QUOTE(-sky- @ 2014 08 26, 07:59)
Taigi va, keliuosi 6 ir gaminu pusrycius, po truputi gal iprasime. Siryt cikinija su dviem kiausiniais suejo, na ir mano pusrytinis banana - avocado glotnutis I kelia.
Dar klausimelis del riebalu ir baltymu.... na aisku, kad ne sausai viska valgom, naudoju daugiausiai alyvuyogiu alieju, nes savas, naminis ir pats naturaliausiais. Kartais naudoju ir kokosu alieju, bet daugiau jo turbut sutepu ant saves nei is vidaus namine vista kai iskepu orkaiteje, tai bent 2 puodeliai lieka zele - riebaliuko.
O, jau užskaitau
Jeckau kaip baltai pavydu tų
naminis, namie spaustas, šviežia mėsytė, naminė višta, pastoviai sezoniniai vaisiai ir t.t. ir pan. Reiks pensijai kokią šiltą salą rinktis gyventi

Kaip ten nekilnojamasis turtas pas jus?
QUOTE(Elata @ 2014 08 26, 14:31)
Ok, sorry, čia kažkaip įsiveržiau nepasisveikinusi

Sveikos gyvos!

laaabas, pradingus visai
QUOTE(Izolda @ 2014 08 26, 16:02)
Aš gavau iš anytos, jau dideli kaip arkliai

Perku savaitiniuose ūkininkų turgeliuose, kai tik atsiranda. Šiandien prisipirkau petražolių šaknų, kalną baziliko, petražolių (šaldysiu), moliūgo, griežčių, ropiukių, agurkų, špinatų
Būna pastarnokų ir pardėj, bet brangūs ir pavytę.
QUOTE(zomša @ 2014 08 26, 16:50)
Nesu valgiusi pastarnoko. O kaip jie ruošiami?
Įmesk į google paleo parsnip

MB skaniausia, kai supjaustai pailgais storom riekėm, įvolioju kokoso aliejuje ir prieskoniuose ir į orkaitę metu.
QUOTE(Rasa:) @ 2014 08 26, 21:09)
Hippie, o kaip darot iherb'e, jei kaina, kaip šiuo atveju, viršyja 75 Lt - mokat muitą?
Aš turiu vipinius -5% , tai viskas gerai gaunasi, bet dažniausiai laukiu nuolaidų jiems