QUOTE(mamute1988 @ 2010 03 19, 17:59)
butent ,kad jokiu asaru nera,su mielu noru keliames ir einame i darzeli,visada ate pasako.Man ir mano vyrui labai labai keista,kad musu sunus kuris yra aktivus bambekliukas,nieko darzelyje nekalba.Mastom gal isgazdintas buvo,suriko gal kada ant jo,va uzssispyre ir nekalba,o gal vaikai pasijuoke,kad norm.kalbet nemoka.Na nezinau ,aukletojos neatskleidzia man tiesos,jos stebisi kai as sakau ,kad man vaikas kalba,bendrauja,tiek su svetimais tiek su mumis,oo mes stebimes kad jis visai nebendrauja.Jis isvis kompaneiskas,nebijo zmoniu,vasara su draugais i masina sesdavo ir pusdieni pas juos budavo,nereikedvo nei mamos nei tetes,visada su visais sveikinasi,kalbina.Nu zodziu sakau toks vaizdas kad jam kazkas ten nepatinka,o gal tikrai aukletoja persudo
As pati gal pagal galimybes pabandyciau valandele ar pora pabuti su vaiku darzelyje ir paziureciau, kaip ten kas vyksta. Gal vaikas ir kitaip elgtusi esant mamai, bet bent jau butu galima su aukletojom aptart vaikucio elgesi. Bet kokiu atveju, jei jau aukletojos jums apie tai prasitare, tai joms ir pacioms tai neatrodo norma. O gal anksciau viskas buvo gerai ir vaikiukas tik dabar nebesneka, gal tikrai isgazdino kas