QUOTE(semlina @ 2014 08 19, 23:44)
Eiryn didelis didelis ačiū už naują temą

Matau be namų buvom trumpam likę
Gridami labai smagu tavo pūkių matyti, nors ir nepratęs pozuoti yra labai gražus ir netgi sakyčiau fotogeniškas katinas
O Kruopa bando ciocias mėgdžioti
Sokejuke86 nuostabūs pozuotojai
Man irgi Pūkis labai žavingas katinas
QUOTE(semlina @ 2014 08 20, 01:02)
Gaila, kad aplinkybės pasikeitė, bet gal ji vis tik ne tiems žmonėms buvo skirta. Kiekvienas randa savo. Tikiu, kad ir tavo šeimyna ras kiekvienas pačius geriausius savo šeimininkus.
Tame manau yra daug teisybės. Kiekvienam katinui yra skirtasis šeimininkas ir nori nenori vistiek viskas susiklostys taip kaip likimo nulemta
O dabar smagiau. Taigi iš vakaro prisiragavome žuvies ir naktį prabudau nuo kvėpavimo man į veidą

Praplėšiu akį o ten dvi žalios didelės akys į mane žiūri ir miau sako. Sunkiai besigaudydama iš sapno pažadinta suprantu kad iš manęs kažko reikalaujama, o gi Šmikutis vedasi mane prie durų, aj vaje durys uždarytos, štai ko esu žadinama, pasirodo mano pukuotasis draugelis neturi kaip nueiti į tualetą, duris praveriu, Šmikutis kaip kulka neria į tualetą, atrodo ne kapstosi o išsikasa apkasus ir nusilengvinęs pareina murkti man į ausį. Už tą murkimą, kuris bėja nesibaigia taip greit kaip kartais norėtusi, šiandien ryte gavo krevetukių.
O pas mus naujienų visokių, teko Šmikučiui naują šukuoseną darytis, na bet o tačiau tas praėjo labai gerai, katinas nestresavo ko nepasakysi apie šeimininkę

Kirpom labai ilgai, virš valandos, pusantros sakyčiau, nes kirpom ale glostydamos, t.y. paglostom pakerpam, paglostom pakerpam, leidžiam pailsėti, pasivaikščioti, vėl paglostom pakerpam, katinas jautėsi kaip keturių rankų masaže. Kai į galą jam ryškiai tos rankos nusibodo, iškart baigėm procedūrą, nesvarbu kad iki galo nebuvo padaryta, svarbu kad katinas jaustusi jaukiai, patogiai ir nestresuotas. Dabar toks jausmas kad jaučiasi dar geriau nei prieš tai, palengvėjęs toks

Plikai nekirpom aišku, 3mm palikom, dabar toks keistas "svetimas" katinas vaikštinėja

O toliau žiūrėsim kaip čia bus Torukui. Kai tuo tarpu Šmikučiui ryškiai meilės protrūkiai užeina, man atrodo turėsim draugelius tokius pačius kaip buvo su Argute.