Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 5tema

Dar norejau pasidalinti svarbia info, gal kam pravers:
Dėl bilietų: nežinau kaip taip įmanoma, bet keičia tuos "Not refundable/Not changable" bilietus! Parasiau turku oro liniju atstovams LT, kad mano bilietai Not changable, bet galiu nespeti grizti. Ar tokiu atveju prarasiu visai bilietus? Tai parase, kad jokių problemų, bilietus pakeisim!! Dabar 3 asmenims kainuotu keitimas 521 Lt, kai tuo tarpu man vienai nauja skrydi nusipirkti kainuotu apie 800 Lt (aisku, dar plius sena bilieta prarasciau). Mes vistik nusprendeme nebekeisti, nes visaip paskaiciavau blogiausius variantus, atrodo, kad turetume speti. Bet as nesitikejau, kad galima keisti tuos pigiausius bilietus. As tai merginai kelis kartus pakartojau, kad mano bilietai pirkti pigiausi ir kad ant ju uzrasyta "Not changable", sake nieko tokio thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 25 rugpjūčio 2014 - 12:09
QUOTE(Atisa @ 2014 08 25, 13:08)
ant ju uzrasyta "Not changable", sake nieko tokio  thumbup.gif

ot turkų lankstumas thumbup.gif first.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 08 25, 14:21)
ot turkų lankstumas  thumbup.gif  first.gif

Nu nebent kokia naujoke pasitaike biggrin.gif Nu bet ne, labai uztikrintai ji man atsakinejo. Ir paskaiciavo, kiek kainuos musu bilietams keitimas butent g.gif Bet tai kaip taip gali buti. Kam tada tie semi-flexible g.gif
Zodziu nezinau, kokia ten politika, bet ji man parase, kad galima keisti ir siuos bilietus, galiu daryt pavedima ir atsius man naujus. O as buvau isitikinusi, kad tie pigiausi yra nei keiciami, nei grazinami ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 25 rugpjūčio 2014 - 12:40
QUOTE(Atisa @ 2014 08 25, 11:39)
Nu nebent kokia naujoke pasitaike  biggrin.gif  Nu bet ne, labai uztikrintai ji man atsakinejo. Ir paskaiciavo, kiek kainuos musu bilietams keitimas butent  g.gif  Bet tai kaip taip gali buti. Kam tada tie semi-flexible  g.gif
Zodziu nezinau, kokia ten politika, bet ji man parase, kad galima keisti ir siuos bilietus, galiu daryt pavedima ir atsius man naujus. O as buvau isitikinusi, kad tie pigiausi yra nei keiciami, nei grazinami   ax.gif

Atisa, prie to pačio brūkštelk ir telefo numerį, kuriuo skambinai mirksiukas.gif Manau tikrai vertinga info, nes visoms nuo turkų taip apsvaigsta galva, kad mm ateina ne pagal grafikus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Comma: 25 rugpjūčio 2014 - 12:50
QUOTE(Comma @ 2014 08 25, 14:49)
Atisa, prie to pačio brūkštelk ir telefo numerį, kuriuo skambinai mirksiukas.gif Manau tikrai vertinga info, nes visoms nuo turkų taip apsvaigsta galva, kad mm ateina ne pagal grafikus doh.gif  lotuliukas.gif

Tai vat butent. Pas mane viskas kaip laikrodukas būdavo, ir še, sugrybavo 2 dienas. O kai perki bilietus, tos 2 dienos lemtingos gali būti ax.gif

Rašiau šiuo el. paštu, atrašo iškart, po kelių valandų: vnoops@thy.com (rašyti lietuviškai, čia turkų atstovybė LT) 4u.gif

man sakė taip: dėl bilietų grąžinimo tokiu atveju kreiptis tik tiesiogiai į Stambule esantį Turkish Airlines skambučių centrą: 0090 212 444 0849.
O jei dėl keitimo - tuomet padeda lietuviai. Aišku, jiems susimoki už tai. Bet bet kokiu atveju tai daug geriau, nei visai prarasti bilietus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 25 rugpjūčio 2014 - 13:03
QUOTE(Comma @ 2014 08 25, 13:49)
Atisa, prie to pačio brūkštelk ir telefo numerį, kuriuo skambinai mirksiukas.gif Manau tikrai vertinga info, nes visoms nuo turkų taip apsvaigsta galva, kad mm ateina ne pagal grafikus doh.gif  lotuliukas.gif

Bet cia tai rimtas bajeris doh.gif mano ciklas visa laika buvo kaip Atisos - laikrodziui prilygo, o dabar dar nespejau i konsultacija pas turkus nusigauti jau antras ciklas "durniuoja". Si karta net 4 dienom lotuliukas.gif ir suplanuok kad mandras viska, ane? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 08 25, 10:07)
tai kad as matai, viena bijosiu but bute hihihi.gif na, i viesbuti tokiu atveju kelsiuos  bigsmile.gif
Atsiprasau, kad pristoju, bet man labai aktualu  blush2.gif  Tai tau mmm atejo ne praejus 4 dienoms po leidimosi pabaigos, o po 4 dienu nuo pradzios leidimosi? Nes man Christina sake, kad susileidziu 4 dienas cetrodite ir tada tik po 3-4 dienu turi ateit mmm. Tai gaunasi, kad tau 1 diena atejo? Nes jei man taip butu, tada as speju visur, o jei ateis po 4 dienu, tada vsio  doh.gif

Ai, tai jei tau neskubu del mmm, tada saunu  bigsmile.gif

Viskas gerai Atisiuk 4u.gif Oi no, smile.gif) 4 dienas susileidau cetrotide ir atejo dar po 4 dienu, penkta diena po paskutines cetrotide dozes… Tik kai pabaigsi cetrotide pradeda skaiciuotis dienos, nors man sake kad turiu susirgti po paskutines dozes PER 2 dienas , bet susirgau gerokai veliau, tai gal tiesiog prigasdino kad tikrai laiku atskrisciau 4u.gif
liuks info del bilietu thumbup.gif Labai naudinga, ir labai aktuali manau visoms thumbup.gif Ne veltui, Turkish airlines vienos geriausiu 4u.gif
Marmara sveika prisijungus 4u.gif 4u.gif Na va man irgi sake kad po cetrotide buna kad net iskart sekancia diena suserga, o as net penkta diena po jo susirgau, taisunku tikrai visgi numatyt tikraja susirigimo diena, geriau but anksciau 4u.gif

Didziausios jums sekmes ir labai lauksime naujienu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 25 rugpjūčio 2014 - 14:35
QUOTE(Marmara @ 2014 08 25, 12:09)
Sveikos merginos.

Linkiu kuo didziausios sekmes 4u.gif
Atsakyti
merginos 4u.gif pridėjau naują įrašą pirmoje žinutėje:
"Skrydžių bilietai:bilietai pigiausi Turkish Airlines (iš Rygos arba Vilniaus). Economy(nekeičiamus) bilietus galima bandyti pakeisti rašydami vnoops@thy.com (rašyti lietuviškai, čia turkų atstovybė LT).
Dar skrendame per Ukrainos avialinijas , Latvijos Airbaltic avialinijas "
ką dar pridėtumėt? gal per kažkur kitur dar perkat bilietus?
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 08 25, 16:42)
merginos 4u.gif pridėjau naują įrašą pirmoje žinutėje:
"Skrydžių bilietai:bilietai pigiausi Turkish Airlines (iš Rygos arba Vilniaus). Economy(nekeičiamus) bilietus galima bandyti pakeisti rašydami vnoops@thy.com (rašyti lietuviškai, čia turkų atstovybė LT).
Dar skrendame per Ukrainos avialinijas , Latvijos Airbaltic avialinijas  "
ką dar pridėtumėt? gal per kažkur kitur dar perkat bilietus?

Aš tai naudoju dar www.volagratis.com, tik ten viršuje kairėje reikia išsirinkti GB kalbą smile.gif Ir kainas rodo GBp valiuta, bet paprasta konvertuotis. Šiaip, kažkada čia žiūrėjau, tai su full flex gavosi net pigiau, nei per Turkish Airlines. O atstumus labai patogu žiūrėti ir per www.viamichelin.com (šita sistema iš viso patogi, kur teko keliauti, pasiteisino, parodo ir "mokamus kelius", ir "nemokamus").
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 08 25, 11:26)
sveika prisijungus prie mūsų sėkmingo didėjančio būrio  4u.gif
tai būsi slapukė, besigydanti Memoriale?  ax.gif  wub.gif

Taip taip, esu viena is tu, kur nepersokus upelio, nesako "op". Bet kai jau viskas bus aiskiau, pasakysiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Edena @ 2014 08 25, 14:30)
Viskas gerai Atisiuk  4u.gif  Oi no, smile.gif) 4 dienas susileidau cetrotide ir atejo dar po 4 dienu, penkta diena po paskutines cetrotide dozes…  Tik kai pabaigsi cetrotide pradeda skaiciuotis dienos, nors man sake kad turiu susirgti po paskutines dozes PER 2 dienas , bet susirgau gerokai veliau, tai gal tiesiog prigasdino kad tikrai laiku atskrisciau  4u.gif
liuks info del bilietu  thumbup.gif Labai naudinga, ir labai aktuali manau visoms  thumbup.gif  Ne veltui, Turkish airlines vienos geriausiu  4u.gif
Marmara  sveika prisijungus  4u.gif  4u.gif  Na va man irgi sake kad po cetrotide buna kad net iskart sekancia diena suserga, o as net penkta diena po jo susirgau, taisunku tikrai visgi numatyt tikraja susirigimo diena, geriau but anksciau  4u.gif

Didziausios jums sekmes ir labai lauksime naujienu  wub.gif

Aciu, kad priimat. Man taip ir nutiko- is vakaro susileidau cetrotide, kita ryta jau prasidejo naujas ciklas...
Turejau skristi per kijeva. Bilieta buvau pirkus per greitai.lt ir dar mokejau 20lt uz galimus pakeitimus. Tai man ukrainos avialinijos taip pat siule keisti bilieta, bet kadangi reikejo bilieto jau sekanciai dienai, tai jie pasiule verslo klase ir dar gal 300lt priemoka uz pakeitimus, kad finale gavosi kosmine kaina. Gal jei turit daugiau dienu, gautumet ir palankesne kaina.
Atsakyti
QUOTE(Marmara @ 2014 08 25, 21:01)
Taip taip, esu viena is tu, kur nepersokus upelio, nesako "op". Bet kai jau viskas bus aiskiau, pasakysiu 4u.gif
Papildyta:

Aciu, kad priimat. Man taip ir nutiko- is vakaro susileidau cetrotide, kita ryta jau prasidejo naujas ciklas...
Turejau skristi per kijeva.  Bilieta buvau pirkus per greitai.lt ir dar mokejau 20lt uz galimus pakeitimus. Tai man ukrainos avialinijos taip pat siule keisti bilieta, bet kadangi reikejo bilieto jau sekanciai dienai, tai jie pasiule verslo klase ir dar gal 300lt priemoka uz pakeitimus, kad finale gavosi kosmine kaina. Gal jei turit daugiau dienu, gautumet ir palankesne kaina.

wow nerealiai greit ciklas prasidejo blink.gif na viskas gerai kas gerai baigiasi, svarbiausia suspejote 4u.gif dar neseniai rasiau kad va, pas mus nera naujienu, o pasirodo yra thumbup.gif Laikom kumscius uz jus wub.gif
Atsakyti