QUOTE(eimantaszz @ 2014 11 13, 12:22)
sveiki, naujos statybos kotedze irengtas visur grindinis sildymas, gal kas nors galit papasakot kaip pvz sumontuot pakabinama tualeta prie grindu, nepazeidziant vamzdeliu?
Kad nepažeisti vamzdelių, kai gręši apačion, taikyk tarp vamzdelių

Aš tvirtinau tiktai prie sienos, o apačią užbetonavau iš visų pusių išlyginamuoju sluoksniu, pakeldamas grindų lygį. Mačiau, kiti ir apačią tvirtina prie sienos specialiai tam pasidarę metalinį karkasą. Pakankamai tvirtai atrodo.
QUOTE(mintas @ 2014 11 13, 16:45)
Kad nepažeisti vamzdelių, kai gręši apačion, taikyk tarp vamzdelių 
Aš tvirtinau tiktai prie sienos, o apačią užbetonavau iš visų pusių išlyginamuoju sluoksniu, pakeldamas grindų lygį. Mačiau, kiti ir apačią tvirtina prie sienos specialiai tam pasidarę metalinį karkasą. Pakankamai tvirtai atrodo.

O kaip pataikyt tarp vamzdeliu kai neaisku kur jie yra?

QUOTE(eimantaszz @ 2014 11 13, 16:19)
O kaip pataikyt tarp vamzdeliu kai neaisku kur jie yra?
nes grindys isbetonuotos (pirkta su irengtom sildomom grindimis 

Žinau tik vieną būdą, užkaitini gerai grindis ir su termovizorium pasižymi tas vietas kur vamzdeliai. Termovizorių galima išsinuomoti "gote".
Tik vienas niuansas, reikia kad visos kilpos būtų atviros, nes jei per tą patalpą praeis vamzdeliai kuriuos termostatas bus užsukęs, tai su termovizoriumi tų vamzdelių nepamatysi. Kad taip nenutiktų, visus termostatus reikia nustatyti ant maksimalių temperatūrų.
Rasau i sita tema nes daugiau nezinau kur itilpt
Gal kas daretes ar zinot kaip pasidaryti polistirolo pjaustykle is nichromo vielos?
Kokia ta viela turi buti? kiek mm storio? koki transformatoriuka reikia deti? gal yra kur aprasyta sito "aparato" gamyba?
Nes arteja grindu irengimo darbai, tai norisi tarp polistirolo vandentieki issivedziot. o graziausiai issipjausto su ta ikaitinta viela

Gal kas daretes ar zinot kaip pasidaryti polistirolo pjaustykle is nichromo vielos?
Kokia ta viela turi buti? kiek mm storio? koki transformatoriuka reikia deti? gal yra kur aprasyta sito "aparato" gamyba?
Nes arteja grindu irengimo darbai, tai norisi tarp polistirolo vandentieki issivedziot. o graziausiai issipjausto su ta ikaitinta viela

katik issiardziau as ji, nebereikalingas. Viela is spirales, ar storesne (nuo to priklauso maitinimo srove).
Pvz WWW pilna,kaip susikonstruot, pajieskok
jei tik grioveliam pjaut - tai imi 10 cm vielos gabaliuka, prisuki prie pagalio, pajungi koki 12V, viela kaista - EPS pjaunasi
Pvz WWW pilna,kaip susikonstruot, pajieskok
jei tik grioveliam pjaut - tai imi 10 cm vielos gabaliuka, prisuki prie pagalio, pajungi koki 12V, viela kaista - EPS pjaunasi

QUOTE(robertuxas @ 2014 11 14, 09:55)

QUOTE(eimantaszz @ 2014 11 13, 11:22)
sveiki, naujos statybos kotedze irengtas visur grindinis sildymas, gal kas nors galit papasakot kaip pvz sumontuot pakabinama tualeta prie grindu, nepazeidziant vamzdeliu?
Aš buvau išsinuomaves metalo ieškiklį: http://www.gotas.lt/...h-d-tect-100/lt
QUOTE(robertuxas @ 2014 11 14, 10:55)

tiksliai duomenu nepamenu bet man rodos buvo taip . Viela is kazkokio pramoninio feno nestora. Pjaustykle 1,05 m plocio
transformatorius isdave rodos 30 V itampa. Naudojau sena rusiska transformatoriu skirta krauti sachtiorkom ( seniem saktininku prozektoriam ) siaip geriausiai reguliuojamas nes nuo vielos ilgio priklauso kiek reikia paduoti. bandai bandai ir randi

Mano vyras pjaustė su volframo viela. Uošvis padarė staklytes o jis patiuningavo
transformatoriu junge made in ccpc vos atkeliama nuo zemes