QUOTE(Noa @ 2005 05 19, 22:09)
Aš, mol, nekalta, kad tie vaikai susimušė, čia vis JIE. O tai ką tu, sena tarka, ten darai?
Nekalbėčiau čia, jei mano vaikas nebūtų 4 darželių matęs - kraustėmės... Tai va, pas visas auklėtojas jis buvo pirmas galvaskaudis. Hiperaktyvus, mušeika, zbitkininkas ir pizdukas. O va pas paskutinę auklėtoją kažkokiu stebuklingu būdu pasidarė geras ir mielas. Todėl, kad ji sugebėjo taip prieit prie jo - prie kiekvieno iš grupės, beje - kad problemos išnyko
Nežinau, kaip ji tai padarė, bet nuo to laiko mano vaikas nebesimuša ir neturi problemų
Nekalbėčiau čia, jei mano vaikas nebūtų 4 darželių matęs - kraustėmės... Tai va, pas visas auklėtojas jis buvo pirmas galvaskaudis. Hiperaktyvus, mušeika, zbitkininkas ir pizdukas. O va pas paskutinę auklėtoją kažkokiu stebuklingu būdu pasidarė geras ir mielas. Todėl, kad ji sugebėjo taip prieit prie jo - prie kiekvieno iš grupės, beje - kad problemos išnyko

Noa, yra sistemų, kurios išvis neįpareigoja "tarkų" gelbėt vaikus nuo mušimosi (na nuo sužeidimo taip, a va jei mušas, sako kitas turi išmokt apsigint

Ir išvis, čia su vienu sunku susitvarkyt būna, o ten 20

Iš kitos pusės

Arba tas paslaptingas būdas