Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

Sveikos, kelionėje susipažinau su vyru, kuris man po ilgos pertraukos santykių pasirodė nuostabus, lyg mano žmogus. Norėjau paklausti kokios mūsų santykių perspektyvos, ar verta man tęsti, tikėtis iš šios pažinties tikrai konors rimto ar tiesiog gyventi taip lyg šiol gyvenu ir nieko nesitikėti iš šių santykių. Ačiū damos. 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(banguole @ 2014 08 27, 22:51)

Labai jums aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 08 27, 09:58)
neik zliumbt, pasidaryk kavos, isgeriam ta kavyte kartu ir pakalbam. ar pasiraset sutarti nuomos?

Kartais jūs mane šokiruojate savo pasisakymais...
Bet vis labiau pradedu jus pažinti ir noriu jums pasakyti: pagarba jums aciuks.gif
Atsakyti
ar galėsite atsakyti, klausymas Amariliai:)

AČIŪŪŪsmile.gif

Laba diena,

Noriu paklaustI:

Kaip klostysis asmeniniai santykiai šiuo metu, asmeniniame gyvenime šiuo metu sumaištis, vyksta skyryboS, ar išsiskirsime vis dėlto geruoju artimiausiu metu?
Ar dabar yra tinkamas laikas užmegzti naujus santykius?

AČIŪ LABAI:)
[/quote]
Atsakyti
Pažiūrėkite prašau,šiuo metu esu pasimetusi ir nerandu ramybės:(

Turiu du klausimus:

1. Šiuo metu dvejoju dėl studijų: važiuoti į užsienį , pasilikti Lietuvoje ar iš viso pamiršti studijas;
2. Labai netikėtai mano gyvenime atsirado vyras,norėčiau sužinoti ar jis turi rimtų ketinimų,yra atviras su manimi ar mūsų laukia bendra ateitis bei kokios yra perspektyvos?

Labai lauksiu jusų atsakymo.

Ačiū.
Atsakyti
Sveikos,

Jus cia tiek prirasete- labai gaila, kad siuo metu esu uzsikasusi darbais iki kaklo fear.gif
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2014 08 28, 07:02)
Kartais jūs mane šokiruojate savo pasisakymais...
Bet vis labiau pradedu jus pažinti ir noriu jums pasakyti: pagarba jums  aciuks.gif

Na dekui smile.gif
As lyg ir nesistengiu nieko sokiruot.

Labas rytas, kava be cigaretes, nei sis, nei tas, nu is kitu banku turi popiet prikrist gerio i saskaitas, bus galima ir parukyt, ir pavalgyt vaikui nupirkt. Kaip cia uzsitonizuot, nezinau. Juolab kad vakar vakare gavau soka del artimo zmogaus savijautos ir tiesa sakant tebesu baimej.
Eisiu padeliot tom, kurias visi pamirso, sarasa pasidariau nuo 33 puslapio.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 08 28, 09:30)
Na dekui smile.gif

Labas rytas, kava be cigaretes, nei sis, nei tas, nu is kitu banku turi  popiet prikrist gerio i saskaitas, bus galima ir parukyt, ir pavalgyt vaikui nupirkt. Kaip cia uzsitonizuot, nezinau. Juolab kad vakar vakare gavau soka del artimo zmogaus savijautos ir tiesa sakant tebesu baimej.

Nepamiršo visai. Aš tai parsivelku 8 val namo po darbo, tai ne visad yra jėgų blush2.gif O ir noro ne visad. Plius turiu devynmetę, kuriai reikia dėmesio. Va vakar padėliojau mergaitei dėl darbo, ale taip sunkiai sekėsi man interpretuot, net nežinau kodėl unsure.gif
Kristute97, ar padėjau nors kiek?
Šian mano kortos apv. taurių 10+lazdu10+apv.taurių 2, nu ir kad maža nepasirodytu ant galo Bokštas cool.gif
Atsakyti
Na dekui smile.gif

Labas rytas, kava be cigaretes, nei sis, nei tas, nu is kitu banku turi  popiet prikrist gerio i saskaitas, bus galima ir parukyt, ir pavalgyt vaikui nupirkt. Kaip cia uzsitonizuot, nezinau. Juolab kad vakar vakare gavau soka del artimo zmogaus savijautos ir tiesa sakant tebesu baimej.

Gal ir aš į sąrašą patekau,o tai laukiu laukiu,visos tik klausia,nieks neatsako....
nesenai aš čia,įdomu
Atsakyti
QUOTE(SICILIJOS MAMA @ 2014 08 28, 08:57)
Gal ir aš į sąrašą patekau,o tai laukiu laukiu,visos tik klausia,nieks neatsako....
nesenai aš čia,įdomu

cia reik atkelt savo klausimus be jokiu dideliu taktiskumu, tiesiog kopinat ir atkeliat, o mes uzsikalbam ties kokiu vienu dviem, jei kelios ima analizuot, uzsimirsta kiti ir paskui atsimink cia. drasiai atkelkit i prieki, atsakom visom. Kur ten vakar neatsakiau del tu kazkokiu tai bernu kur tai nori tai nenori, tai as neatsakiau, kita gal atsakys, mes gi skirtingos visos.
drasiai kelkit klausimus virsun.
Atsakyti
Na dekui smile.gif

kas nutiko kvietkeli, kas susirgo? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Božuk23 @ 2014 08 28, 07:34)
Pažiūrėkite prašau,šiuo metu esu pasimetusi ir nerandu ramybės:(

Turiu du klausimus:

1. Šiuo metu dvejoju dėl studijų: važiuoti į užsienį , pasilikti Lietuvoje ar iš viso pamiršti studijas;
2. Labai netikėtai mano gyvenime atsirado vyras,norėčiau sužinoti ar jis turi rimtų ketinimų,yra atviras su manimi ar mūsų laukia bendra ateitis bei kokios yra perspektyvos?

Labai lauksiu jusų atsakymo.

Ačiū.

1. Studijos Lietuvoj. Tuscias reikalas, nepavyks, nera tam aiskiu galimybiu, tik iliuzijos.
Kortos: 5 diskai, 3 diskai apv, zvaigzde.

Studijos uzsieny. Vel iliuzijos, bet sekancios kortos salia duoda tom iliuzijom tiesiog apmastymo, kas butu geriau, atspalvi, ko griebtis. Galima sekme tikrai, bent jau sekmingu momentu galit turet.
Kortos: 7 taures, 4 lazdos, saule apv.

Studiju pamirsimo klausimas, ar tai butu Jums naudinga. Visumoj studijas reiketu labai derint su darbu ir daug atiduoti saves, rinktis, atsisakyti kazko, vel gi krenta korta, kuri rodo uzsieni, atsiskyrima nuo savo seimos, visumoj net nezinau, man toks jausmas, kad Jus tu studiju nelabai norit.
Kortos: isimelejeliai, pasaulis, 7 diskai, 10 tauriu apv, kardu tuzas.

Kas trukdo visame sitame reikale: Jusu niekas nepalaiko (taip atrodo is kortu), Jus viena stengiates viska padaryti kaip imanoma geriau, apsispresti, radusi tinkamiausia varianta, bet sekme yra nusisukusi siuo metu, todel sunku.
Kortos: 8 diskai, atsiskyrelis, 6 lazdos apv.

Patarimo dvi traukiau: susirasti bendraminciu ir pries darant pagalvot, plius Jums trukdyti gali romantiniai santykiai (isimylejeliai studiju atsisakymo variante irgi ta pati sake).

2. Tas vyras ir kas su juo laukia.
Jo jausmai Jusu atzvilgiu yra labai nekokie, meile cia neatsiduoda, ketinimai jo Jusu atzvlgiu irgi kazkokie nepastovus, tai jis nori sokt i ugni ir tuoj pat apsizenyt, tai mest viska ir pabegt, as tai nepasitikeciau tokiu personazu.

Jausmu kortos: 6 diskai apv, 4 taures apv, 10 kardu, 4 diskai, 6 taures apv.
Ketinimu kortos: kvailys, 9 lazdos apv, saule, pasaulis apv, 2 lazdos.

Perspektyvai delione dejau didesne.
Rysys stovi ant malonumu ir turiu pasakyt, ne Jus viena esate jo galvoje, jo dabartiniai jausmai (pridejus prie to, ka atskirai dejau) yra siokia tokia pagarba ir atstumas, nes jis mato, kad Jus ne is kelmo spirta, artimiausioj ateity stengsis cia visaip, demesi rodys, pagaves Jus silpnumo minute tali prikabint tiek makaronu, kad nenusikrapstysit paskui, na, pradzia kazka daugiau zadanti, bet paskui vel krenta tokios kortos, kad atsiskleis jis visu savo grazumu, nueis i kaire arba kazka panasaus padarys, Jis Jums ne meile jaucia, bet kazkoki tai mato Jumyse projekta, is kurio galima gauti naudos. Patarimo dvi dejau Jums, tai mint salin kol dar nevelu.

Surasau tas perspektyvu kortas besimokancioms arba norincioms papildyti mane. 3 taures, 9 diskai, 7 lazdos, 6 diskai, ir toliau geroji dalis baigiasi - 5 kardai apv, 8 taures apv, 7 diskai apv, disku pazas apv, patarimo buvo 4 lazdos apv ir 6 kardai apv.
Papildyta:
QUOTE(yeah @ 2014 08 28, 09:58)
kas nutiko kvietkeli, kas susirgo?  verysad.gif

ai nenoriu viesai.
Atsakyti