QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 04 27, 18:47)
Koks mokslas konkreciai? ezoterinis?
kas butu blogai? tai nebutu relaybe, o tik virtuali tikrove, reiskia ir jus cia ir dabar tik virtuali, jusu skausmas virtualus, patyrimai ir t.t. Koks materialus, jei tai tik holograma, viskas tik iliuzija
Ar jums yra skirtumas, kai zaidziat kompiuterini zaidima ir kai gyvenate savo gyvenime?
Oficialusis ;)
https://phys.org/new...c-universe.html
http://www.technolog...eje-hologramoje
Visų pirma -reikia teisingai suprasti hologramos koncepciją

Tai nesusiję su komp žaidimais. Primityviausiu požiūriu - holograma - tai dvimatė erdvė prie tam tikrų aplinkybių virstanti trimate. Jei taip norit - dvimatė dimensija. Kuo ji mažiau reali už trimatę erdvę?
Realybė - tėra kaip ir laikas ar erdvė - tėra socialiniai konktruktai
Straipsnyje rašo: "Kažkaip neramu darosi pagalvojus, jog
mūsų aplinkos suvokimas yra visiškai klaidingas, tačiau fizikams tokia idėja nėra svetima jau senokai."
Suvokimas klaidingas, bet ne aplinka
Ką pakeistų faktas, kad gyvenam hologramoje, jeigu niekas jūsų aplinkoje nekistų? Man tai nieko

Išskyrus džiaugsmą ir pasitenkinimą, kad gyvenimas dar įdomesnis nei maniau
P.S. rašydama šį postą ir ieškodama liet straipsnio, mačiau, kad kai kur vertimas ir hologramos koncepcija klaidinga. Tai galbūt žmones ir gasdina, kad neva tai nesam realūs. Bet kaip galim būt nerealūs, jeigu nei jūs, nei aš neabejojame savo realumu?
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2017 04 27, 19:37)
Man visiškai nėra skirtumo, kad žmonės tuo netiki. Yra kaip yra. Juk įprasta galvoti, kad jei kažko nematai, vadinasi, to nėra. Bet šioje temoje teigiama, kad dievai yra. Aš gi nerašau darbščiųjų skruzdėliukų būrelyje, o rašau toms, kurios tiki, kad dievai egzistuoja. Dievai egzistuoja, o žmogus tėra kaulų ir mėsos gabalas, ania? Dar kai kurios tiki, kad tas gabalas reinkarnuojasi. Jei žmogus tik mėsos gabalas, vadinasi, dievų būti negali,
o aš einu į darbščiųjų skruzdėlukų būrelį pašnekėti apie lapelius ir apie šapelius.
Neeeeee