Įkraunama...
Įkraunama...

Britų trumpaplaukiai

QUOTE(cili.daiva @ 2014 08 19, 16:17)
Taip jau nutiko, kad susiklosčius nepalankioms aplinkybėms Dollytė neišvažiavo į naujus namus

Gaila, kad aplinkybės pasikeitė, bet gal ji vis tik ne tiems žmonėms buvo skirta. Kiekvienas randa savo. Tikiu, kad ir tavo šeimyna ras kiekvienas pačius geriausius savo šeimininkus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2014 08 19, 23:44)
Eiryn didelis didelis ačiū už naują temą  4u.gif  Matau be namų buvom trumpam likę  smile.gif

Gridami labai smagu tavo pūkių matyti, nors ir nepratęs pozuoti yra labai gražus ir netgi sakyčiau fotogeniškas katinas  wub.gif
O Kruopa bando ciocias mėgdžioti  biggrin.gif 

Sokejuke86 nuostabūs pozuotojai  wub.gif

Man irgi Pūkis labai žavingas katinas wub.gif

QUOTE(semlina @ 2014 08 20, 01:02)
Gaila, kad aplinkybės pasikeitė, bet gal ji vis tik ne tiems žmonėms buvo skirta. Kiekvienas randa savo. Tikiu, kad ir tavo šeimyna ras kiekvienas pačius geriausius savo šeimininkus. 4u.gif

Tame manau yra daug teisybės. Kiekvienam katinui yra skirtasis šeimininkas ir nori nenori vistiek viskas susiklostys taip kaip likimo nulemta drinks_cheers.gif

O dabar smagiau. Taigi iš vakaro prisiragavome žuvies ir naktį prabudau nuo kvėpavimo man į veidą biggrin.gif Praplėšiu akį o ten dvi žalios didelės akys į mane žiūri ir miau sako. Sunkiai besigaudydama iš sapno pažadinta suprantu kad iš manęs kažko reikalaujama, o gi Šmikutis vedasi mane prie durų, aj vaje durys uždarytos, štai ko esu žadinama, pasirodo mano pukuotasis draugelis neturi kaip nueiti į tualetą, duris praveriu, Šmikutis kaip kulka neria į tualetą, atrodo ne kapstosi o išsikasa apkasus ir nusilengvinęs pareina murkti man į ausį. Už tą murkimą, kuris bėja nesibaigia taip greit kaip kartais norėtusi, šiandien ryte gavo krevetukių.

O pas mus naujienų visokių, teko Šmikučiui naują šukuoseną darytis, na bet o tačiau tas praėjo labai gerai, katinas nestresavo ko nepasakysi apie šeimininkę blush2.gif Kirpom labai ilgai, virš valandos, pusantros sakyčiau, nes kirpom ale glostydamos, t.y. paglostom pakerpam, paglostom pakerpam, leidžiam pailsėti, pasivaikščioti, vėl paglostom pakerpam, katinas jautėsi kaip keturių rankų masaže. Kai į galą jam ryškiai tos rankos nusibodo, iškart baigėm procedūrą, nesvarbu kad iki galo nebuvo padaryta, svarbu kad katinas jaustusi jaukiai, patogiai ir nestresuotas. Dabar toks jausmas kad jaučiasi dar geriau nei prieš tai, palengvėjęs toks biggrin.gif Plikai nekirpom aišku, 3mm palikom, dabar toks keistas "svetimas" katinas vaikštinėja ax.gif O toliau žiūrėsim kaip čia bus Torukui. Kai tuo tarpu Šmikučiui ryškiai meilės protrūkiai užeina, man atrodo turėsim draugelius tokius pačius kaip buvo su Argute.
Atsakyti
Aha, visos tik ir laukiat, kol kažkas sukurs temą... Pačios imkitės iniciatyvos, nes norint sukurti naują temutę su pilna info, reikia tikrai nemažai laiko, o man dabar ir taip kaip žinia yra ką veikti smile.gif Ačiū, Eiryn. 4u.gif Ir jeigu pastebėjote, į diskusijas jau nebeateinu, taigi perleidžiu temos kūrimą kam nors, kas nori tuo užsiimti.

P.S. Kitoje temoje įtraukite esarmy veislyno nuorodą.

Gražaus vasaros galo visoms :}
Atsakyti
Ačiū už komplimentus mano uodeguočiams smile.gif
Taip merginos, žinau ir patikrinta bala žino kiek kartų, kad kiekvienas turi savo ir tik savo šeimininką, tik kažkur tie jų šeimininkai užtruko, ilgokos atostogos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gridami @ 2014 08 19, 19:57)
labas dienas  4u.gif
Taip vis užeidavau - bet tai sena tema jau toooookia prie pabaigos - kad net rašyt nedrįsau, ims ir pasibaigs tema, a kas sukuuuuurs?  biggrin.gif
Va, užtai prisiruošiau - ir pūkulencijų nufotografavau smile.gif ui koks netreniruotas jis pozuoti  doh.gif

jau poza kad rubensiška  biggrin.gif
Na ir Kruopcių priregistruoju smile.gif

krupcius tokia jau visai ne kruopcius wub.gif o netreniruotas tavo pūkis bet vis tiek gerai pozuoja ir jo akyyss wub.gif
Atsakyti
Eiryn, Ačiū už temą 4u.gif
Toumei drinks_cheers.gif
cili.daiva Dollytes profilis na tiesiog fantastiškas wub.gif
gridami neskriauskite Kruopiuko!
sokejuke86 ta išraiška (pvz. kaip pirmoje foto) thumbup.gif ir ne vieną kartą mačiau būtent tavo nuotraukose.

O registracijai, pasirodysime ir mes, pirma mūsų paroda suaugusiųjų klasėje - Jūrmaloje. Tas dirbtinis apšvietimas visas nuotraukas gadina.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo esarmy: 20 rugpjūčio 2014 - 12:45
Esarmy paroda Jūrmaloje, kaip fainaa thumbup.gif thumbup.gif joo apšvietimas gal ir gadina, bet jau katinuko minkštuma sir gražumas wub.gif bet palaukit pasimečiau čia mergytė?
Atsakyti
QUOTE(Toumei @ 2014 08 20, 09:33)
P.S. Kitoje temoje įtraukite esarmy veislyno nuorodą.

Gražaus vasaros galo visoms :}

Prieš tai mano kurtoje temoje buvo įtraukta, bet tu praitą temą kai kūrei gal senos temos info panaudojai kur dar nebuvo įtraukta wink.gif
drinks_cheers.gif temą sukurti ir visą info sužiūrėti, kad nebūtų pasenusi tikrai laiko reikia, todėl ir džiaugiuosi, kad atsirado kas naują temą sukūrė thumbup.gif

Lengvo tau vaikščiojimo mirksiukas.gif laiko jau vis mažėja smile.gif
Papildyta:
QUOTE(esarmy @ 2014 08 20, 13:43)

O registracijai, pasirodysime ir mes, pirma mūsų paroda suaugusiųjų klasėje - Jūrmaloje.

Gražus vaikinas auga smagu, kad parodoje sudalyvavote gal ir papoilsiavot tuo pačiu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semlina: 20 rugpjūčio 2014 - 14:01
Britukei reikia namų nuoroda
Atsakyti
sokejuke86 tai Undercover, berniukas kurį atvežėme "pakeliui" iš kergimo biggrin.gif Jaunas visai, dar metukų nėra, kol kas tik pilvas auga, nesuprasi kur priekis, kur šonas lotuliukas.gif O mergaitė Čin - per pusę plonesnę smile.gif O likusieji tik auga ax.gif

semlina na reikėjo pasiteisinimą sau surasti, o taip ir paroda, ir jūra šalia wink.gif
Tiesa paroda netruko 5 dienų, bet katukas - apsigyveno sau ramiai naujoje vietoje (nedidelį butą be šeimininkų radome), tai namo grįžti ir neskubėjome.
Atsakyti
Eiryn,
ačiū už naujus namus 4u.gif ...

esarmy,
vau... Įsivaizduoju , kaip smagu buvo - ir parodoj , ir poilsis.. o ne taip,kad susivynioji ryte daiktus ir katę , ir leki į parodą , o po jos atgal namo g.gif .. O berniukas jūsų tai kaip caraitis puošniam narvelyje thumbup.gif

Mergaitės, gal pasidalinsit savo patirtim - kaip jūsų bernaičiai sugyvena su namų damom ?.. Pas mus, suprantat , ne tik kad Spurga visaip stengiasi ignoruoti mūsų tešlių , bet dar jį ir koneveikia visokiais būdais , pvz. jei prie jos per arti priėjo , tai tuoj būna apurgztas , o jau apie guolio dalybas ar žaidynes tai išvis nė kalbos negali būti ... g.gif Tik prie maisto jį pakenčia šalia... Viskas prasidėjo nuo morčiaus . Per jį kai pradėjo nuo savęs tešliuką vyti , tai jau dabar ir visas morčiaus reikalas "atvėsęs" , o draugystės tarp jųdviejų kaip nėr , taip nėr ... O tas mano minkštuolis tooooks vaikiškas dar , su taika ir draugyste prie jos... Spurga kaip žiežula... schmoll.gif Gal, sakau, kas turit patirties porų santykiuose , kai vyrukas namuose dar tik auga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(esarmy @ 2014 08 20, 17:23)
sokejuke86 tai Undercover, berniukas kurį atvežėme "pakeliui" iš kergimo biggrin.gif Jaunas visai, dar metukų nėra, kol kas tik pilvas auga, nesuprasi kur priekis, kur šonas lotuliukas.gif O mergaitė Čin - per pusę plonesnę smile.gif O likusieji tik auga ax.gif

semlina na reikėjo pasiteisinimą sau surasti, o taip ir paroda, ir jūra šalia wink.gif
Tiesa paroda netruko 5 dienų, bet katukas - apsigyveno sau ramiai naujoje vietoje (nedidelį butą be šeimininkų radome), tai namo grįžti ir neskubėjome.

aaa, na gražus bernužėlis aš ir pagalvojau kad kaip mergina tokio dydžio gal pe rgerai būtų, bet kažkaip pamiršau apie jūsų benriuką ax.gif

QUOTE(Monytė @ 2014 08 20, 22:00)
Eiryn,
ačiū už naujus namus  4u.gif ...

esarmy,
vau... Įsivaizduoju , kaip smagu buvo - ir parodoj , ir poilsis.. o ne taip,kad susivynioji ryte daiktus ir katę , ir leki į parodą , o po jos atgal namo  g.gif .. O berniukas jūsų tai kaip caraitis puošniam narvelyje  thumbup.gif

Mergaitės, gal pasidalinsit savo patirtim - kaip jūsų bernaičiai sugyvena su namų damom ?.. Pas mus, suprantat , ne tik kad Spurga visaip stengiasi ignoruoti mūsų tešlių , bet dar jį ir koneveikia visokiais būdais , pvz. jei prie jos per arti priėjo , tai tuoj būna apurgztas , o jau apie guolio dalybas ar žaidynes tai išvis nė kalbos negali būti ... g.gif Tik prie maisto jį pakenčia šalia... Viskas prasidėjo nuo morčiaus . Per jį kai pradėjo nuo savęs tešliuką vyti , tai jau dabar ir visas morčiaus reikalas "atvėsęs" , o draugystės tarp jųdviejų kaip nėr , taip nėr ... O tas mano minkštuolis tooooks vaikiškas dar , su taika ir draugyste prie jos... Spurga kaip žiežula...  schmoll.gif Gal, sakau, kas  turit patirties porų santykiuose , kai vyrukas namuose dar tik auga  smile.gif

mano Jogis taip augo, bet Fiesta gerai jį priėmė, greit susidraugavo ir dabar kai vaikų turi ir laukiasi tik Jogį prisileidžia ax.gif Gal dra suminkštės širdis Spurgytei ax.gif
Atsakyti