Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(DA Imperatore @ 2014 08 29, 09:02)
Sveika

Tinkamiausias metas keisti darbą- ruduo ir ,greičiausiai, vėlyvas. Nesu tikra ar tas ruduo būtent šis. Tačiau palankiausia darbą keisti rudenį, nes čia svarbu kažkokio vyriškio ar vadovo vaidmuo ir galima pagalba. Gali būti, kad šis laikas palankus savo galimybe užimti vadovaujančias pareigas.
Ką galite padaryti siekiant padidinti sėkmės tikimybę? Pirmiausia- pajudėti, persikelti kažkur ( menka užuomina dėl užsienio) ir nespręsti to reikalo įprastais būdais, nebijokite koreguoti savo planų, keisti partnerių.

Sėkmės smile.gif

ACIU,jums uz atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(banguole @ 2014 08 30, 18:15)
Nu. Tai kur nugaravot visos?

laukiam ax.gif sake laukt tai ir laukiu biggrin.gif o gal jus turite noro i mano situacija paziureti?
Atsakyti
QUOTE(Kates namai @ 2014 08 30, 18:37)
laukiam ax.gif sake laukt tai ir laukiu biggrin.gif o gal jus turite noro i mano situacija paziureti?

Gerai, pabandysiu. Ale jusu situacija man tokia rimtesne. Vis tik pasipiršo žmogus. Bet vis vien padėliosiu. Atsiras mergaitės ir pakomentuos. Kazkaip bendrom jėgom tikiuosi panarpliosim. Parašysiu.
Atsakyti
Sveikos.Išvykus esu, kortyčių neturiu, tai padėliokit ir man, kokios perspektyvos kitą savaitę laukia apsigint darbelį. Ta tema jau buvo dėliota, bet dabar pasikeitė kai kurios aplinkybės, kurios įtakos galutinį rezultatą rolleyes.gif .
Atsakyti
Nezinau, nes deliojau visaip, ir tekejimo, ir netekejimo variantus, ir siaip meiles reikalu delione sudejau... Bet kuriuo atveju jokios tragedijos nera, viskas kaip ir tolygiai, galbut tai galetu reiksti neskubet. Na, ten pasibranginkit kuri tai laika, pats irgi pagalvos ka pasiule...man tik tiek matosi, kad jis labai valdingas zmogus yra ir pas ji viskas turi buti taip kaip turi but, be jokiu ten kompromisu biggrin.gif Taigi, dabar jis ima tvarkyti tekejimo klausima. Na, mazdaug taip smile.gif
Atsakyti
Ava, Amariliai, tu čia Katės namams sudėjai?
Atsakyti
QUOTE(banguole @ 2014 08 30, 18:20)
Ava, Amariliai, tu čia Katės namams sudėjai?

Taip. Ir neklausk korticiu, nes neatsimenu jau
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 08 30, 20:03)
Taip. Ir neklausk korticiu, nes neatsimenu jau

aciu Amariliai:)jis tikrai toks yra,bet as nepasiduodu:D .siap gana sudetinga ta musu situacija atrodo,ir tik susipykus kibirkstys lekia i visas puses.O teket..toks man lyg is nevilties atrodo arba as klystu:( nenori manes prarasti,bet daug yra visko buve.ir pati nebezinau ar noriu teket..

Papildyta:
QUOTE(banguole @ 2014 08 30, 19:23)
Gerai, pabandysiu. Ale jusu situacija man tokia rimtesne. Vis tik pasipiršo žmogus. Bet vis vien padėliosiu. Atsiras mergaitės ir pakomentuos. Kazkaip bendrom jėgom tikiuosi panarpliosim. Parašysiu.

dekui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kates namai: 30 rugpjūčio 2014 - 18:49
Pagaliau baigesi mano darbo savaite- tai vakare galesiu prisesti prie kortu... Pradejau skaityti nauja knyga anglu kalba- tai vakarai kaip ir suryti.. Smagu, kad vel galiu prisesti prie kortu ir studiju..

O siaip mergimos kurios traukiat dienos kortas- duokit ir seimos nariams. Mes taip darom ir vakare aptariam kaip kam kas pasiteisino/ pasireiske/ Pildesi
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2014 08 30, 20:19)
Pagaliau baigesi mano darbo savaite- tai vakare galesiu prisesti prie kortu... Pradejau skaityti nauja knyga anglu kalba- tai vakarai kaip ir suryti.. Smagu, kad vel galiu prisesti prie kortu ir studiju..

O siaip mergimos kurios traukiat dienos kortas- duokit ir seimos nariams. Mes taip darom ir vakare aptariam kaip kam kas pasiteisino/ pasireiske/ Pildesi

smagu ,kad grizot,jusu ir laukiau 4u.gif
Atsakyti
Nu tai aš tada nebekeliu savo rašinio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(banguole @ 2014 08 30, 20:25)
Nu tai aš tada nebekeliu savo rašinio  biggrin.gif

kelkit zinoma,labai man idomu visu nuomone.Prasau 4u.gif
Atsakyti