QUOTE(LumiLumi @ 2014 09 03, 17:43)
Kodel batonus valgyti butina? Idomu butu isgirsti pagrindima. Kokia ju maistine verte ir "nauda"? Cia gaunasi toks scenarijus-valgykit batona, nes insulina leistis butina! Dieve brangus...
Turiu klausima nestukems. Turiu itarima, kad kazkas vyksta. Iki mm likus savaite, bet as jau ziaugcioju. Siandien NT parode labai blanku vaiduokli, iziurima tik ryskioje sviesoje. Ir jauciu maudima pilvo apacioje, ir kartais dursto, lyg gnaibytu kazkas is vidaus. Anksciau maudimas atsirasdavo tik likus porai dienu iki mm. Tikrai is laimes nesokineju ir stengiuosi neprisifantazuoti, bet tas durstymas erzina
p.s. prasau kolkas nesveikinti, jei parsivilktu mm irgi buciau laiminga. Nera pas ka daugiau pasiklausti...
Turiu klausima nestukems. Turiu itarima, kad kazkas vyksta. Iki mm likus savaite, bet as jau ziaugcioju. Siandien NT parode labai blanku vaiduokli, iziurima tik ryskioje sviesoje. Ir jauciu maudima pilvo apacioje, ir kartais dursto, lyg gnaibytu kazkas is vidaus. Anksciau maudimas atsirasdavo tik likus porai dienu iki mm. Tikrai is laimes nesokineju ir stengiuosi neprisifantazuoti, bet tas durstymas erzina

p.s. prasau kolkas nesveikinti, jei parsivilktu mm irgi buciau laiminga. Nera pas ka daugiau pasiklausti...
QUOTE(Jolė*** @ 2014 09 03, 18:00)
Na, jaunos mamos ir nėštukės, greit į pagalba LumiLumi, kaip minėjau - šitos mergiotės paleo istorija man labai patinka, aš ją seku ir laukiu laimingos pabaigos. Tik pagelbėt nelabai galiu, na neatsimenu - tie visi dalykai prieš 25 metus su viršum buvo 

Kai buvau 2 kartus nescia mazdag pries toki pat laika, nejausdavau nieko, kol menesines nedingo, o vat kai planavome pagranduka pries 4 metus, man rodos jau po dveju savaiciu jauciau kad kybo