka kai lakas nei per tirstas nei per skystas... Bet vat as orly negaliu pernest, vandenukas o ne lakas cia... Opi irgi kai kurios spalvos labai tirstos ir sunkoka plonais sluoksniais nutept...
O cia mixas visokiu merginu, ir profiu ir savamoksliu ir draugem belakuojanciu...
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2014 08 19, 18:42)

O cia mixas visokiu merginu, ir profiu ir savamoksliu ir draugem belakuojanciu...

Tada smagi įvairovė, labai norisi pabendrauti su bendramintėmis,kai ką nors pradedi,gi neužsikrausi draugei,kuriai tai visiškai svetima rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(lindrukas @ 2014 08 19, 18:42)
Man atrodo kad prie visu laku reikia priprasti... Aisku idealiausia butu rast ta aukso viduriuka kai lakas nei per tirstas nei per skystas... Bet vat as orly negaliu pernest, vandenukas o ne lakas cia... Opi irgi kai kurios spalvos labai tirstos ir sunkoka plonais sluoksniais nutept...

Taip,susidūriau su tuo paprastais lakais lakuojant smile.gif Visur kaip sakant-savas arkliukas,bet visvien pasidomi,kaip kitoms sekasi,nes gal tikrai-klaidų kažkur priveli.
Atsakyti
Lilget, o kaip paprasciau, su dotsu ar su teptuku? Tikiu, kad padarot tobulai, bet jei pirmam kartui?
O del nuemimo, man anksciau nuiminejo su nuemeju, bet kas likdavo dar su dilde pavarydavo. Ko gero todel mano nagai per gera puse suvaryti ( kita puse tai jau mano nuemimo rezultatai, o as niekad su dilde sau nebruzinu, nuimu su gramduku viska, o jie nenusiima, ilgiau palaikau nuemeja)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 19 rugpjūčio 2014 - 21:54
[quote=lilget,2014 08 19, 11:28]
butent drinks_cheers.gif pas mane ateina daug klienciu ir kai as paimu plona dailes teptuka ir piesiu smile linija, kai kurios nustemba ir sako kad jom niekad su tokiu nepiese, o visad tepdavo su teptuku is buteliuko, tai nenuostabu kai jos iseina visos laimingos su beveik tobulu prancuzu smile.gif (na joms jis tikrai tobulas, man ne smile.gif ) Tad reikia rast tai kas limpa prie rankos ir su kuo gaunasi geriausiai.
Ai o dar is tos operos jos mans klausia o tai jus nelipdukus klijuojat, tipo taip lygiai nupiesta kad jos galvoja kad su formelem foto pamaciusios lotuliukas.gif

Cha, pas mane tas pats, dėl to plono teptuko lotuliukas.gif Panelės sako, kad net kvėpuoti bijo, kai aš prancūzą piešiu smile.gif

Papildyta:
Kas dėl PN lakų...Tai turiu aš jų daug. Nežinau, aš su visomis firmomis draugauju. Bet palyginus iš to ką turiu - HG, IBD, PN, CND, TRUGEL, SUPERNAIL - su PN tikrai daugiausia vargo.Todėl pradžiamokslėms jų nepatarčiau tikrai. tiršti jie baisiai, o pastovėję sutirštėja dar labiau, tuomet lakuojasi bangom, garbanojasi.Naujokei tikrai būtų vargo. Iš vis, rekomenduočiau IBD, tikrai jokio vargo su jų lakais. Beje, šiandien gavau pirmą supernail laką. Nu koks fainas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(echidna @ 2014 08 19, 14:46)
oj, žiūriu, nieko naujo neparašiau. tai, pamaniau, pasidalinsiu savo "atradimu", kaip sutramdyt skystą laką - na pvz tokią šlykštynę kaip HG Black Cherry berry. Pasirodo viskas labai paprasta: paimi ir įkiši į šaldytuvą keliom valandom biggrin.gif

Geras, aciu uz patarima. O mano manikiuriste rode man buteliukus kuriu nebenaudoja nes per tirsti (HG)
Papildyta:
QUOTE(echidna @ 2014 08 19, 14:46)

Geras, aciu uz patarima. O mano manikiuriste rode man buteliukus kuriu nebenaudoja nes per tirsti (HG)
Atsakyti
aj, o jei galvojat prancūzui iš PN pirktis, tai nepatariu dar labiau. Baltos reikės dviejų sluoksnių, kurie dėsis tiršti, todėl garbanosis. Negana to, bus storas nagas.Pagrindui aš naujoju HG ir supernail. Prancūzui tik maskuojanti iš pn turiu, bet jis dryžuojasi, todėl ir nepatariu.
Greitu metu parduosiu savo pagrindą prancūzui (nes turiu net keturis) HG little princes, tai jei kam reikės iš naujokių, galėsiu perleisti.
Atsakyti