Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 5tema

QUOTE(Atisa @ 2014 08 28, 16:55)
Merginos, gal zinot, kur Turkishairlines psl.paziureti skrydziu kryptis? Noriu paziureti, ar i Stambula vis dar skrenda per Ukraina  blush2.gif

skrenda skrenda, bet per vakarų Ukrainą - taip tiesiau mirksiukas.gif nebijok, mūsų nenumušė lotuliukas.gif

QUOTE(Pelargonija @ 2014 08 28, 18:26)
Apie TSH<1,5 ir FT4>15 sakė 

na, mano TSH buvo 2,9; 3,07; 2,2 prieš pat IVF ir turkam tiko. nežinau, ar čia tikrai verta dėl to sukti galvą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 08 27, 21:56)
Rimtai blink.gif geras,man tai endometrioze nustate tik Laporaskopijos budu.
O man siandien kaip pasiseke-pasiguosiu off topic.Zodziu swedbankas kazka padare internetiniame puslapyje bankininkystes,na o as vistiek vedu slaptazodi na ir ka manot,vis meta kad neteisingas.O tikrai zinau kad toks,nes esu uzsirasiusi net ir ka manot-UZBLOKAVO MANE doh.gif visa tai nieko,bet dabar nueiti iki parduotuves sunku nes silpna labai,o teks eiti iki artimiausio banko skyriaus verysad.gif blyn blyn uzmusti noris juos uz tokius bandymus doh.gif
tai ryt bandysiu nutempti savo minkstaja ten biggrin.gif butu neskubu bet MARMARA sake kad atves progesterono tai reikia pinigelius pervesti tai ir sukuosi skubiai.

Afrodite,
tik norėjau pasakyti, kad jei užsiblokuoji interneto banką, atblokuoti galima paskambinus jų telefonu, nebūtina eiti smile.gif
Atsakyti
sveikos mergaitės wink.gif aš truputį įsiterpsiu į Jūsų namelius. sakykit kur Lietuvoj galima rasti leidžiamo progesterono ? Kaip jis pavadintas? Mačiau, kad esat kalbėjusios, gal kuri patarsit wink.gif Ačiū iš anksto !
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 08 28, 16:55)
O, T.P. Keberiokst, dabar mirksesi  thumbup.gif

Merginos, gal zinot, kur Turkishairlines psl.paziureti skrydziu kryptis? Noriu paziureti, ar i Stambula vis dar skrenda per Ukraina  blush2.gif  Visai man nepatinka tie ivykiai Ukrainoj ir visai nenoriu net per jos teritorija skristi, nesvarnbu, kad ne per rytinius rajonus skrisim, vistiek  ax.gif  unsure.gif

Atisa,

del to ir naudoju www.volagratis.com - ten kaip skrisk.lt, tik daugiau parodo. ZInai, ruosiausi ir as per ten pirkti, per Kijeva, net per Maskva..nes pigesnius bilietus rode..Ir vienas pazistamas pries savaite nuleke i Kijeva, sekmingai grizo.. Bet zinai, skambinau vienai pazistamai i tokia kelioniu agentura, patiko pasakymas: " Gyvybe juk brangesne". Tino, kai Tu skridai, man rodos, dar to lektuvo nebuvo numuse tongue.gif Kai Maniakas skrido, irgi dar nebuvo tokiu "reikalu"..Na, nebent, Atisiuk, nori Kijeva aplankyti? tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nica79: 28 rugpjūčio 2014 - 19:53
QUOTE(Nica79 @ 2014 08 28, 20:47)
Tino, kai Tu skridai, man rodos, dar to lektuvo nebuvo numuse tongue.gif Kai Maniakas skrido, irgi dar nebuvo

Maniakas tikrai prieš skrido. O aš skridau kaip tik koks 10dienų po to. Tai laaaabaai žiūrėjom kiek čia tos Ukrainos kabinam, patikėkit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2014 08 28, 20:47)
Atisa,

del to ir naudoju www.volagratis.com - ten kaip skrisk.lt, tik daugiau parodo. ZInai, ruosiausi ir as per ten pirkti, per Kijeva, net per Maskva..nes pigesnius bilietus rode..Ir vienas pazistamas pries savaite nuleke i Kijeva, sekmingai grizo.. Bet zinai, skambinau vienai pazistamai i tokia kelioniu agentura, patiko pasakymas: " Gyvybe juk brangesne". Tino, kai Tu skridai, man rodos, dar to lektuvo nebuvo numuse tongue.gif Kai Maniakas skrido, irgi dar nebuvo tokiu "reikalu"..Na, nebent, Atisiuk, nori Kijeva aplankyti? tongue.gif

Aciu mergaites bandysiu vistiek ryt eiti,nes vyras zyzia kad veltui tik du litus sumokesiu ir lieps vistiek eiti i banka.O je,dabar klausimas kaip reiks nueiti doh.gif sakiau kai vyras vaziuos i darba nuves,o grisiu su taksu biggrin.gif
Nica79 mes grizinejome liepos 21 diena ir buvo jau po visu tu Ukrainos ivykiu,tai Turkijos lektuvai buvo pakeite kursa ir skridome jau atgal nebe per Ukraina.
As irgi neskrisciau per Ukraina,man jau ziurint vaizdus darosi neramu ir stengiuos kuo maziau dabar zinot ir nervintis,nes jauciuos is tikro nesaugi cia blush2.gif
Oi,kaip laukiu mergaites jusu starto thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2014 08 28, 21:15)
Maniakas tikrai prieš skrido. O aš skridau kaip tik koks 10dienų po to. Tai laaaabaai žiūrėjom kiek čia tos Ukrainos kabinam, patikėkit mirksiukas.gif

Na mes skridom jau kai kariavo.
o dėl susitikimo. Mums tinka, o be to aš ir be pilvo tai ir ateit nebūtų problema tongue.gif . O ir pilvą prigriebčiau kartu lotuliukas.gif
Atsakyti
Paneles,o dabar tik Atisiukas vaziuos i Stambula pirmoji? ar dar kas is musiskiu gal jau yra ten? Man reiktu kad vaistuku nupirktumem,pinigus pervesiu tikrai blush2.gif
P.S. beje kaip istrinti cia parasyta zinute? kazkaip niekada neturejau su tuo dalyku reikalu,o dabar reikia istrinti viena zinute ir nezinau kaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrodite69: 28 rugpjūčio 2014 - 21:48
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 08 28, 21:47)
Paneles,o dabar tik Atisiukas vaziuos i Stambula pirmoji? ar dar kas is musiskiu gal jau yra ten? Man reiktu kad vaistuku nupirktumem,pinigus pervesiu tikrai blush2.gif
P.S. beje kaip istrinti cia parasyta zinute? kazkaip niekada neturejau su tuo dalyku reikalu,o dabar reikia istrinti viena zinute ir nezinau kaip.

Tai paredaguok istrindama kas nereikalinga ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Maniakas @ 2014 08 28, 22:00)
o dėl susitikimo. Mums tinka, o be to aš ir be pilvo tai ir ateit nebūtų problema  tongue.gif . O ir pilvą prigriebčiau kartu  lotuliukas.gif

Nu jau kad prajuokinai, tai negaliu smile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Atisa,
dar pagalvojau - o kam Tau tie bilietai? Juk turi jau? Ar galvoji, kad reikės kitų?..
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Nica79 @ 2014 08 28, 21:47)
Atisa, Zinai, ruosiausi ir as per ten pirkti, per Kijeva, net per Maskva..nes pigesnius bilietus rode..

Mergaites, as ne ta turejau omeny ax.gif Mes jau nusipirkom tiesiogini, sikart per joki Kijeva net negalvojau pirkti schmoll.gif (nors anakart panasiai su Maniaku skridom ir viskas ok buvo). Bet man pati trajektorija skrydzio idomi buvo. Bet jau issiaiskinau - LT ir LV oro linijose rodo, sake neskrenda per Ukraina ax.gif
QUOTE(Maniakas @ 2014 08 28, 23:00)

Oi, Maniakai, tikrai nieko panasaus tuo metu nebuvo. Taip, kariniai veiskmai prasideje buvo, bet nei lektuvo numusto dar buvo, nei prasidejusi tiesiogine rusu invazija schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Nica79 @ 2014 08 29, 09:23)
Atisa, dar pagalvojau - o kam Tau tie bilietai? Juk turi jau? Ar galvoji, kad reikės kitų?..

ne, mergyt, nereikia man nauju ax.gif Tik susirupinau, kokia trajektorija turkai skrenda ax.gif Nes tiesiausiai gautusi per Ukraina rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 08 28, 23:47)

Afrodite, jei neklystu, tai parašytą žinutę galima "keisti" (arba ištrinti ką parašei pakeitus) tik apie pusvalandį, o vėliau jau nebeištrinsi schmoll.gif Bent aš nežinau, gal kas žino kokį būdą ax.gif Aš skrisiu 09.13, tai galiu tau parvežt ko tik reikia, bet grįšiu tik 10.08.. Su manim panasiai Edenute vaziuos, tai ji tik isodinimui, tai greiciau gris, ir Linosiuke, bet ji IVF, tai dar veliau uz mus gris turbut ax.gif
Atsakyti
[quote=Atisa,2014 08 29, 08:30]
Labas rytas 4u.gif

Mergaites, as ne ta turejau omeny ax.gif Mes jau nusipirkom tiesiogini, sikart per joki Kijeva net negalvojau pirkti schmoll.gif (nors anakart panasiai su Maniaku skridom ir viskas ok buvo). Bet man pati trajektorija skrydzio idomi buvo. Bet jau issiaiskinau - LT ir LV oro linijose rodo, sake neskrenda per Ukraina

Labas rytas,

Atisa o jus su Turkish Airlaines is Vilniaus skrisit?
Ir Ukrainos nekirsit?
Nes as ziuriu is Vilniaus rugsejo 22 d. Bet deja rodo kad pro Ukraina.

Grizima atgal planuojam spalio 12 d. Tad jei tik galesiu pagelbeti su vaistu pargabenimu taip pat drasiai rasykit:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linosiuke: 29 rugpjūčio 2014 - 08:05