Galima barti kai padaro kazka bloga, pastatyti i kampa, as esu ant zirniu klupejusi, dirzo gavau tik kai tikrai reikejo

švelnumas , geras pavyzdys, geris- tai tikrai ne tik moteriskas bruozas

Žmonių skirtingi gyvenimai yra nulemti ne vien dėl to, kad patys žmonės yra skirtingi, bet ir dėl to kaip jie buvo užauginti, kokias vertybęs ir elgesio modelius yra perėmę. Pažįstu vieną merginą, kurios gyvenimas nuo pat vaikystės buvo sunkus ir dar prie to pačio prisidėjusios skausmingos patirtys. Tokie dalykai sluoksnis po sluoksnio suformuoja žmogaus pasaulėžiūrą ir veikia tuo pačiu kaip magnetas kuris butent ir pritraukia tai, kas tai pasaulėžiūrai ir tiktų.
Sutinku su Monteverte, kad kiekvienam yra savos pamokos, bet ne kiekvienas noriai mokosi ar bent jau įžvelgia, kad tai yra pamoka, kad per gyvenimą prisigaudo baimių, daro kategoriškas išvadas po bet kokios nemalonios situacijos.
Vyrai kogero patys tampa dar švelnesni (tuo pačiu kogero tenka dar ir suglebti), nes prie šiurkčios moters jau darosi pavojinga prieiti
O jei berniuka augina viena mama, kaip manai ar tures itakos tai berniuko vyriskumui?🤔 Kazin kaip tai mamai elgtis, kad sunu vyru uzaugintu..

neaiskiai gal rasau, bet juk kelis katus jau kartojau, mes turim kitokius kunus, mes gimdom, zindom, priziurim vaikus, vyrai stipresni fiziskai dirba sunkesnius darbus, labiau moraliskai pasiruose palikti vaika ir iseiti i darba ir t.t. ir atitinkamai is to turim siek tiek kitokias lavinamas savybes,
 neaiskiai gal rasau, bet juk kelis katus jau kartojau, mes turim kitokius kunus, mes gimdom, zindom, priziurim vaikus, vyrai stipresni fiziskai dirba sunkesnius darbus, labiau moraliskai pasiruose palikti vaika ir iseiti i darba ir t.t. ir atitinkamai is to turim siek tiek kitokias lavinamas savybes,

Visda megau buti namie, ir kurti juos , grazia aplinka. Visada beveik vyras tampo sunkius nesulius arba yra ko paprasyti, aisku ne 100 proc, pvz vezimuka daznai pati isidedau i masina ir pan
 Visda megau buti namie, ir kurti juos , grazia aplinka. Visada beveik vyras tampo sunkius nesulius arba yra ko paprasyti, aisku ne 100 proc, pvz vezimuka daznai pati isidedau i masina ir pan  galiu ir tase panest sunkesne, jei reikia, nors neesu tikrai labai fiziskai stirpi, bet esu gana istevrminga
  galiu ir tase panest sunkesne, jei reikia, nors neesu tikrai labai fiziskai stirpi, bet esu gana istevrminga   Man nesnenai vienas vyrukas sake, kad esu tobula moteris ir keli siule isgert kavos
  Man nesnenai vienas vyrukas sake, kad esu tobula moteris ir keli siule isgert kavos  Bet mane gyvenimas moko siek tiek maziau kaprizintis ir maziau sokdinti tuos vyrus
 Bet mane gyvenimas moko siek tiek maziau kaprizintis ir maziau sokdinti tuos vyrus   nemanau, kad tai labai gerai jau nuo tam tikros ribos...
 nemanau, kad tai labai gerai jau nuo tam tikros ribos...  
  As tikrai niekad negalvojau apie save kaip kazkokia labai moteriska ar nemoteriska, jauciuosi moterim jauciuosi gerai savo kune, ir jauciu tarsi zydejima paskutinius kelis metus ir gaunu tikrai daug komplimentu...
 As tikrai niekad negalvojau apie save kaip kazkokia labai moteriska ar nemoteriska, jauciuosi moterim jauciuosi gerai savo kune, ir jauciu tarsi zydejima paskutinius kelis metus ir gaunu tikrai daug komplimentu...  

Manau mes ne medziai, kad kur gimem ten butinai ir augti turim, kraujomaisa prasidetu, jei taip butu...
 Manau mes ne medziai, kad kur gimem ten butinai ir augti turim, kraujomaisa prasidetu, jei taip butu...
 Ir pati jauciuosi labai gerai ir moteriskai
  Ir pati jauciuosi labai gerai ir moteriskai   matyt dabar tas grazus zydejimo amzius, ir siaip daugiau pasikeitimu, bet jau nedetalizuosiu
 matyt dabar tas grazus zydejimo amzius, ir siaip daugiau pasikeitimu, bet jau nedetalizuosiu