Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Akviliuks @ 2014 08 27, 23:30)
O tikrai carters viskam -20%? nes man rodo, kad clearance... o striukes/kombiai neieina... 4u.gif

yra kodukas, kuris duoda -20 proc. nuo 40 dol 4u.gif JPDM205

QUOTE(kriisti @ 2014 08 28, 08:01)
Nesuper ši parduotuvė taip? Tik pakomentuok prasau dydžius, nes mano kai sliekas tai neįsivaizduoju dydžių g.gif

http://www.potteryba...kpacks-luggage/

aš savajai priešmokyklinukei iš čia pirkau Small dydį, nes pas mus buvo reikalavimas, kad tilptų A4 formatas, tai į ją telpa, manau, ir pirmai klasei užteks. bet kadangi taviškis didesnis, tai imčiau Large

tiesa, užsiregistravus jų puslapy po poros dienų jie atsiunčia -10 proc. nuolaidos koduką 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alatėja_: 28 rugpjūčio 2014 - 08:49
QUOTE(Stepė @ 2014 08 28, 09:26)
Nu ir graita rodot su kuo vaikai darželiuose vaikšto  biggrin.gif

eina su basutemis, nes su uzdarais koja kaista, nebent šalta grupe pas jus 4u.gif
bet kol nešildo tai gerai sueina ir medžiaginiai sporbatukai plonos medvilnes ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 28 rugpjūčio 2014 - 08:49
QUOTE(Stepė @ 2014 08 28, 09:26)
gal kas pirkot į darželį tokias tapkes? http://www.6pm.com/r...le-kid-lavender gal galit ką gero-blogo papasakot.

Nu ir graita rodot su kuo vaikai darželiuose vaikšto  biggrin.gif

Su odinem basankem atitinkanciom ortopedinius reikalavimus, tokios tapkes nekvepuoja peda prakaituoja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2014 08 28, 09:01)
o kokį dydį ėmėt koks ūgis berniuko Jūsų? Gal įdėtumėt nuorodą? ir net prašysiu parodyt kai prekyčių atlėksiu ax.gif  4u.gif

ir kokia gera kaina skaitosi jau, nes visiškai žalia ax.gif
Papildyta:
Nesuper ši parduotuvė taip? Tik pakomentuok prasau dydžius, nes mano kai sliekas tai neįsivaizduoju dydžių g.gif

http://www.potteryba...kpacks-luggage/

pirkau small, ūgis 124 smile.gif
Parduotuvė šita. O pirkau berods už 18 pinigų
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2014 08 28, 09:07)
pirkau small, ūgis 124  smile.gif

o nėra maža? aš savajai su 115 cm ūgiu Small turiu, tai normaliai atrodo, nėra per didelė smile.gif
Atsakyti
Panos, o kuo skiriasi šitos dvi striukės, pvz...
Pirmoji Landsend
Antroji Landsend

Kuri čia būtų geresnė, kažin g.gif
Ar apskritai jos fainos?
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2014 08 28, 09:25)
Panos, o kuo skiriasi šitos dvi striukės, pvz...
Pirmoji Landsend
Antroji Landsend

Kuri čia būtų geresnė, kažin  g.gif
Ar apskritai jos fainos?
4u.gif  4u.gif  4u.gif

Gal ilgiu?
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 08 28, 10:11)
o nėra maža? aš savajai su 115 cm ūgiu Small turiu, tai normaliai atrodo, nėra per didelė  smile.gif

normaliai biggrin.gif Man baisiau atrodo, kai kuprinė didesnė už vaiką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2014 08 28, 10:07)
pirkau small, ūgis 124  smile.gif

Dekui zinosiu dabar ir aš. Kiek pamenu mūsų berniukai abi smulkūs tai ir man tada reikės darytis Small ir medžiot gerą kainą.

Bet bent vizusaliai labai panašios į landsend ar tik taip atrodo. Gal matėt jas ir galite palyginti ?
Atsakyti
Pasikartosiu smile.gif
Klausykit, aš nesgebu rasti Columbios puslapyje dviejų dalių kombių vaikams nuo 5 metų ir vyresniems, o va kitur matau, nesuprantu, gal kažkaip ne taip ieškau? g.gif

user posted image

Atsakyti
Panos, o jus matet siandien tom carters striukytes 25% bigsmile.gif ir kombiams taip pat tai visai geros kainos gaunasi, begu saviske matuoti biggrin.gif
Atsakyti
Dillards dedu 4u.gif
Atsakyti