Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 312

MM, pasakykit kaip ta dvieju daliu tusa naudoti unsure.gif Ten raso lyg , kad is pradziu pasidazyti su paprastu tusu , paskui su tuo geliu , o po to su tais plaukeliais g.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2014 09 03, 20:06)
MM, pasakykit kaip ta dvieju daliu tusa naudoti  unsure.gif Ten raso lyg , kad is pradziu pasidazyti su paprastu tusu , paskui su tuo geliu , o po to su tais plaukeliais  g.gif

taip, bet as paprastai nesidazau tusu pries tai. siaip tas gelis juodas 4u.gif pabandykit ir taip, ir taip
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 09 03, 21:07)
taip, bet as paprastai nesidazau tusu pries tai. siaip tas gelis juodas  4u.gif pabandykit ir taip, ir taip

Aciu 4u.gif , bandysiu smile.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kam reikia berniukiskos "Gymboree" rudenines/pavasarines striukytes. Pirkau per mergaites savo berniukui, bet jam buvo mazoka.

Ismatavimai:
Rankovių ilgis: 39 cm.
Bendras ilgis: 49 cm
Tarp rankovių ilgis: 39 cm.

Striukyte buvau uzdejusi vos pora kartu, dydi raso: 4-5 T

Atiduociau uz 45 lt.

user posted image
Atsakyti
Freepeople suknute ir turiu S dydi, mastau pasilikti ar ne.....nesugalvoju ka cia po apacia rengtis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosenda: 03 rugsėjo 2014 - 23:15
QUOTE(Belladona @ 2014 09 03, 16:15)
Ateinu trumpai papasakoti apie ZoKU ice cream maker

http://www.williams-...-_-NoMerchRules

Siandien labai knietejo isbandyti, perdaug i receptus nesigilinau, is akies sliukstelejau 3.5% riebumo pieno ir plakamosios ( 35%) grietineles ir siek avieciu trintu su cukrumi. Viska maisiau maisiau, grandziau nuo sieneliu ir ledai pavyko smile.gif tikrai gavosi ledai. Uztrukau max iki 8 min. Dziaugesi ir valge vaikas ir netgi vyras smile.gif Dabar reiks isbandyti vis kitokius receptus. O as kol dar liko lekiu su karsta kavike pabaigti kas liko smile.gif

labutis,
o kokia kaina pirkot? ar galima tiketis nuolaidu ar imti tokia, kokia dbr yra?
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2014 09 03, 22:28)
Aciu  4u.gif , bandysiu smile.gif

As visai patenkinta tuo tusu, bet dazausi tik progomis, nes kiekviena ryta reiktu laiko. As dedu tuso paprasto, bet tik viena (kaip raso konstrukcijos thin) sluoksni, po to gelis, po to tie plauseliai ir butinai dar karta uztvirtinu geliu., nes neuztvirtinus geliu plauseliai tiesiog nubyra vakaro eigoj ir atrodo tikrai nekaip. O uztvirtinus geliu, viskas tvarkoj. Tik vienas minusas-blakstienas isilgina taip, kad jos remiasi, kaip cia aiskiai issireiskus, i kaula zemiau antakiu ir ji pateplioja, tad vakaro eigoj vis tiek turi pasivalyti.
Atsakyti
Sveikutes,
LABAI ACIU, uz siuntinuka!!! 4u.gif wub.gif viskas tiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2014 09 03, 20:28)
Aciu  4u.gif , bandysiu smile.gif

Parašykit atsiliepimą kai išbandysit 4u.gif
Įmeskit nuorodą to tušiuko, gal ir man reik... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2014 09 04, 11:25)
Parašykit atsiliepimą kai išbandysit  4u.gif
Įmeskit nuorodą to tušiuko, gal ir man reik... doh.gif  lotuliukas.gif

Visdelto parduociau ta tusa uz 85lt. per sudetinga man juo dazytis doh.gif blush2.gif
Viena karta pabandziau smile.gif

https://www.younique...view/US-1017-00

https://www.youtube....h?v=bdSj1-VErXQ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zibuteg: 04 rugsėjo 2014 - 11:27
o ktm siuntinukų dar nebuvo
Atsakyti
Noreciau pasiuliti nerealius, naujus odinius (minksta odite) CONVERSUS. Visgi dideli man USA WOMEN 7 MEN 5 EU 37.5 24CM. Kaina 155lt. P.S: arba keisciau i mazesniu pusedidzio. 4u.gif

user posted image

Rasyti i AZ 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(zibuteg @ 2014 09 03, 21:06)
MM, pasakykit kaip ta dvieju daliu tusa naudoti  unsure.gif Ten raso lyg , kad is pradziu pasidazyti su paprastu tusu , paskui su tuo geliu , o po to su tais plaukeliais  g.gif

Isiterpsiu ir as tongue.gif As dedu geli po to pukeli ir taip toliau nuo poreikio ir laiko. Man tas tusas labai patinka. Bet aisku laiko daugiau reikia nei su paprastu. Bet manau truputi igudziu ir bus Ok. Nzn. kaip kitos, bet as ji rekomenduoju ax.gif
Atsakyti