QUOTE(semlina @ 2014 10 15, 00:26)
Turiu keletą kailinių šildyklių kurios neleidžia man sušalti prie kompiuterio sėdint
Va galite dabar pavydėti man
Pavydim oi kaip pavydim
QUOTE(Monytė @ 2014 10 14, 19:56)
Koks mielas filmukas
Man patinka, kad viską nufilmavo, kai matai natūroj kas gali įvykti, ne taip baisu pačiam pasiryžti antram katinui.
QUOTE(Flirt @ 2014 10 14, 22:21)
Seniai nesilankiau, bet jau pasigailejau, kad apsilankiau
Noras dar vienam, o gal netgi dviem meskiukam nepraejo
Praradai imunitetą. Lankykis dažniau, vadinasi.
QUOTE(semlina @ 2014 10 14, 23:26)
Turiu keletą kailinių šildyklių kurios neleidžia man sušalti prie kompiuterio sėdint
Ir aš noriu tokių šildyklių...
Nors ką aš čia skundžiuosi, mano vienas tačiau ganėtinai storas šildyklius jau visą savaitę rūpinasi, kad miegodama neduok D. nesulačiau. Tik pasikrutik, jau ir girdi MRRAAAUUU??? Ir viskas aklinoj tamsoj. Baisu vienu žodžiu.
Labas rytas.
QUOTE(Tylene @ 2014 10 14, 12:38)
na rodau savo nuolat alkaną mergaitę Emilytę
kookia meškutė
oi gera šildyklė, pavydim
Visai nepavydžiu, turiu tobulą šildyklių Šmikutį
QUOTE(Liutasi @ 2014 10 15, 07:56)
Nors ką aš čia skundžiuosi, mano vienas tačiau ganėtinai storas šildyklius jau visą savaitę rūpinasi, kad miegodama neduok D. nesulačiau. Tik pasikrutik, jau ir girdi MRRAAAUUU??? Ir viskas aklinoj tamsoj. Baisu vienu žodžiu.
Aha maniškis irgi lygiai taip pat
AAAAAAA gavau darbąąąąąą
QUOTE(Eiryn @ 2014 10 15, 11:21)
jeee, dideliausi sveikinimai
QUOTE(Eiryn @ 2014 10 15, 07:55)
Visai nepavydžiu, turiu tobulą šildyklių Šmikutį
Visą naktį praguli ant kelienių arba ant šlaunų. Ir neduok die pasikrutinis, tuoj užsikurs murkliukas
Vyras ryte keliasi anksčiau, tai jie abu nueina pavalgyti, kavos atsigerti, paskuj jis išveda Toruką, tai tuoj Šmikutis parkiūtina pas mane tada atsigula ant pilvo ir laukia kol atsikelsiu arba labai švelniai viena letenyte per žandą arba lūpas kibina, atseit laikas keltis jau. O jeigu netyčia durys būna uždarytos į kambarį tai tuoj girdi kaip pradeda kastis kelią ir kniaukt kodėl jo nieks neįleidžia 
Taip, uždarytos durys yra blogis.
QUOTE(Eiryn @ 2014 10 15, 10:21)
Sveikinu.
QUOTE(Eiryn @ 2014 10 15, 11:21)
Ačiū už sveikinimus
Iš tiesų šio darbo labai norėjau, įsivaizduoju save tikrai taip ir tiesiog oho kaip cypiau po skambučio per visąąąą namąąąą
Jaučiu kaimynai galvojo kad man
QUOTE(semlina @ 2014 10 15, 13:15)
Iš tiesų šio darbo labai norėjau, įsivaizduoju save tikrai taip ir tiesiog oho kaip cypiau po skambučio per visąąąą namąąąą