Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Odeciausia @ 2014 08 29, 12:44)
mergaites vilnietes, ryt darom atrakcija-kelione i vilniu su traukiniu  blush2.gif
gal galit parasyti kokiu viesuoju transportu nusigaut mums nuo gelezinkelio stoties iki centro?  rolleyes.gif

Pro Ausros vartus ir jau senamiestis. Pesciom 15 min iki katedros biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(musiukas111 @ 2014 08 29, 11:47)
Pro Ausros vartus ir jau senamiestis. Pesciom 15 min iki katedros  biggrin.gif

blush2.gif o as galvojau, peskom neimanoma bus pasiekt biggrin.gif
tai gerai, kad nereikes grustis miniose thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Odeciausia @ 2014 08 29, 12:44)
mergaites vilnietes, ryt darom atrakcija-kelione i vilniu su traukiniu  blush2.gif
gal galit parasyti kokiu viesuoju transportu nusigaut mums nuo gelezinkelio stoties iki centro?  rolleyes.gif

Su antru troleibusu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2014 08 29, 12:59)
Su antru troleibusu smile.gif

vaziuoti 12 min ir moketi po 3.50 nuo zmogaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(musiukas111 @ 2014 08 29, 12:08)
vaziuoti 12 min ir moketi po 3.50 nuo zmogaus  biggrin.gif

tai va va, ir dar einant idomiau, jei tik geras oras wub.gif
100 metu vilniuj ekskursijoj nebuvus rolleyes.gif o kaip vaikas laukia keliones traukiniu rolleyes.gif
Atsakyti
Ingut, pakeiciau siek tiek savo RL uzsakymuka, gal maziau truks iki free ship mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
man tas stoties rajonas doh.gif doh.gif jau geriau pravažiuočiau jį ir po gražų miestą pasivaikšiočiau tą laiką tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2014 08 29, 12:20)
man tas stoties rajonas  doh.gif  doh.gif  jau geriau pravažiuočiau jį ir po gražų miestą pasivaikšiočiau tą laiką tongue.gif

kad turbut visur tas pats doh.gif siandien teko praeit man Kaune pro stoties rajona, tai nuo cigoniu reketuojanciu bloga pasidare blush2.gif
Atsakyti
lauren nera jokio koduko ?
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2014 08 29, 13:20)
man tas stoties rajonas  doh.gif  doh.gif  jau geriau pravažiuočiau jį ir po gražų miestą pasivaikšiočiau tą laiką tongue.gif

stoties rajonas man ir nepatinka bet zemyn einant -kodel ne galima prasieit ir pro Ausros vartus, ir pro Rotuses aikste wub.gif Geriausia susidaryt marsruta 4u.gif
Odeciausia dabar jau ner tiek daug cigonu-tik pacioj stoty , bet paskutiniu metu lyg nepastebejau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 29 rugpjūčio 2014 - 12:28
QUOTE(zeneta @ 2014 08 29, 12:26)
stoties rajonas man ir nepatinka bet zemyn einant -kodel ne galima prasieit ir pro Ausros vartus, ir pro Rotuses aikste  wub.gif Geriausia susidaryt marsruta  4u.gif
Odelciausia dabar jau ner tiek daug cigonu-tik pacioj stoty , bet paskutiniu metu lyg nepastebejau  g.gif

reikia pasideliot kur eit, kad nereiketu nervuotis paskui rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes,

RL dedu i krepsiuka

Atsakyti