QUOTE(Atisa @ 2014 08 21, 10:16)
Vakar kai skambinau i ta klinika, sake atsakymai bus vakare, siandien kai pridave krauja, sako bus sianien arba rytoj

Taip, ryt jau pas gyd., tai gal konkreciau pasakys kazka, tada pulsiu rasyt TR dar karta
Del vyru sutinku su tavim

kai vyrai puikiai VYKDO, yra gerai, bet man kartais taip norisi iseit atostogu nuo to rupinimosi ir domejimosi viskuo

Taip norisi, kad kazkas kitas pavaduotu. O kai matai, kad jei tu kazko nesuziurejai, viskas zlunga, tada apima neviltis

Ir su ta laimo liga taip butu buve, nes grynai priverciau nueiti dar karta, pati gavau pakartotini siuntima

Pasiguodziau
P.S. , gerai, kad MV neskaito SM
Papildyta:
Pas mus irgi praeje jau kokie 2 men.. Na, ziuresim, laukiu rytdienos vizito pas gyd. Labai tikiuosi, kad bent gdyymas bus trumpesnis
Sveikutes
Atisiuk, arba mano anglu kalbos zinios paveda arba tau parase neaiskiai,bet ir as suprantu kad kai tik baigsis vyro gydymas,jus turit atvykti ant 2c.d.tikekimes kad viskas is tikruju bus gerai

O kiek zinau antibijotikai ir visa kita pablogina sperma po 72 dienu kai vyksta nauja spermotagoneze,tik va kada ji vyksta niekada neaisku.bet kuriuo atveju tikrai neabejoju kad ras kelis stipruolius IMSI pagalba
Edeniuk,uzjauciu del santykiu su vyru. Musu su vyru santykiai pradejo realiai griuti po mano persileidimo.

Jauciau kad nutolome vienas nuo kito,prasidejo pykciai,nesutarimai, nekalbejimai, pastovus irzlumas ir jo grubumas ir kartais atrodydavo kad jis toks savanaudiskas. Ir po kiekvieno nepavykimo jis tarsi isliedavo savo pykti ant manes,lyg buciau as kalta viskuo.bet sukandi dantis...nors buvo mums kelis kartus kai buvom labai stipriai susipyke,as buvau isejusi visai i kita kambari gyvent ir netgi buvo momentas kai labai rimtai maniau apie skyrybas. Taciau vistiek eini is naujo ir is naujo.
Jei pameni,as tau ir Turkijoje sakiau kad vyras mane isves is proto.Jis pergyveno kad vel nieko nesigaus ir tas jo pergyvenimas liejosi ant manes,o dar pas ji atsirado TIK AS kai ten buvom tai buvau juodai uzpykusi ir jau buvau nusprendusi kad nebedarysiu daugiau nei vieno IVF.Nes nebegalejau istempti viena viso bagazo.
As visada pavydejau baltai toms seimoms kurios petys i peti kartu.Pas mus pradzioje taip buvo..o paskui ejom kazkaip vis tolyn vienas nuo kito.
Manau kad nevaisingumas paveikia ir musu ir ju smegenis,tik mes esam istvermingesnes nei jie. Taip kad eis ir praeis visi nesklandumai tik reikia laiko tam .Linkiu kad viskas geretu,o jau kai tapsi nestuke pasikeis kazkiek ir jis