Parduodu labai gražius kailinukus 36 dydžio. Kailis triušio. Išmatavimai: per krutine 45*2cm, kailinuku ilgis 82cm, o rankoves ilgis 64.5cm. Vilnius Kaina 850lt
Nauja NIJOLĖS kailiuose pirkta karakulių kepurė Tinka tik prie prabangaus palto ar kailiniu... skirta tik tai moteriai, kuri vertina prabangą ir aplinkiniai tą puikiai mato.. esu Vilniuje - norite, prasom i svecius
Sveiki, ieškau naujų ar labai geros būklės dėvėtų, juodos spalvos karakulio kailinių ar puskailinių, 38-40 dydžio, 170 cm. ūgiui. Kailinukus norėčiau pasimatuoti, esu Vilniuje. Laukiu Jūsų pasiūlymų su nuotraukomis ir kainomis į až.
Naturali dublionke.Raso L dydi,bet tiks S-M,M nesiojanciai.Pirkau cia,bet man per didele,nes as nesioju XS-S dydi.Nenunesiota,defektu nera,isskyrus kelios demeles,nugaroje,apacioje,nelabai matomos.Reiktu pavalyti jas.O siaip grazi ir silta dublionke.Gaila,kad netinka.Mergaite,is kurios pirkau sake mokejusi 700 lt. Parduodu uz 250 lt. Daugiau nuotrauku: http://public.fotki....iam/paltukai-1/ Miestas Kretinga,siunciu
Dydis XL, pakankamai ilgi (fotografuota ant 162 cm ūgio, dydžio 42-44), Trapecijos formos, yra kišenės. Spalva juoda Kaina 300 lt Kailinukai pakankamai sunkus, todėl į kainą jau įskaičiavau siuntimo išlaidas