Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 64 tema

Uzklausiu klausima ir sioje temoje, gal kas pakomentuos unsure.gif
QUOTE(*benigna* @ 2014 12 08, 13:27)
help.gif gavau siandien sita aparata ir nesuprantu, ar jis brokuotas, ar as nemoku juo naudotis doh.gif kai paspaudi ON, jis veikia kaip priklauso, viskas gerai, bet kai paspaudi OFF, ta srove nesustoja, ji net isjungus toliau bega, iki kol vanduo rezervuare baigiasi doh.gif Negi cia taip ir turi buti??? Beje, ar normalu, jog jis dirba gan garsiai, o kai ijungi 8-10 greicius, ta isvis tragedija - burbia uz traktoriu garsiau ir purtosi taip, jog prilaikyt reikia, kad nenukristu doh.gif  negi cia normalu??? blink.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(*benigna* @ 2014 12 09, 10:52)

Mygtuka paspaudus off tikrai niekas nebebega, gal tikrai brokuota papuole. O del kratymosi, na lyg nesikrato taip stipriai ir nera labai jau smarkaus garso pas mane. 4u.gif Ant pacio aparato spaudziat OFF ar ant antgalio? Nes jei ant antgalio, tai tik laikant paspaudus nebebega, atleidus vel bega.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 09 gruodžio 2014 - 15:06
QUOTE(tute28 @ 2014 12 09, 14:06)
Mygtuka paspaudus off tikrai niekas nebebega, gal tikrai brokuota papuole. O del kratymosi, na lyg nesikrato taip stipriai ir nera labai jau smarkaus garso pas mane.  4u.gif  Ant pacio aparato spaudziat OFF ar ant antgalio? Nes jei ant antgalio, tai tik laikant paspaudus nebebega, atleidus vel bega.

Ant paties aparato spaudziu. Zinau, jog ant antgalio ten pause mygtukas. Vienzo panasu, jog brokuotas jis pas mane. Teks kontaktuot su gamintojais, paziuresiu, kaip cia seksis man su jais aiskintis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*benigna* @ 2014 12 09, 13:42)
Ant paties aparato spaudziu. Zinau, jog ant antgalio ten pause mygtukas. Vienzo panasu, jog brokuotas jis pas mane. Teks kontaktuot su gamintojais, paziuresiu, kaip cia seksis man su jais aiskintis doh.gif

unsure.gif
O is kur pirkot? Gal pardavejas pakeistu?
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2014 12 09, 14:46)
unsure.gif
O is kur pirkot? Gal pardavejas pakeistu?

Is boots.com. Nemanau, jog pardavejas keis. Esu jau susidurus su tuo, tai man buvo isaiskinta, jog uz brokuota prietaisa atsakingas gamintojas, o pardavejas cia ne prie ko. Na bet reiks pabandyt su boots susisiekt, per galva neduos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*benigna* @ 2014 12 09, 13:56)
Is boots.com. Nemanau, jog pardavejas keis. Esu jau susidurus su tuo, tai man buvo isaiskinta, jog uz brokuota prietaisa atsakingas gamintojas, o pardavejas cia ne prie ko. Na bet reiks pabandyt su boots susisiekt, per galva neduos smile.gif

AS ir pirkau is Boots. Bet i cia galima grazint netgi nebrokuotas prekes, o tiesiog, jei nepatinka nusipirkus. Tik nesu tikra del higienos reikalavimu ar si prietaisa galima grazint. Turetu rasyt ant popieriu.
Susiradau savo uzsakymo lapa, nieko neraso, kad negalima grazint ir yra visi grazinimo libdukai ir grazinimo forma. Ir klausia ar pakeisti preke ar grazint pinigus. Pasiklauskit ju, zinosit tiksliai. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 09 gruodžio 2014 - 16:39
QUOTE(tute28 @ 2014 12 09, 15:36)
AS ir pirkau is Boots. Bet i cia galima grazint netgi nebrokuotas prekes, o tiesiog, jei nepatinka nusipirkus. Tik nesu tikra del higienos reikalavimu ar si prietaisa galima grazint. Turetu rasyt ant popieriu.
Susiradau savo uzsakymo lapa, nieko neraso, kad negalima grazint ir yra visi grazinimo libdukai ir grazinimo forma. Ir klausia ar pakeisti preke ar grazint pinigus. Pasiklauskit ju, zinosit tiksliai. 4u.gif

Na man atrodo, jog grazinti galima tik neispakuotus daiktus g.gif jei nebutu ispakuotas tas waterpikas, tai be problemu ji grazint galima. Bet dabar jis ispakuotas... g.gif Man taip buvo su elektroniniu dantu sepeteliu - pardavejas liepe tokiais atvejais, kai preke jau ispakuota, ir kazkas neveikia ar blogai veikia, kreiptis tiesiai i gamintoja (tokiems daiktams juk garantija yra, tad visokie gedimai/neveikimai yra gamintoju atsakomybe, ne pardavejo, juk garantija suteikia butent gamintojas, ne platintojas). Na bet vis tiek pabandysiu pasiklaust boots, gal pas juos kitokia sistema, ir gales jie man pakeist, maziau vargo butu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*benigna* @ 2014 12 09, 12:52)

Jei nuspaudus išjungimo mygtuką išbėga šiek tiek vandens kol antgalis nuleistas - gali būti. Veikia elementari žemės trauka ir išbėga šiek tiek vandens ne iš rezervuaro (nes ten yra vožtuvas), bet iš paties aparato. Bet tokiu atveju neturėtu bėgti jei išjungiate ir atgalis aparato lygyje ar aukščiau. Jei vis tiek bėga, tada taip, sakyčiau brokas.

Beje... Jei vis gi brokas, dėl visa ko galit mėginti užklausti lietuviškojo waterpik.lt, ten pagal kontaktus. Jie kaip ir oficialūs atstovai. Gal apsiimtu su garantiniais remontais.
Atsakyti
pritariu kycka, Kai isjungi isbega tiek vandenuko kiek like pritraukta slanguteje ir angaliuke, ten kali ml, as bent jau valauis kol viska is rezervuaro istraukia iki paskutinio laso, esu kelis kart ir puseje isjungus bet tikrai vanduo neisbega isjungus, ta angaliuka istatai i svao vieta ir viskas.O del garso, na jis tyliai netraukia vandens is rezervuaro, garsas toks yra, bet tikrai jis nejuda ir tas garsas nera toks baisus, nebent anksti ryte kai visi miega:) bet as vonios duris uzsidariusi valausi viskas normos ribose. Na jo garsas kai siurbliukas traukiant vandeni:)
Atsakyti
QUOTE(kycka @ 2014 12 09, 23:18)
Jei nuspaudus išjungimo mygtuką išbėga šiek tiek vandens kol antgalis nuleistas - gali būti. Veikia elementari žemės trauka ir išbėga šiek tiek vandens ne iš rezervuaro (nes ten yra vožtuvas), bet iš paties aparato. Bet tokiu atveju neturėtu bėgti jei išjungiate ir atgalis aparato lygyje ar aukščiau. Jei vis tiek bėga, tada taip, sakyčiau brokas.

Beje... Jei vis gi brokas, dėl visa ko galit mėginti užklausti lietuviškojo waterpik.lt, ten pagal kontaktus. Jie kaip ir oficialūs atstovai. Gal apsiimtu su garantiniais remontais.

Tai va, kad jis ir "stacias" purskia smile.gif ir purskia, kol vanduo rezervuare baigiasi (net jei rezervuaras pilnas), tai tikrai ten ne vandens likuciai paciame aparate smile.gif paskaitinejau reviews vakar, tai ne pas mane viena sita beda... Tad panasu i broka.

As ne Lt gyvenu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *benigna*: 10 gruodžio 2014 - 12:09
Ai, pamirsau pamineti, jog jis ne tik nenustoja purksti paspaudus "off", bet ir pradeda purksti dar net "on" nepaspaudus, vos ikisus jungikli i rozete, kai pats aparaciukas dar laikikly tebestovi.
Atsakyti
QUOTE(*benigna* @ 2014 12 10, 13:17)
Ai, pamirsau pamineti, jog jis ne tik nenustoja purksti paspaudus "off", bet ir pradeda purksti dar net "on" nepaspaudus, vos ikisus jungikli i rozete, kai pats aparaciukas dar laikikly tebestovi.

Taip, tada garantuotas brokas. Mėginkit žiūrėti, kas galėtų jums pagal garantinį pataisyti arba pakeisti nauju aparatu.

O dėl Lietuvos aš tiesiog turėjau mintį, kad jei kažkur iš užsienio siųstasi ir priimti nenori, liepia kreiptis į gamintoją, tai vietoj to, kad vėl siųsti atgal į užsienį - susisiekti su savo šalyje esančiais platintojais, oficialiais Waterpik atstovais. Jie manau turėtų padėti. Čia galima susirasti platintojus pagal šalį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kycka: 10 gruodžio 2014 - 22:09