Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

mergaites jei dirzu dydziai rasomi 34, 36, 38, 40 ir t.t. tai kokio dydzio reiktu vaikinui kurio liemuo apie 73cm? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Delicia @ 2014 08 29, 15:18)
mergaites jei dirzu dydziai rasomi 34, 36, 38, 40 ir t.t. tai kokio dydzio reiktu vaikinui kurio liemuo apie 73cm?  blush2.gif

tipo dirzas turi but 1 dydziu didesnis nei kelnes ane? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2014 08 29, 14:52)
imeskit nuoroda, aktualu ir man  biggrin.gif

kaina kaip numazinta, kazin viskas su juo gerai?  g.gif
http://www.amazon.co.....B Vitamin C (

Mes su tokia kaina pirkom,kolkas viskas gerai biggrin.gif
Atsakyti
http://www.yoox.com/...p...5LE&sizeId=

kokie neblogi, kokia numazinta kaina, ar dar -15?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 08 29, 14:21)
tipo dirzas turi but 1 dydziu didesnis nei kelnes ane?  biggrin.gif

Hm net neisivaizduoju biggrin.gif ir negaliu kelniu pamatuoti nes noriu dovanai nupirkti i airija issiusti rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaites Tory Burch avalynes dydziai atitinka, ar pamazinti? 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, ar renkasi Tory uzsakymas, nes mano norimas daiktas tik 1 vnt liko...
Atsakyti
QUOTE(anabog @ 2014 08 29, 14:44)
Mergaites, ar renkasi Tory uzsakymas, nes mano norimas daiktas tik 1 vnt liko...

turim kol kas tik jusu
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2014 08 29, 15:43)
Mergaites Tory Burch avalynes dydziai atitinka, ar pamazinti? 4u.gif

as tik balerinkes matavausi. Tai man su 27 cm peda, iprastai devinciai USA10, reikejo USA11.
Papildyta:
pareklamuot noriu biggrin.gif

gavau vakar is vienos nares perpirktus siuos UGG baciukus

user posted image

kas nebijot auksto kulno, batai supertobuli! Einu kaip Volvo ant oro pagalviu biggrin.gif labai labai kokybiski, labai labai grazus, labai labai minksti ir kad ir koks tas kulnas bebutu aukstas, jie labai patogus! Zodziu, palaukus geros kainos, nerealus! Beje ant pado parasyta made in Italy biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(pauliniausia @ 2014 08 29, 14:26)
http://www.yoox.com/...p...5LE&sizeId=

kokie neblogi, kokia numazinta kaina, ar dar -15?

labai persiprašau, bet! .... kur jūs tokius batus dėvite: darbe, laisvalaikiu, prie džinsų/kelnių / sijonų...? kokias pėdkelnes ar iš viso be jų ? blush2.gif biggrin.gif

man labai gražūs tokie batai bet niekaip nesugalvoju, kur aš juos galėč pritaikyti, o madų aš nesivaikau, tai ir galvoju, ar man iš viso tokių batų reik g.gif

JMD, komentaras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2014 08 29, 16:16)
labai persiprašau, bet! .... kur jūs tokius batus dėvite: darbe, laisvalaikiu, prie džinsų/kelnių / sijonų...? kokias pėdkelnes ar iš viso be jų ?  blush2.gif  biggrin.gif

man labai gražūs tokie batai bet niekaip nesugalvoju, kur aš juos galėč pritaikyti, o madų aš nesivaikau, tai ir galvoju, ar man iš viso tokių batų reik  g.gif

JMD, komentaras  thumbup.gif

realiai man tokie baciukai turetu buti devimi tik nuogais pirstukais. nu nihrazu kai kyso kojine.... dar nebent tiktu kojine be pirstuku.... bet.... o siaip, tokiu kaip siandien oru, man saltu pirstai biggrin.gif
Papildyta:
SANDRIXXX, laukiam meiles laisku wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
JMD pavarėt reklamą thumbup.gif

o, ralija, aviu tokius be pėdkelnių, ir darbe ir laisvalaikiu, ir prie suknikių ir prie sijonukų, ir prie kelnikių, prie kapri, kam leidžia fiziniai duomenys įsivaizduoju kaip gerai turi atrodyt šortukai, švarkas griežtesnio stiliaus, didelė rankinė wub.gif
Atsakyti