sveikos merginos. na va as vakar irgi buvau pas savo orto, tai jau sakyciau "pakankino" kaip seniai nera buve...budavo viens du ir viskas, o sikart daug ko pridare. perklijavo viena sestuka, nes per daug kontaktavo, nueme virsuj metaline vielute kuri ejo per 6 priekinius dantis, pakeite visa virsutini lanka i stipresni, poto kol vel apsuko kiekviena dantuka su metaline lygaturom isvargau. dar ant virsaus uzdejo gumine ta visa grandinele. apacioj irgi keite lygaturas, ir prie antruku prisuko papildomus kabliukus, kad galeciau uzdeti elastikus. tai elastikas dabar eina per virsutinius priekinius 3 ir apacioj antrukus. tai jauciu kad turiu dantukus, oi nemaloniai kaip, seniai taip bebuvo. o atrodau kaip zveriukas su iltim, reik nepamirsti, kad negalima sypsotis. gal kurios taip nesiojot elastikus, nes man ant virsaus labai dedasi ant dantenu, bijau kad neisireztu, nepradetu kazkas negero darytis. o siaip centrai beveik i vieta suvaziavo, sakandis irgi susiejo kaip reik

sake, gal gruodzio men planuos nuemima

tik bijau ar nebus per anskti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2014 10 02, 11:59)
reziume paskaiciavau kad isetu apie 6000lt be ploksteliu ir vieluciu.
Galvoju dabar dar nueiti kur nors privaciai pasikonsultuot tik vis neapsisprendziu kur Vilniuje geriausia eiti
jei tai tik vienos orto konsultacija, nueiciau dar bent pas dvi, gal rasi kita varianta sau priimtinesni
QUOTE(guodzik @ 2014 10 02, 16:40)
dantu skausmas dar nieko bet man Budriene buvo kazkaip uzkelusi dantis kad nenukasciau breketu ir nuleido tik pries nueimima (po 1.5 metu) tai as 1.5 metru nieko negalejau ikasti nes nesuejo dantys

toks gaudavosi karves zoles rupsnojimas

bet jau ir atpratau kazka kasti priekiniais tiesa pasakius
as kazkaip atkandu normaliai, bet nesistengiu. aisku, obuoliu nevalgiau nekandau, bet duona esu kandusi