Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 17

QUOTE(Juodai @ 2014 09 19, 13:00)

Tokia virtuvė su raudonom rankenom, ar tarpas tarp stalviršio ir fasadų raudonas... neprisimenu tiksliai, bet tokia įdomesnė virtuvė. Dar klausiau dėl to sujungimo pas šeimininkę, nes išties plokščių sujungimo vietoje buvo tokis stataus kampo griovelis - taip ir nesupratau, kodėl ten neišėjo be griovių padaryt doh.gif .

ar sita? http://www.ievutakas.lt/rosso-ferrari/ bet cia sprendimas kitoks uzleistas platesnis stalvirsis.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 19, 07:38)
kristinka_2010,
as kaitlentes negrusciau taip i kampa, nes nusitaskys sienele ir siaip nera patogu kampe 4u.gif Juolab, pas jus yra vietos thumbup.gif

nu kad nelabai yra, jei sukeisiu su salia esanciais stalciais, tai praktiskai darbastalio nebelieka.. 4u.gif

kazin kaip su tuo taskymusi.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2014 09 19, 14:28)
ar sita? http://www.ievutakas.lt/rosso-ferrari/  bet cia sprendimas kitoks uzleistas platesnis stalvirsis..  g.gif

Neee, ne šita. Ten fasadai apačioj tamsūs kažkokie buvo unsure.gif

QUOTE(kristinka_2010 @ 2014 09 19, 14:28)
kazin kaip su tuo taskymusi..  g.gif

Taškosi tikrai. Aš anksčiau turėjau tarp kaitlentės ir šaldytuvo apie 450mm tarpą ir tai apsitaškydavo šaldytuvo spintos sienelė doh.gif .
Šiaip man atrodo, kad kitokio išdėstymo virtuvė būtų patogesnė unsure.gif ... aš vėl apie tas savo dvi eiles doh.gif . Prie sienos būtų viena, kaip ir dabar, tik kaitlentę būtų galima toliau nuo šaldytuvo patraukt, o statmenai langui - kita, su plautuve, indaplove - visu tuom, kas yra prie lango sienos. Tikrai patogiau būtų suktis, o ir erdvė būtų užpildyta, nes dabar tuščias plotas virtuvėje, stalas juk toliau nuo virtuvės zonos patrauktas. Taip išvengtumėt kampinės spintelės, patogiai pasiektumėt pakabinamą spintelę kairėje.
Bet, jei jau sakot, kad tai galutinis variantas... unsure.gif tai gal bent kiti planuodami panašias virtuves susimąstys smile.gif .

Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 09 19, 14:42)
Taškosi tikrai. Aš anksčiau turėjau tarp kaitlentės ir šaldytuvo apie 450mm tarpą ir tai apsitaškydavo šaldytuvo spintos sienelė doh.gif .

Pas mus bus arti kaitlentės spintelės šonas. Baltas. Kuo būtų galima jį uždengti, kad praktiškesnė priežiūra būtų?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 09 19, 13:42)
Neee, ne šita. Ten fasadai apačioj tamsūs kažkokie buvo unsure.gif
Šiaip man atrodo, kad kitokio išdėstymo virtuvė būtų patogesnė unsure.gif ... aš vėl apie tas savo dvi eiles doh.gif . Prie sienos būtų viena, kaip ir dabar, tik kaitlentę būtų galima toliau nuo šaldytuvo patraukt, o statmenai langui - kita, su plautuve, indaplove - visu tuom, kas yra prie lango sienos. Tikrai patogiau būtų suktis, o ir erdvė būtų užpildyta, nes dabar tuščias plotas virtuvėje, stalas juk toliau nuo virtuvės zonos patrauktas. Taip išvengtumėt kampinės spintelės, patogiai pasiektumėt pakabinamą spintelę kairėje.
Bet, jei jau sakot, kad tai galutinis variantas...  unsure.gif tai gal bent kiti planuodami panašias virtuves susimąstys smile.gif .

Susinervinau.... ir as norejau taip kaip jus sakot... bet as bijau kriaukles uz kurios butu kambarys o ne siena... as tikra nevala prie jos... g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2014 09 19, 20:41)
Susinervinau.... ir as norejau taip kaip jus sakot... bet as bijau kriaukles uz kurios butu kambarys o ne siena... as tikra nevala prie jos...  g.gif

As ta pati visa vakara galvoju apie savaja virtuve ,tik galvoju ,jei jau butu tos dvi juostos....ar nesigauna ,kad sukiesi visada ten viena del vietos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boruze5: 19 rugsėjo 2014 - 19:16
Sveikos merginos, vel pas jus griztu su klausimu. Gal turite turejote patirties su lankstais? Nezinau, gal bereikalo isikandau as tuos Blum? bo paskaitinejau, kad jie geriausi, na aisku ju ir kaina kaip reikiant, bet ar nera cia ispustas burbulas, kad moki tik uz varda, o kokybe beveik ta pati ir kokiu kitu gamintoju? Man svarbiausia, kad tiek dureles, ties stalciai nesitrankytu.
Gal kokiu patarimu turit? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2014 09 19, 19:41)
Susinervinau.... ir as norejau taip kaip jus sakot... bet as bijau kriaukles uz kurios butu kambarys o ne siena... as tikra nevala prie jos...  g.gif

O ko jos bijoti ten? Galit daryti gilesnį stalviršį ant tos pussalės, ne 60cm, o pvz. 90cm, ir už plautuvės dar tęsis stalviršis. Jei neturėtumėt minčių ir noro ten statyti pusbario kėdes, galima po tuo išsikišisiu stalviršiu kad ir kokias lentynas ar negilias spinteles susiplanuot. Arba dar variantas plautuvę kelti prie sienos kairėje pusėje, bet protingai paliekant iki sienos kairėj pusėj kokoa 450mm, tuo pačiu kaitlentę irgi nuo šaldytuvo kokia 450 atitraukt... kokio ilgio stalviršos tarp jų gautųsi?
Papildyta:
QUOTE(Boruze5 @ 2014 09 19, 20:13)
As ta pati visa vakara galvoju apie savaja virtuve ,tik galvoju ,jei jau butu tos dvi juostos....ar nesigauna ,kad sukiesi visada ten viena del vietos.

Kaip tai suprast? Darant dviejų juostų virtuvę tarp jų reikia normalų atstumą palikti - ne per didelį, ne per mažą. Ergonomiškas atstumas yta 1200mm.
Pas mane dviejų eilių virtuvė, tarp jų 1300mm. Dar nėra per daug, tačiau daugiau jau būtų nepatogu.
Kai yra didelė L virtuvė gaunas daug vaikščiojimo. Dviejų eilių tikrai patogiau, viskas vietoj. Ir tikrai jokių kamščių nebūna.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 09 19, 20:15)
O ko jos bijoti ten? Galit daryti gilesnį stalviršį ant tos pussalės, ne 60cm, o pvz. 90cm, ir už plautuvės dar tęsis stalviršis. Jei neturėtumėt minčių ir noro ten statyti pusbario kėdes, galima po tuo išsikišisiu stalviršiu kad ir kokias lentynas ar negilias spinteles susiplanuot. Arba dar variantas plautuvę kelti prie sienos kairėje pusėje, bet protingai paliekant iki sienos kairėj pusėj kokoa 450mm, tuo pačiu kaitlentę irgi nuo šaldytuvo kokia 450 atitraukt... kokio ilgio stalviršos tarp jų gautųsi?

ta siena yra 3,5m - tad: 60 (saldytuvas), 2x45, 60 kriaukle, 60 kaitlente = lieka 75cm

as issivaizduoju nebent toki varianta..
user posted image
user posted image
man ziauriai grazu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinka_2010: 19 rugsėjo 2014 - 21:22
QUOTE(kristinka_2010 @ 2014 09 19, 22:06)
ta siena yra 3,5m - tad: 60 (saldytuvas), 2x45, 60 kriaukle, 60 kaitlente = lieka 75cm

O kokį darbastalį dabar turit?
Tai kas lieka visai neblogai atrodo, daržovėm, mėsai pjaustyti prieš dedant į puodą - per akis. O tešlai kočiot, duonai minkyt priešais diiidelis darbastalis būtų.
Siūlau rimtai apsvarstyti I I variantą, juo labiau, kad ir pati apie jį mąstėt wink.gif.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 09 19, 21:12)
O kokį darbastalį dabar turit?
Tai kas lieka visai neblogai atrodo, daržovėm, mėsai pjaustyti prieš dedant į puodą - per akis. O tešlai kočiot, duonai minkyt priešais diiidelis darbastalis būtų.
Siūlau rimtai apsvarstyti  I I variantą, juo labiau, kad ir pati apie jį mąstėt wink.gif.

user posted image

Man visai patinka...! Tik klausimas ar imanoma bus pajungti kriaukle, nes ivadai kaip tik ten kur tuscia dabar po langu.. g.gif

Kitas klausimas ar kelti kaitlente arciau lango?
Ar darbastalio 1,2 uzteks, ar visgi naikinti orkaites spinta, ja nuleidziant zemyn?
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2014 09 19, 22:52)
user posted image

Man visai patinka...! Tik klausimas ar imanoma bus pajungti kriaukle, nes ivadai kaip tik ten kur tuscia dabar po langu..  g.gif

Kitas klausimas ar kelti kaitlente arciau lango?
Ar darbastalio 1,2 uzteks, ar visgi naikinti orkaites spinta, ja nuleidziant zemyn?

1200mm darbastalio tikrai per akis! Mano manymu toks Jūsų virtuvės variantas daug jaunesnis thumbup.gif . Kaitlentės toliau nuo šaldytuvo kelti dabar jau lyg ir nereikia, gal tik pussalę kiek prailginti galima g.gif .
Dėl plautuvės pajungimo - manau vertėtų investuoti į vandens įvadų perkėlimą ties pussale, tam kad pasidarytumėt patogią savo svajonių virtuvę mirksiukas.gif .
Atsakyti
O mes susidėjome jau keturias spinteles bigsmile.gif Džiaugiuosi, kad pasirašiau MB idėjai atnaujinti virtuvę. Jau dabar matosi, kad viskas telpa thumbup.gif Puodai, bliūdai, blėkos ir kt. - dideli, platūs stalčiai yra gėris smile.gif Labai patenkinta spintele švaros reikmėms. Joje laikau šluotą, rankšluostukus, popierinių rankšluosčių atsargas, buitinę chemiją, indaplovės tabletes, kempinėles..yra laikiklis ir kibirui, bet jį laikau kitur.
Beje, įžeminimą MB atvedė į virtuvės zoną pats, gražai paslėpė laidus - nieko nesimato, o įjungus kaitlentę, prietaisas nuotėkio neberodo.
Atsakyti