Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu (242 tema)!

QUOTE(zuika23 @ 2014 09 10, 14:30)
Merginos, noriu priminti, kad kitų miestų dėžutes ima SAVANORĖS mergaitės, tam, kad nereiktų visom kartu derintis važiuoti į stotį paimti bendrai. Asmeninių tikrai neprisiųsim visom. O jau ne pirmą kartą girdžiu atsisakant paimt dėžutes, nes kitos merginos elgiasi su jomis nepagarbiai  doh.gif aš abstulbusi esu kokias istorijas merginos imančios daiktelius pasakoja  doh.gif Būkime draugiškesnės vienos kitom ir supraskim, kad jos daro paslaugą, o ne prievolę  4u.gif

Jei neatsiras savanorių imančių bendras dėžutes - jos liks nakvoti pas mane  4u.gif
Papildyta:

Alytus turi namučius  4u.gif

Sveikutės, aš galiu Šiaulius paimti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karickike @ 2014 09 10, 11:13)
Sveikutės, aš galiu Šiaulius paimti  4u.gif

būtų thumbup.gif atsiųskite duomenis per stotį siunčiant wub.gif
Atsakyti
Sveiki,

Zuik23, parašiau Jums į AŽ, kad paimsiu, bet neišsisiunčia laiškas, dėžutė pilna.

Atsakyti
QUOTE(lekute @ 2014 09 10, 12:08)
Sveiki,

Zuik23, parašiau Jums į AŽ, kad paimsiu, bet neišsisiunčia laiškas, dėžutė pilna.

aga, nespėju trint doh.gif laukiu kontaktų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2014 09 10, 14:30)
Alytus turi namučius  4u.gif

Matyt alytiskes maziausiai konfliktiskos thumbup.gif
Atsakyti
Labuka, as zinutes negavau, nors viska apmokejus esu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2014 09 10, 13:30)
Merginos, noriu priminti, kad kitų miestų dėžutes ima SAVANORĖS mergaitės, tam, kad nereiktų visom kartu derintis važiuoti į stotį paimti bendrai. Asmeninių tikrai neprisiųsim visom. O jau ne pirmą kartą girdžiu atsisakant paimt dėžutes, nes kitos merginos elgiasi su jomis nepagarbiai  doh.gif aš abstulbusi esu kokias istorijas merginos imančios daiktelius pasakoja  doh.gif Būkime draugiškesnės vienos kitom ir supraskim, kad jos daro paslaugą, o ne prievolę  4u.gif

Jei neatsiras savanorių imančių bendras dėžutes - jos liks nakvoti pas mane  4u.gif

Dar noriu prideti prie viso sito:

Pirmiausia padekoti mergaitems, kurios pasisiulo ir priima kitu miestu dezutes. Gaila, kad dazniausia pagelbeti pasisiulo tos pacios. Ir dar labiau gaila, kad su tomis, kas daro mums ir jums paslauga, elgiamasi nepagarbiai, neatiskaitoma uz persiuntima, "sokdinama"..
Todel mergaites, kurios padedate mums su siuntelemis, dalinkite JUMS patogiu laiku ir nesijauskite nesmagiai, jei kazkur reikia isvaziuoti. Atiduosite tada, kai bus JUMS patogu, o ne toms, kas pasiima. Gaila, kad sitoje vietoj draugiskumo truksta...
Atsakyti
aciu mergaites uz prekytes
sedziu davolna wub.gif wub.gif
o pasiulysiu tik vienus is triju netikuciu ae dzinsiukus
ziauriai garzus tik nepastebejau kad 1 elastan
tai man mazi bet tikrai lb wub.gif 4 regular
gues sulnytes tai wub.gif wub.gif

http://www.ae.com/we...atId=cat7030096
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ram9ne: 10 rugsėjo 2014 - 16:03
QUOTE(Braskiautoja @ 2014 09 10, 15:55)
Labuka, as zinutes negavau, nors viska apmokejus esu smile.gif

pas mus dar tik rytas, nezinau, kad jus jos tikejotes. pavedimas ikrito siandien, siandienos pavedimai katik patikrinti ir viskas pranesta.
Atsakyti
Ar gap uzsakymus jau priimate? 4u.gif
Atsakyti
Noriu padėkoti komandai už tobulus conversiukus thumbup.gif žiauriai faini.jau šiandien maiviausi wub.gif biggrin.gif ačiūūū.
Ir Urtei83 ačiū už padalinima 4u.gif
Atsakyti
Kaip suprantu Panevežiui daiktų nereikia g.gif
Atsakyti