Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Sveikos merginos!gal kuri turite DKNY dzinsus?kokia ismera reikia imti 12 arba 14,jei nesioju Europini dydi 30? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2014 08 27, 17:32)
STARBUCK renkamas  ?Užsakyta negavau.
Panos,junkitės prie kakavų.Gera kaina.Išbandykim  smile.gif
https://store.starbu...default,pd.html
http://store.starbuc...ocoa-and-treats
kam nepatinka-nebandot peikt cool.gif  biggrin.gif reikia ,kad susirinktų norinčių daugiau ir nupirktų  biggrin.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif

Man , kaip saldaieskai , jos laaaaabai skanios wub.gif

Jungiuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Savita, patark, su 40 Eur imti USA 10 g.gif

http://www.amazon.co..._pr_product_top
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2014 08 27, 16:25)
paprastos Pu Erch yra daugelyje arbatu parduotuviu, tik man ji tokia neskani  blush2.gif

Girdejau ne viena Pu Erch arbatos skonio apibudinima, bet labiausiai istriges, kad jos skonis kaip gerai panesiotu kojiniu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2014 08 27, 18:54)
Girdejau ne viena Pu Erch arbatos skonio apibudinima, bet labiausiai istriges, kad jos skonis kaip gerai panesiotu kojiniu lotuliukas.gif

Esu pirkusi is Harney Pu Erh arbata , tai labai skani wub.gif , bet ......svoris nekrenta verysad.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2014 08 27, 18:54)

man tai ji mėšliuku neša biggrin.gif
Atsakyti
merginos,
ar kas jau gavote rugpjucio 6d nupirktu VS prekyciu skaiciukus? ax.gif

o del tos pu erh arbatos, tai kvapas slykstus slykstutelis kiek pamenu, uzspaudus nosi gerti galima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2014 08 27, 19:14)
merginos,
ar kas jau gavote rugpjucio 6d nupirktu VS prekyciu skaiciukus? ax.gif

o del tos pu erh arbatos, tai kvapas slykstus slykstutelis kiek pamenu, uzspaudus nosi gerti galima  biggrin.gif

nereik nereik. Ner jau taip slykstu. Kvapas toks todel, kad ji yra rauginama, paskui dziovinama ir t.t. Viskas ten normaliai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2014 08 27, 17:57)
Kuo  tik neitiki moterys, galvodamas kad sukus doh.gif gal pagalbine priemone ir gali buti, bet tikrai ne stebuklas, kitaip visi gertu ta arbata ir butu liekni kaip nendres smile.gif kitaip nereiktu nei sportuoti, nei derinti maisto produktu, nei t.t. :)as tai senai tokiais stebuklais netikiu smile.gif

QUOTE(enura @ 2014 08 27, 18:05)

QUOTE(_Pandora_ @ 2014 08 27, 19:54)

Tai neina kalba apie tai jog ji padeda numesti svori, tiesiog mažina apetitą, o geriant arbatą šitą ji tik kaip pagalbinė psichologinė priemonė. Aišku jeigu vyksta ėdimas, nė pats dievas nepadės, tik skrandžio mažinimo operacija. Reikia beabejonės papildomo indėlio mitybos derinimas + sportss mirksiukas.gif 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MURKA35: 27 rugpjūčio 2014 - 18:25
QUOTE(JMD @ 2014 08 27, 18:21)
nereik nereik. Ner jau taip slykstu. Kvapas toks todel, kad ji yra rauginama, paskui dziovinama ir t.t. Viskas ten normaliai wink.gif

drinks_cheers.gif
na man irgi nereikejo, bet buvo zmoniu, kuriems ji tikrai slyksti buvo smile.gif
esu gerusi, bet kazkaip paskui nebekartojom.

nors gal ir idomu butu prisiminti smile.gif
Atsakyti
Gal kas turite firmos Accademia batus? Jie didinti,atitinka dydi ar mazinti?
Atsakyti
laukiu prisijungianciu prie:

www.yoox.com
www.jcrew.com
www.jcrewfactory.com
www.dillards.com
Atsakyti