Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

TURIM PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU. KVIECIU JUNGTIS drinks_cheers.gif
RUBAI, AVALYNE:

www.lordandtaylor.com
www.swarovski.com
www.finishline.com -20% nuolaida
www.starbucksstore.com
www.aeropostable.com
www.desiqual.com
ADIDAS
www.polo.com
www.6pm.com -10% nuolaida
www.landsend.com
www.jomashop.com
www.anntaylor.com
www.jcrew.com
www.talbots.com
www.hautelook.com
www.saksoff5th.com
www.ninewest.com
www.columbia.com
www.dillards.com
www.loft.com
www.yoox.com
www.gap.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS:

www.carters.com
www.gymboree.com
www.seekairun.com
www.mattel.com
www.toysrus.com

PREKES MUSU GROZIUI:

TBS
GNLD
www.amway.com
www.vitacost.com
www.lilydirect.com
www.fragranceshop.com
www.stockngo.com
www.drugstore.com

Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2014 08 26, 14:54)
Savita,o kur tu randi columbia gera kaina ? Kiek ziuriu pagal dydi,tai brangu.
Turim dabar 2T. Geras siuo metu,bet gi dar iki.ziemos daug laiko. Bus tikrai mazas.
GAP labai man faini tie komplektukai,bet kodo jei nera,tai irgi visas brangus gaunasi. g.gif

Nerandu, ju psl yra 93$, pigiau nezinau kur didesniu dydziu. Bet vistiek reiks kazka pirkti. Gap dar tikrai bus nuolaidu.
Koki imtum dabar ziemai, 3T ar 4T? Tu Buga turi?
Papildyta:
YOOX -15% truksta truputi iki free shipuko, junkites drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2014 08 26, 16:20)
Nerandu, ju psl yra 93$, pigiau nezinau kur didesniu dydziu. Bet vistiek reiks kazka pirkti. Gap dar tikrai bus nuolaidu.
Papildyta:
YOOX -15% truksta truputi iki free shipuko, junkites drinks_cheers.gif

Gal spėjau prisijungti prie YOOX smile.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2014 08 26, 17:20)

Pirkau pernai Buga Lietuvoje, tai matavau dukrai ir 3T, ir 4T. Pernai dukra buvo 95 cm, tai 3T Buga buvo kaip ir geras, tik kelnės su batais jau tokios tik tik. Tai nupirkau 4T, nebuvo baisiai per didelis pernai, o ir šiemet su 100 cm bus geras smile.gif
Atsakyti
Savita,as Buga turiu. Mano mazius 95 cm dabar,jam dydis tinka dabar,bet iki ziemos abejoju ar bus geras. Pernai didokas buvo. Bet nereikejo nieko lenkt,kelnes gi reguliuojasi.
As daug pigiau pirkau per uk ir pernai ir didesniu buvo. Dabar nebera visai dydziu.

Idomu kaip carters kombiai ? Mastau ar nereikia turet dvieju,kai eis i darza. Grys slapias,purvinas...kaip reiks kita diena vest...? g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 08 26, 17:07)
Pirkau pernai Buga Lietuvoje, tai matavau dukrai ir 3T, ir 4T. Pernai dukra buvo 95 cm, tai 3T Buga buvo kaip ir geras, tik kelnės su batais jau tokios tik tik. Tai nupirkau 4T, nebuvo baisiai per didelis pernai, o ir šiemet su 100 cm bus geras  smile.gif

As tai truputi metausi, dabar merginai ar nera 2 metu, bet ugis 91cm, tai ziema jauciu gali iki kokiu 94cm tikrai paaugti, nzn koki imti 3T ar vistik 4T unsure.gif Gaila, kad nera galimybes pasimatuoti. O kur Vln yra ju pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 08 26, 18:07)
Pirkau pernai Buga Lietuvoje, tai matavau dukrai ir 3T, ir 4T. Pernai dukra buvo 95 cm, tai 3T Buga buvo kaip ir geras, tik kelnės su batais jau tokios tik tik. Tai nupirkau 4T, nebuvo baisiai per didelis pernai, o ir šiemet su 100 cm bus geras  smile.gif

Hmm..tai nebent jei mazai skiriasi. Nes dabar mano vaikas tokio ugio,tai 2t tinka ir nera trumpos kelnes.
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2014 08 26, 18:22)
As tai truputi metausi, dabar merginai ar nera 2 metu, bet ugis 91cm, tai ziema jauciu gali iki kokiu 94cm tikrai paaugti, nzn koki imti 3T ar vistik 4T unsure.gif Gaila, kad nera galimybes pasimatuoti. O kur Vln yra ju pirkti?

Mano mazasis 93 cm, tai brolio 4T kombinezone skesta tikrai tiek uzlenkt neimanoma 4u.gif arba atrodys kaip nupirkta 3 metam i prieki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sebra @ 2014 08 26, 17:28)
Mano mazasis 93 cm, tai brolio 4T kombinezone skesta tikrai tiek uzlenkt neimanoma 4u.gif  arba atrodys kaip nupirkta 3 metam i prieki biggrin.gif

Aciu, viskas aisku, vadinasi 3T tikrai reikia drinks_cheers.gif Dabar belieka sulaukti nuolaidos, gal imes kokia ant rugsejo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Faustina2000 @ 2014 08 26, 17:21)
Savita,as Buga turiu. Mano mazius 95 cm dabar,jam dydis tinka dabar,bet iki ziemos abejoju ar bus geras. Pernai didokas buvo. Bet nereikejo nieko lenkt,kelnes gi reguliuojasi.
As daug pigiau pirkau per uk ir pernai ir didesniu buvo. Dabar nebera visai dydziu.

Idomu kaip carters kombiai ? Mastau ar nereikia turet dvieju,kai eis i darza. Grys slapias,purvinas...kaip reiks kita diena vest...?  g.gif  rolleyes.gif

o kodel is darziuko turi pareiti slapias ir purvinas?! lopselinuku nelabai ten i kiema vedzioja o ypac ziemos metu, taip kad del sito manau neturetum jaudintis ax.gif
Papildyta:
QUOTE(edikos3 @ 2014 08 26, 16:27)
Gal spėjau prisijungti prie YOOX smile.gif

parasiau jums rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Karickike @ 2014 08 26, 10:58)
Mergaitės, o 08.15d. Šiauliai pas ką bus ? o gal jau yra  biggrin.gif  4u.gif

Pasikartosiu su savo klausimu biggrin.gif
Atsakyti
Vedzioja ir maziukus, bet purvini ir slapi nebuna. Kai pamatysit columbia 3t saukit. Jungsiuosi su berniukisku modeliuku. Tau konkurente nebusiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2014 08 26, 18:57)
Vedzioja ir maziukus, bet purvini ir slapi nebuna. Kai pamatysit columbia 3t saukit. Jungsiuosi su berniukisku modeliuku. Tau konkurente nebusiu smile.gif

biggrin.gif as gi 3t berniukiska tongue.gif Nemanau, kad 1 vnt bus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(savita1 @ 2014 08 26, 18:46)
Aciu, viskas aisku, vadinasi 3T tikrai reikia drinks_cheers.gif Dabar belieka sulaukti nuolaidos, gal imes kokia ant rugsejo biggrin.gif
Papildyta:

o kodel is darziuko turi pareiti slapias ir purvinas?! lopselinuku nelabai ten i kiema vedzioja o ypac ziemos metu, taip kad del sito manau neturetum jaudintis ax.gif
Papildyta:

parasiau jums rolleyes.gif

Mano darziuke veda, tik nezinau ar iki pietu ar po. As planuoju vest tik iki pietu miego ji.
O slapi buna. Bent jau mano dabar isdykes mazius. Jau dabar ismaiso visas balas, tai nezinau kaip ziema bus su sniegu unsure.gif doh.gif
Atsakyti