Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(Elata @ 2014 08 26, 14:31)
clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif
Mane irgi ką tik informavo, kad ta knygutė išeina lietuviškai. Tiek laimės, kad jūs net neįsivaizduojat! Pagaliau ir mano tėvai galės paskaityti ir nebelaikys manęs trenkta biggrin.gif

Ok, sorry, čia kažkaip įsiveržiau nepasisveikinusi biggrin.gif Sveikos gyvos!



bye1.gif

gerai kad jie is viso skaitys!
mano pakista knyga ju gimtaaja kalba bet...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaicy: 26 rugpjūčio 2014 - 14:53
QUOTE(jaicy @ 2014 08 26, 15:52)
bye1.gif

gerai kad jie is viso skaitys!
mano pakista knyga ju gimtaaja kalba bet...

nu joa, tiesa... bet kai gaus gimtadienio proga, tai.. biggrin.gif mama tai tikrai skaitys, tik ar laikys tų taisyklių, va čia didesnis klausimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 08 25, 18:25)
AS esu klaususi Roko del rugstinancio ir sarminancio maisto. Sake neziureti i tas lenteles, kur maistas priskirtas rugstinanciam ar sarminanciam.


Na aš ir girdėjusi, kad nebūtinai mėsa rūgština, o daržovės šarmina.
QUOTE(Hippie @ 2014 08 25, 23:16)

Saldžios bulvės, kaip ir šviežios paprastos bulvės-labai retai. Labai. Nes-krakmolas lygu cukrus. Geriaus pastarnokų jam pripjaustyk gražiai, į kokius nerealius prieskonius įvoliok kartu su kokosų aliejum ir į orkaitę essen.gif:
O kur baltymai vakare (pagrindas)?




O kur pastarnokų gaunat?
Atsakyti
radau youtube skaniai daromus keksiukus kaip suprantu is vistienos farso, ir pas mane nera kompe garso, nesupartu ka ten deda, kas per miltai ir pradzioj kokius produktus naudoja sad.gif

https://www.youtube....F4261A14F033565
gal kas zinote recepta?
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2014 08 26, 16:02)
O kur pastarnokų gaunat?

turguj būna smile.gif kartais ir pardėse, kai sezonas ateina, bet kaina būna kosminė.
Atsakyti
pastarnokai lėtai auga, ir parduotuvėse pasirodys rugsėjo gale, ar spalio mėn. Šalčių jie nebijo ir tai paskutinė raunama daržovė-o dabar jų pats augimas. Tiesiog neverta rauti, nes užaugs dar trigubai, nei yra dabar- todėl nelabai šiuo metu rasit parduotuvėse.

Yra dar viena nauja įdomi knyga- sočiųjų riebalų reabilitacija
http://www.amazon.co...y/dp/1451624425
Gal ir šitą kada nors kas nors išvers?
Atsakyti
QUOTE(-sky- @ 2014 08 26, 08:59)
Tai jus man pasakykite, kur daugiau man to riebalo naudoti?  Nes kik kepimui, ant salotu, dar koks avokadas ir tiek ziniu.

Jei mėsa riebi, tai galvočiau, kad su visais šitais priedais gal ir užtenka tokiu atveju?smile.gif
Aišku - viskas priklauso nuo realių kiekių. Bet nereikia gi, kad plaukiotų viskas aliejuje.

QUOTE(SaDa @ 2014 08 26, 17:24)
nesupartu ka ten deda, kas per miltai ir pradzioj kokius produktus naudoja sad.gif


Iš eilės: vištiena, česnako milteliai, svogūno milteliai - šitų po arbatinį šaukštelį, druska, pipirai, bazilikas, du kiaušiniai ir migdolų miltai.

Su svogūnais-česnakais man būtų staigi mirtis.biggrin.gif

Nesu valgiusi pastarnoko. O kaip jie ruošiami?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zomša: 26 rugpjūčio 2014 - 16:51
QUOTE(zomša @ 2014 08 26, 18:50)
Jei mėsa riebi, tai galvočiau, kad su visais šitais priedais gal ir užtenka tokiu atveju?smile.gif
Aišku - viskas priklauso nuo realių kiekių. Bet nereikia gi, kad plaukiotų viskas aliejuje.
Iš eilės: vištiena, česnako milteliai, svogūno milteliai - šitų po arbatinį šaukštelį, druska, pipirai, bazilikas, du kiaušiniai ir migdolų miltai.

Su svogūnais-česnakais man būtų staigi mirtis.biggrin.gif

Nesu valgiusi pastarnoko. O kaip jie ruošiami?


Ot tai aciu. As desiu normalu cesnaka ir svoguna
Atsakyti
Merginai, kokias darzoves ir kaip paruostas dabar valgote. Pasidalinkite, nes isseko fantazija viskam:)
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2014 08 25, 23:52)
C miltelių šita sudėtis nebloga:
http://www.iherb.com...h...r=null&ic=1

Hippie, o kaip darot iherb'e, jei kaina, kaip šiuo atveju, viršyja 75 Lt - mokat muitą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 08 26, 18:55)
Merginai, kokias darzoves ir kaip paruostas dabar valgote. Pasidalinkite, nes isseko fantazija viskam:)


As dabar labai paprastai darzoves ruosiu, pvz nuverdu sparagines pupeles, nupilu vandeni, uzmetu sviesto, padruskinu ir viskas. Galima dar kokiu zoleliu uzmesti ir pan. Taip paciai su brokoliu darau. Bet dabar dar zoliu neatsivalgau, nusiperku poka spinatu ar sulteniu, nuplaunu, sumetu i lekste ir taip valgau salia mesgalio. Nieko nemakaluoju.
Sitas atveses oras idomiai mane veikia, bliaunu kai tik proga atsiranda, kazkokia depresija ir nepasitenkinimas gyvenimu uzpuole. Suds. Noreciau kraustytis i kokia siltesne sali, nes jau issitraukiau vinones kojines, pradejo salti kojos, ko nebuvo jau ilga laika. Hmm...
Atsakyti
QUOTE(-sky- @ 2014 08 26, 07:59)
Taigi va, keliuosi 6 ir gaminu pusrycius, po truputi gal iprasime. Siryt cikinija su dviem kiausiniais suejo, na ir mano pusrytinis banana - avocado glotnutis I kelia. 

Dar klausimelis del riebalu ir baltymu.... na aisku, kad ne sausai viska valgom, naudoju daugiausiai alyvuyogiu alieju, nes savas, naminis ir pats naturaliausiais. Kartais naudoju ir kokosu alieju, bet daugiau jo turbut sutepu ant saves  nei is vidaus namine vista kai iskepu orkaiteje, tai bent 2 puodeliai lieka zele - riebaliuko.


O, jau užskaitau wink.gif

Jeckau kaip baltai pavydu tų naminis, namie spaustas, šviežia mėsytė, naminė višta, pastoviai sezoniniai vaisiai ir t.t. ir pan. Reiks pensijai kokią šiltą salą rinktis gyventi ax.gif Kaip ten nekilnojamasis turtas pas jus? lens.gif

QUOTE(Elata @ 2014 08 26, 14:31)
Ok, sorry, čia kažkaip įsiveržiau nepasisveikinusi biggrin.gif Sveikos gyvos!


bigsmile.gif laaabas, pradingus visai 4u.gif

QUOTE(Izolda @ 2014 08 26, 16:02)
O kur pastarnokų gaunat?


Aš gavau iš anytos, jau dideli kaip arkliai thumbup.gif Perku savaitiniuose ūkininkų turgeliuose, kai tik atsiranda. Šiandien prisipirkau petražolių šaknų, kalną baziliko, petražolių (šaldysiu), moliūgo, griežčių, ropiukių, agurkų, špinatų wub.gif
Būna pastarnokų ir pardėj, bet brangūs ir pavytę.

QUOTE(zomša @ 2014 08 26, 16:50)
Nesu valgiusi pastarnoko. O kaip jie ruošiami?


Įmesk į google paleo parsnip wink.gif MB skaniausia, kai supjaustai pailgais storom riekėm, įvolioju kokoso aliejuje ir prieskoniuose ir į orkaitę metu.

QUOTE(Rasa:) @ 2014 08 26, 21:09)
Hippie, o kaip darot iherb'e, jei kaina, kaip šiuo atveju, viršyja 75 Lt - mokat muitą?  g.gif


Aš turiu vipinius -5% , tai viskas gerai gaunasi, bet dažniausiai laukiu nuolaidų jiems wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hippie: 26 rugpjūčio 2014 - 22:02