Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 5tema

QUOTE(šifonyte @ 2014 08 20, 12:49)
Šitą tai žinau, čia nėr problemų, vistiek planavom pasidaryti prieš vaziujant i tr smile.gif
Tai va aš ir galvoju, tai jei kaina yra be TLK tai ir be siuntimo galiu eit, juk vistiek pinigus moku, kaip ir pas odontologa ar gine i privatų kabinetą einu be siuntimu, keistai man šiam susnekejo. Ai dar sakau kokius tiksliai tyrimus pasidaryti prieš GN, tai sako jūsų gine jums pasakys  doh.gif

Nu tai jos ten… ai irnesakyk.gif dabar priminei kad man ta pati per telefona sake, bet sakiau kad mane siuncia ne LT ligonine, ir pas juos vieni reikalavimai tyrimai pries GN, tai bet sakau kadangi darau pas jus, atsiuskit kokiu reikia, ir atsiunte mail'u. Zodziu jas ten reikia nukirst nes tos administratores kartais nesupranta ka kalba arba nesako nes nezino doh.gif

cituoju laiska :

Laba diena,

Prieš histerosapingogramos tyrimą reikia paimti makšties švarumo laispsnio (MŠL) nustatymo tepinėlį, tepinėlį dėl chlamidijų.
Tyrimą geriausia atlikti 8 – 10 ciklo dieną.
Prieš tyrimą lytinių santykių metu reikėtų saugotis barjeriniu būdu (prezervatyvu).

Pagarbiai,

Beje del to MSL tai nezinau, as atvaziavau su juo, tai daktare sako kam cia daret, sako retai jau kas daro tokius. BET nepaisant to, buvo jame surasyta kad yra bakteriju bloguju pas mane nemazai. Ir del to nedare ta karta, reikejo atvaziuot uz 4 dienu, panaudojus zvakutes toms bakterijoms. Tai ir suprask kaip nori - ale nereikejo daktarei bet kai pamate tai gerai kad buvo nes maza ka gal butu kokia bakterija papuolus ten giliau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 20 rugpjūčio 2014 - 12:55
QUOTE(Edena @ 2014 08 20, 13:47)
Na zmoniu tai daug, ir priima  ne visai iskart, o buna kad 30 min reikia palaukt kokia, bet konsultacijai labaiu, kai jau IVF cikle tai viskas tvarkoje, ateini ir paskirtu laiku panasiai jau ir sedi pas daktare

na, laukti tenka, bet juk ne problema, kai vien tam atvažiuoji biggrin.gif juk kiekvieną dieną eini iš ryto kaip į darbą lotuliukas.gif ir supranti, kad tokia priežiūra kiekvieną dieną yra superine ir geriau nei LT. jei tą patį darytum ir LT, tektų laukti dar ilgiau, nes juk tame laukime lauki ir tyrimų rezultatų.

aš irgi ne mėgėja laukti. na, bet pirmą dieną - tada po jų ramadano - prasėdėjom nuo 9,30 iki 14val., bet tai tame tarpe ir apžiūrėjo, ir tyrimus padarė, sulaukėm rezultatų, paskyrė gydymą, suleido vaistus. o kitom dienom susigaišdavo kokia valanda. bet juk per atostogas turi laiko nors ir visą dieną lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 20 rugpjūčio 2014 - 13:10
Tino pakeisk iš "Pirmas vaikas: dar laukiu" į "Pirmas vaikas: JAU laukiu" wub.gif
Atsakyti
Skambino Elis, liepe nebevaziuoti IVF frusty.gif cry.gif Daugiau nieko nebegirdejau, ka sake... cry.gif
Atsakyti
Atisiuk, katik prirasiau apie antibus ir ju nekenksminguma, o po to tavo zinute sia perskaiciau... nu Shuds... tyliai sirgau uz tave console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 20 rugpjūčio 2014 - 13:18
QUOTE(Atisa @ 2014 08 20, 12:14)
Skambino Elis, liepe nebevaziuoti IVF frusty.gif cry.gif Daugiau nieko nebegirdejau, ka sake... cry.gif

mega_shok.gif friends.gif console.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 08 20, 15:16)
issigydisit ta Laima dar iki turkijos ir viskas bus gerai  mirksiukas.gif  4u.gif

burbuliacija, man is Turkijos skambino ir pasake, kad nebevaziuotumem verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 08 20, 14:14)

verysad.gif
verysad.gif
verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 08 20, 13:18)
burbuliacija, man is Turkijos skambino ir pasake, kad nebevaziuotumem  verysad.gif

Kaip liudna, bet nenusiminkit nera to blogo, kas neiseitu i gera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 08 20, 12:18)
burbuliacija, man is Turkijos skambino ir pasake, kad nebevaziuotumem  verysad.gif

Ras takoje dielo nutiko, tai gal pamėginkit vistiek ką nors gero iš to išspausti. Gal verta pas juos nuvykti konsultacijai, tyrimams ar dar bala žino kokius kalnus nuversti, juk bilietai, tai yra. Atgalinius pasikeisit g.gif
Ką galvoji Atisa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 08 20, 13:18)

jo, parasiau, o paskui iskart pamaciau, tai koregavau savo zin bet matau tu spejai perskaityt.... zinau kad dabar tai nekoks jausmas, kai tai laukei ir spirgejai nekantrumu. Bet nu gi ne pasaulio pabaiga, tiesiog reikes siek tiek dar palaukti. Cia kuri mergaite rase vos keliom zinutem auksciau, kad viskas turi baigtis gerai, o jei ne gerai , tai reiskias dar ne pabaiga....

nu kaip nors laikykis mergyt, issiliek pykti kokiu tais budu, o po to pasistenk susizinoti kada galit atvaziuoti kad turetum nauja data ir kur nukreipti mintis. Gal iseitu bimietus ne atsaukti, o siek tiek tik primoketi ir pakeisti data, jei jie taip daro, kaikurios airline taip daro, tai tikiuosi ir jusiske, kad neprarast visai pinigu console.gif
Atsakyti
Oi verysad.gif
Gaila tik pinigų. Nes jei tai ženklas, tai reiškia reik palaukt. Išsiaiškink ką turkai siūlo laimui gydyt
Viskas turi savo prasmę-neguodžia, bet taip yra. Palaikysi mane laukime 4u.gif
Atsakyti