Papildyta:
Vajetau

Papasakok placiau, kur dareisi, kiek laiko truko, kiek laike ir ar skaudejo

Nes as kaip tik laukiu savo LAP+H pries pat O man gausis, tai galvoju, isnaudosime ta cikla, ar visgi teks praleist

p.s. ar atsidekojai kazkaip medikams

[/quote]
Pasijauciau gan klaikiai, bet kadangi del hidrosalpingso buvau nusiteikus netekti abieju kiausintakiu, o viena vis dar turiu ir pasirodo gera, tai kazkaip vilties yra.. Nors ir kyla klausimas, kodel visgi nepastoju.. nes stimuliuota daug, tiesa IUI daryta vis priesingo pusej.

Dariausi pas RZ, tiesa, su skylutem, ne taip kaip auksciau mergina rase

As atsidekojau.. po visko, nes pries tai nesugebejau, pirma karta dariau toki dalyka.. bet tiesiog norejau.. man dabar gaila, kad sesutems neturejau net saldainiu, nes visas personalas buvo itin malonus. Tiesiog buciau norejus pasakyti daugiau nei aciu.
[/quote]
Man ir norėjosi atsidėkoti, nes tiek gydytojas, tiek visas personalas buvo malonūs, bet to nepadariau... Truputį gailiuos, nes kaip ir sakėte: "norėjosi pasakyti daugiau nei ačiū". Bet iš kitos pusės pagalvojus, juk ir taip už pačią operaciją, tyrimus, vaistus, narkozę mokėjau pilną kainą

Aš į operacinę išėjau 14.55, o parvežė 15.25. Dar pusantros valandos pramiegojau, o tada jau pradėjau atsigaudinėti. Iš ligoninės išvažiavau tą patį vakarą 20.00. Nieko neskaudėjo, labai lengvas maudimas atsirado antros dienos popietę. Šiandien šešta diena po operacijos ir jokio maudimo, skausmo ar kraujavimo jau nebeliko

Pifiene, kokia pas Jus situacija? Jei gerai pamenu, tai jau turėtumėte buti po LP