QUOTE(šifonyte @ 2014 08 20, 12:49)
Šitą tai žinau, čia nėr problemų, vistiek planavom pasidaryti prieš vaziujant i tr
Tai va aš ir galvoju, tai jei kaina yra be TLK tai ir be siuntimo galiu eit, juk vistiek pinigus moku, kaip ir pas odontologa ar gine i privatų kabinetą einu be siuntimu, keistai man šiam susnekejo. Ai dar sakau kokius tiksliai tyrimus pasidaryti prieš GN, tai sako jūsų gine jums pasakys

Tai va aš ir galvoju, tai jei kaina yra be TLK tai ir be siuntimo galiu eit, juk vistiek pinigus moku, kaip ir pas odontologa ar gine i privatų kabinetą einu be siuntimu, keistai man šiam susnekejo. Ai dar sakau kokius tiksliai tyrimus pasidaryti prieš GN, tai sako jūsų gine jums pasakys

Nu tai jos ten ai

cituoju laiska :
Laba diena,
Prieš histerosapingogramos tyrimą reikia paimti makšties švarumo laispsnio (MŠL) nustatymo tepinėlį, tepinėlį dėl chlamidijų.
Tyrimą geriausia atlikti 8 10 ciklo dieną.
Prieš tyrimą lytinių santykių metu reikėtų saugotis barjeriniu būdu (prezervatyvu).
Pagarbiai,
Beje del to MSL tai nezinau, as atvaziavau su juo, tai daktare sako kam cia daret, sako retai jau kas daro tokius. BET nepaisant to, buvo jame surasyta kad yra bakteriju bloguju pas mane nemazai. Ir del to nedare ta karta, reikejo atvaziuot uz 4 dienu, panaudojus zvakutes toms bakterijoms. Tai ir suprask kaip nori - ale nereikejo daktarei bet kai pamate tai gerai kad buvo nes maza ka gal butu kokia bakterija papuolus ten giliau