Įkraunama...
Įkraunama...

Opinis kolitas ir Krono liga

QUOTE(Radvila @ 2015 12 06, 18:53)
Iš tiesų, su ramunėlėm  kaip ir daugeliu vaistažolių, nėštumo metu tenka atsargiai elgtis.
Kraujuot pradėjau ir dėl nėštumo, stresas suvarė viską. Guliu ligoninėj dėl gresiančio...  verysad.gif

Laikykitės ir Jūs ir Jūsų mažylis. 4u.gif
Kuriame mieste gydotės? Ar pavyko susisiekti su savo gastroenterologu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2015 12 07, 07:16)
Laikykitės ir Jūs ir Jūsų mažylis.  4u.gif
Kuriame mieste gydotės? Ar pavyko susisiekti su savo gastroenterologu?  4u.gif

Guliu provincijoj, kur ir gyvenu. Kiudelio turiu tik kabineto numerį, skambinsiu trečiadienį. Stipriai pasireguliavau maistą, lyg jau nebekraujuoju. Nors čia ginekologiniam leido vaistų, stabdančių kraujavimą, ir jie matyt suveikė.
Atsakyti
QUOTE(Radvila @ 2015 12 07, 08:24)
Guliu provincijoj, kur ir gyvenu. Kiudelio turiu tik kabineto numerį, skambinsiu trečiadienį. Stipriai pasireguliavau maistą, lyg jau nebekraujuoju. Nors čia ginekologiniam leido vaistų, stabdančių kraujavimą, ir jie matyt suveikė.

Parašiau jums į až, tik nežinau ar gavote mano žinutę.
Atsakyti
Gal kas gali paaiškinti ax.gif
Prasidėjus spazmams ir kraujavimui gavau siuntimą pas proktologą. Pas jį ir buvo pradinė apžiūra, Kai po biopsijos paaiškėjo, kad sergu opiniu kolitu, vaistų išsirašyti nusiuntė pas gastroenterologą?

Dabar turiu paūmėjimą, įtariu dar gali būti hemorojus, tai nesuprantu, į kokį gydytoją reiktų kreiptis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(reglana @ 2015 12 27, 19:58)
Gal kas gali paaiškinti  ax.gif
Prasidėjus spazmams ir kraujavimui gavau siuntimą pas proktologą. Pas jį ir buvo pradinė apžiūra, Kai po biopsijos paaiškėjo, kad sergu opiniu kolitu, vaistų išsirašyti nusiuntė pas gastroenterologą?

Dabar turiu paūmėjimą, įtariu dar gali būti hemorojus, tai nesuprantu, į kokį gydytoją reiktų kreiptis.  g.gif

tikrai kda pas gastroenterologa, tik man rodos, kad ne bet kuris mokes gydyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(reglana @ 2015 12 27, 17:58)
Gal kas gali paaiškinti  ax.gif

Dabar turiu paūmėjimą, įtariu dar gali būti hemorojus, tai nesuprantu, į kokį gydytoją reiktų kreiptis.  g.gif

tik pas gastro,proktologas ne prie ko,nebent hemarojaus bedos prie to pacio.mane proktologas gyde 8men kol galu gale supratau kad gala gausiu ir pradejau ieskotis kito dr.kitas proktologas pasake is kart,kad cia ne jo srities susirgimas ir nusiunte pas gastro,va taip ir suzinojau kad pas mane visgi ok,bet jau issekus buvau begalo.
Atsakyti
Labas vakaras. Norejau pasiteirauti, tu kurie vartoja imurana. Informaciniam lapelyje parasyta kad negalima ilgai but sauleje nes gali sukelti vezi. Ar jus budami sauleje naudojat pati stipriausia apsaugini krema? Ar visikai atsisakot saules? Vaziusim i siltus krastus, nezinau kaip elgtis...
Atsakyti
QUOTE(Saulene430 @ 2016 01 10, 22:43)
Labas vakaras. Norejau pasiteirauti, tu kurie vartoja imurana. Informaciniam lapelyje parasyta kad negalima ilgai but sauleje nes gali sukelti vezi. Ar jus budami sauleje naudojat pati stipriausia apsaugini krema? Ar visikai atsisakot saules? Vaziusim i siltus krastus, nezinau kaip elgtis...

Jei važiuojat į šiltus kraštus, gal vertėtų teptis kremu ir saulės voniomis atsargiai mėgautis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulene430 @ 2016 01 10, 23:43)

Vienu metu, kai vartojau dar Imuraną, kelias valandas pabuvau pliaže prie Baltijos jūros apsirengusi, ūkanotą dieną, na ir blauzdos buvo nepridentgos, tai labai, labai smarkiai jas nudegiau, negalėjau net prisilypstėti schmoll.gif nors tada tik mėnuo tebuvo, kai Imuraną vartojau, tikrai saulės nepatariu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anglessimo: 13 sausio 2016 - 22:38
QUOTE(Anglessimo @ 2016 01 13, 23:37)
Vienu metu, kai vartojau dar Imuraną, kelias valandas pabuvau pliaže prie Baltijos jūros apsirengusi, ūkanotą dieną, na ir blauzdos buvo nepridentgos, tai labai, labai smarkiai jas nudegiau, negalėjau net prisilypstėti schmoll.gif nors tada tik mėnuo tebuvo, kai Imuraną vartojau, tikrai saulės nepatariu

As vasaros laiku gulejau ligoninej,paskyre imurana,gal 2 sav pasigydziau ir isvaziavau i LT pajuri atsigauti. Slepiausi nuo saukes,tik kojos kysojo is po skecio. Tai irgi labai nudege. Pasidare raudoni plemai. Kurie neparudavo. Tiesiog tos raudonos vietos laikesi gal iki ziemos. Pasisaugokit saules! Kad ir kail liudna sad.gif
Atsakyti
Man minėjo, kad su OK skiriamas invalidumas. Ar jūs susitvarkėte invalidumą? Ar darbe neturite dėl to rūpesčių? Aš bijau, kad po to progai pasitaikius neišmestų lauk, tai dar nesu susitvarkiusi. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(reglana @ 2016 01 20, 17:10)
Man minėjo, kad su OK skiriamas invalidumas. Ar jūs susitvarkėte invalidumą? Ar darbe neturite dėl to rūpesčių? Aš bijau, kad po to progai pasitaikius neišmestų lauk, tai dar nesu susitvarkiusi. sad.gif

Aš turiu 50% susiradau nauja darba jokio diskomforto del to nejauciu 4u.gif
Atsakyti