Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys - svarbiausia buto oazė

QUOTE(nuotaka siaubūnė @ 2014 10 22, 18:50)
Merginos, gal kurios vonios kambaryje yra dvejos durys ir turite pavyzdžių, kaip tai atrodys, ir patirties - ar patogu?
Mūsų pirktas namas išplanuotas gana kosmiškai - šalia miegamojo nėra patekimo į vonios kambarys (nors jis čia pat, už sienos), reikia eiti pro svečių kambarį. Tai galvojam, gal į vonią daryti dvejas duris - iš miegamojo ir normalias, iš koridoriaus. Tačiau kažkaip neramu. ax.gif

žiūrint, kokio dydžio ta vonia ir kaip ten tos durys susidėlioja.
Atsakyti
QUOTE(nuotaka siaubūnė @ 2014 10 22, 18:50)
Merginos, gal kurios vonios kambaryje yra dvejos durys ir turite pavyzdžių, kaip tai atrodys, ir patirties - ar patogu?

esu tokiu variantu tik per tv macius, dazniausiai patekimai buna is vaiku kambariu:) bet jusu atveju jei vonia didele ir uztenka dvejoms durims vietos,tai kodel gi ne smile.gif vis geriau,nei eiti per kita kambari i vonia (is patirties sakau-nesmagu).

Turiu klausima del duso lataku. Viega, Tece ar Aco? mums reikia dusui 90x90 ir jo vieta prie sienos.

ir dar vis suku galva del wc. turbut to siulomo Catalano neimsim,kazkaip mazai girdeta apie ji.bet tada nezinau koki ir rinktis unsure.gif nenorim labai daug kainuojancio,nes tai pirmo auksto vonia.galvojam apie V&B Subway, dabar maciau yra visokiu akciju us remais ir mygtukais net,bet remo mums nereikia doh.gif ir kaip su tais letai nusileidzianciais dangciais, ar jie nesuluzta greitai?nes dangtis vos ne kaip wc kainuoja doh.gif
kokie pas jus wc ir atsiliepimai?taip pat pat ar derinot plautuves su wc?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inerga: 23 spalio 2014 - 11:34
Parduodam PIGIAU nauja vonios praustuva su spintele 80*49*89 .
Parduotuvej kaina 849 LT. parduodu uz 699 LT.
Vilnius.
Bendraukim per Dollzz@hotmail.co.uk

Stai tokia, balta
Atsakyti
QUOTE(inerga @ 2014 10 23, 11:32)
Turiu klausima del duso lataku. Viega, Tece ar Aco? mums reikia dusui 90x90 ir jo vieta prie sienos.
kokie pas jus wc ir atsiliepimai?taip pat pat ar derinot plautuves su wc?

O grindys duso zonoje bus sildomos ar ne? Nes jeigu sildomos, tai ziurekit, kad su plude butu, uzdarytu isbegus vandenui, kad netubu nemalonaus kvapo. Tece tikrai tokiu turi, bet turbut ir kitos firmos.

Del wc man irgi aktualu, siuo metu renkuosi antro auksto voniai. Pirmo auksto voniai emiau villeroy and boch subway wc ir bide. Nederinau prie kriaukles nes dar nezinau kokia ji bus, negaliu issirinkti.
O musu voniai, mastau apie laufen kartell wc ir bide (? gal... dar taip pat nzn ar ji reikalinga bus antram aukste, pirmam pirkau tik vel vaiku). Man jie labai dailus rolleyes.gif
user posted image

Aisku, norisi kad derintusi prie kitu vonios baldu, esu jau seniai issirinkusi vonia, turetu buti viskas kaip sioje foto, kazkas idomiau, nematyta dar niekur (bent man) ir manau tie wc visai neblogai ziuretusi kartu.
user posted image

O gal pasakytumet, cia foto is arciau, kaip cia sienos ir lubos padarytos, nelabai suprantu g.gif vietom matau plyteles, vietom ne mastau.gif
http://media.vispool...20paliktnis.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 23 spalio 2014 - 15:05
QUOTE(savita1 @ 2014 10 23, 16:05)
O gal pasakytumet, cia foto is arciau, kaip cia sienos ir lubos padarytos, nelabai suprantu g.gif vietom matau plyteles, vietom ne mastau.gif
http://media.vispool...20paliktnis.jpg

čia ne foto, o tik vizualizacija. o papaišyta, kad ties dušu tik plytelės, bent man taip atrodo.
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2014 10 23, 16:05)
O grindys duso zonoje bus sildomos ar ne?
Pirmo auksto voniai emiau villeroy and boch subway wc ir bide. Nederinau prie kriaukles nes dar nezinau kokia ji bus, negaliu issirinkti.
O musu voniai, mastau apie laufen kartell wc ir bide

grindys nesildomos duso zonoj..hm,kodel taip darem nznau g.gif doh.gif
o kaip Aco latakai?jie kazkaip gan pigesni lyg, nei Viega?nznau kodel, bet as linkstu link Viegos, tik kaina galetu gal buti geresne..
jauciu ir as taip darysiu, gal pirksiu wc dabar, o su kriaukle palauksiu,nes neissirenku.
o sis vonios kambarys super atrodo! bigsmile.gif labai idomiai vonia sugalvota.plyteles manau ten tik duso zonoj,kitur dazyta.
laufen wc tikrai labai simpatiski ir kraniukas bide labai orginalus, idomu,kokia tai firma?
rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(inerga @ 2014 10 23, 19:08)
grindys nesildomos duso zonoj..hm,kodel taip darem nznau g.gif  doh.gif
o kaip Aco latakai?jie kazkaip gan pigesni lyg, nei Viega?nznau kodel, bet as linkstu link Viegos, tik kaina galetu gal buti geresne..
jauciu ir as taip darysiu, gal pirksiu wc dabar, o su kriaukle palauksiu,nes neissirenku.
o sis vonios kambarys super atrodo!  bigsmile.gif labai idomiai vonia sugalvota.plyteles manau ten tik duso zonoj,kitur dazyta.
laufen wc tikrai labai simpatiski ir kraniukas bide labai orginalus, idomu,kokia tai firma?
rolleyes.gif

mes senam bute turejom sildomas grindis ir duse, taip faina ten ilipti kai silta, tai ir name ne kalbos nebuvo, kad bus kitaip.
apie aco as nieko nezinau, kazkaip nesidomejom, mes desim teca, maciau dar yra montuojami i siena, ne i grindis, graziai atrodo, bet jie dar brangesni, tai tiek to... greiciausiai imsiu tuos, kur uzsidengia plytele, kazkaip graziausiai jie man ziurisi.

as subway pirkau, nieko jie tokie, simpatiski, o ir geros akcijos buvo, tai visai susigundziau. o kaip i sveciu vonia, tai net labai gerai bus biggrin.gif

laufen-sveicaru firma. http://www.laufen.co...en_com/en/home/
tokie prie brangesniu jie, bet man vieni grazesniu wc.
susidariusi sarasiuka kurie man patinka, bandysiu ieskotis dabar kur geriausia kaina, gal kur kokia akcija bus
1. Laufen Kartell
2. Laufen Ifo Sogn Art
3. Lauren Palomba New
Atsakyti
savita1, graži vonia. Ar ji išliejama tokia vientisa su plačiais kraštais? Turbūt kaina nėra maža tokiam grožiui smile.gif

Laufen daug grožių yra.
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2014 10 23, 23:03)
as subway pirkau, nieko jie tokie, simpatiski,

susidariusi sarasiuka kurie man patinka, bandysiu ieskotis dabar kur geriausia kaina, gal kur kokia akcija bus
2. Laufen Ifo Sogn Art

o kur pirkot V&B ir kuri tiksliai modeli gal zinot?as pasiklydau tarp ju blush2.gif jie triju rusiu yra,kiek supratau,bet kuris graziausias nznau.Subway 2 - kodas lyg 56001001 man patiko,nes neturi plastmasiuku ant sonu.

i ta Ifo Sign Art as jau seniai zvalgausi rolleyes.gif as ji rinkciausi savo voniai,bet gaila jie neturi tokios pat bide,tai atkrenta,o sveciam per brangus truputi biggrin.gif jaukuruose yra jis kartu su kriaukle,bet kriaukles kaina nepatinka visai..

ar perkate internetu keramika?kokios parduotuves patikimos?
Atsakyti
QUOTE(2 in 1 @ 2014 10 23, 23:23)
savita1, graži vonia. Ar ji išliejama tokia vientisa su plačiais kraštais? Turbūt kaina nėra maža tokiam grožiui smile.gif

Laufen daug grožių yra.

Isliejama individualiai, pagal ismatavimus, akmens mases. Pas mus toks pats isplanavimas, langas, tai turetu buti labai panasus vaizdas.
Nera pigi, nuo dydzio priklauso, jeigu gerai pamenu apie 8900 paskaiciavo, tik uz vonia,o dar ja reiks uzdengti unsure.gif

QUOTE(inerga @ 2014 10 23, 23:48)
o kur pirkot V&B ir kuri tiksliai modeli gal zinot?as pasiklydau tarp ju blush2.gif jie triju rusiu yra,kiek supratau,bet kuris graziausias nznau.Subway 2 - kodas lyg 56001001 man patiko,nes neturi plastmasiuku ant sonu.

i ta Ifo Sign Art as jau seniai zvalgausi rolleyes.gif as ji rinkciausi savo voniai,bet gaila jie neturi tokios pat bide,tai atkrenta,o sveciam per brangus truputi biggrin.gif jaukuruose yra jis kartu su kriaukle,bet kriaukles kaina nepatinka visai..

ar perkate internetu keramika?kokios parduotuves patikimos?

as tausanoj pirkau, Subway 2.0 su Ceramic Plus danga ir letaeigiu dangciu 1260lt mokejau, plius dar geberit remas 670. bide 976lt.
o kokia ifo sign art ten kaina? man tausana paskaiciavusi su storu letaeigiu dangciu 1426lt.
sake V&B kazkoki nauja modeli isleidzia wc, bet as dar jo nemaciau, idomu kaip atrodys.
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2014 10 24, 18:09)
as tausanoj pirkau, Subway 2.0 su Ceramic Plus danga ir letaeigiu dangciu.
o kokia ifo sign art ten kaina? man tausana paskaiciavusi su storu letaeigiu dangciu 1426lt.
sake V&B kazkoki nauja modeli isleidzia wc, bet as dar jo nemaciau, idomu kaip atrodys.

reiks pasidomet tausanoj. ar reikalinga ta Ceramic Plus danga? g.gif
Jaukuruose tas ifo sign art man atrodo su letaeigiu dangciu 1355. kazkodel tokia kaina pamenu,bet nesu tikra.nes pats wc 1144.
Atsakyti
sveikos,merginos,šitame reikale aš visiška naujokė,užsimanėm pakabinamo unitazo,kaip jums ravak chrome ar rinktis kitokį,kažkaip nusižiūrėjome šitą.
Atsakyti