Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Taurė @ 2014 08 28, 18:02)
butent tokiu ne, bet pirkom be papuosimu pernai. Atitiko dydi, bet batu kokybe prasta. Issikraipe abiems vaikams ( ugg niekados neiskraipe), priedo sunkus. Ismeciau ir niekados nebepirksiu bearpew. Ugg sumoku daugiau, bet atnesioja vaikai, po to dar gimines nesioja.
Ukala geriau nesiojasi mums nei bearpew. Pasilikau sau dukros nesiotus, ir tampau aplink nama, nei issikraipe kas, nei sunkus.
Tik Emu nebandem kolkas, gal jie geresni nei bearpew ?

Emu girdejau is panu geru lb atsiliepimu. Pirkau db pabandyt. Maziukei gavos po 31$ batai.
Atsakyti
QUOTE(Redaga @ 2014 08 28, 18:16)
Prasau patarkite, kokio dydzio reiktu su 100 per krutine g.gif ir ar tinka ilgarankems

http://www.landsend....H=Shopping_Cart

As 12 nesiodavau su tokia apimtim. Deja, rankoves landsend rubu trumpokos g.gif
Atsakyti
O uggus kokia geriausia kaina ir kur rast? Vaikams
Atsakyti
http://www.amazon.co... impact mascara

o gal kas is Kaunas nori po 2 vnt pasidalinti, ar 4 nebus per daug?

p.s. su savo kombikais jau puse temos apkalbejot, einam prie tushu biggrin.gif
Atsakyti
na va panos rasau imstavimus M dydzio kombi kelnes : ilgis - 91.5, dar galima padidinti 5 cm, arba ant 5-8 sumazinti, vidine siule - 43 cm. ; striukyte : ilgis per nugara - 51, tarp pazastuku - 42, rankoves vidine siule 27.5 4u.gif
Atsakyti
Junkite prie AE. -25% kodas yra ju puslapyje, o Clearence -50% papildomai duoda kasike bigsmile.gif
Atsakyti
Jonas_k, gavau odinio svarko M dydi tai per liemeni mano akim turetu tikti 86 cm jeigu megstat aptempta..nes as kai su atsikususiu pilvuku tai man to aptemptumo pakanka labiau tikrai nenoreciau ..o del klubu tai jis gana siaurokas..galiu cm ismatuoti apacia...

Aciu merginos uz siuntinuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2014 08 28, 19:49)
Jonas_k, gavau odinio svarko M dydi tai per liemeni mano akim turetu tikti 86 cm jeigu megstat aptempta..nes as kai su atsikususiu pilvuku tai man to aptemptumo pakanka labiau tikrai nenoreciau ..o del klubu tai jis gana siaurokas..galiu cm ismatuoti apacia...

Aciu merginos uz siuntinuka  4u.gif

Oi, aciu kaip, ir jeigu imanoma gal galetumet pamatuot kiek yra apacioj. Nes as kaip suprantu jo apacia kazkur apie klubu linija
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2014 08 28, 19:57)
Oi, aciu kaip, ir jeigu imanoma gal galetumet pamatuot kiek yra apacioj. Nes as kaip suprantu jo apacia kazkur apie klubu linija

man su 168 cm ugio striuke baigiasi ties klubakauliu, apacioje ismatavau 51 cm per ploti...jeigu del krutines ir liemens garantuociau, tai del klubu net nezinau ka patart... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pum@ @ 2014 08 28, 18:27)
Junkite prie AE. -25% kodas yra ju puslapyje, o Clearence -50% papildomai duoda kasike  bigsmile.gif

Prisijungsiu, jau dedu krepšiuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2014 08 28, 17:43)
O kokį dydį ėmėt, ir kiek per krūtinę cm pas jus? blush2.gif

Ėmiau XS dydį, tai šiaip ir su plonesniu megztuku dar tilpsiu, bet as nemėgstu labai aptemptų. Per krūtine pas mane 83 cm, man dar lieka ten vietos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coco mademoiselle: 28 rugpjūčio 2014 - 19:44
QUOTE(Irreelle @ 2014 08 28, 20:20)
man su 168 cm ugio striuke baigiasi ties klubakauliu, apacioje ismatavau 51 cm per ploti...jeigu del krutines ir liemens garantuociau, tai del klubu net nezinau ka patart...  g.gif

Aciu dideliausias. Supratau, kad man reikia L dydzio , kurio nera, teks palaukti.
O del patarimos, tai reikia figura atstatynet i senas proporcijas, tada viskas bus gerai smile.gif

O gal tas X-Large ir yra L? Nes tada keista, po M eina X-Larger, toliau 1X, toliau 2X, o paziurejus Size Chart rodo M, L, XL, XXL. Gal kas nors galite pakomentuoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jonas_k: 28 rugpjūčio 2014 - 20:03