Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Jurgux @ 2014 08 28, 10:16)
ka grazaus radot ?  bigsmile.gif

as ten kas antros poros noriu biggrin.gif , bet jei kalbant apie tai, kas aktualiausia, tai va su siais "sauletais" isivaizduoju, kaip maniske smagiai darzelio grupeje lakstytu wub.gif http://www.seekairun...SHAUNAS14YELLOW
Atsakyti
Bet ar vaikam patogu siauros kelnes g.gif Maniske labai nemegsta skiny tipo kelniu , jai nesmagios , vos prikalbinu unsure.gif , nes man grazu biggrin.gif
O berniukams , tai ypatingai reikia laisves kelnese biggrin.gif
Atsakyti
gal kas turi ir gali pamatuot situ lansend striukiu L ar XL dydzius,neapsisprendziu koki imt. ir kaip tos sagutes,neatsisagsto,tvirtai laikosi? nesu turejus striukes be uztrauktuko. aciu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jollicasa @ 2014 08 28, 10:25)
as ten kas antros poros noriu biggrin.gif , bet jei kalbant apie tai, kas aktualiausia, tai va su siais "sauletais" isivaizduoju, kaip maniske smagiai darzelio grupeje lakstytu  wub.gif http://www.seekairun...SHAUNAS14YELLOW

Grazios, bet labai jau tas nykstys nepatogiai atrodo. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2014 08 28, 10:26)
Bet ar vaikam patogu siauros kelnes g.gif  Maniske labai nemegsta skiny tipo kelniu , jai nesmagios , vos prikalbinu  unsure.gif , nes man grazu biggrin.gif
O berniukams , tai ypatingai reikia laisves kelnese  biggrin.gif

va mano bernai ne vienas nemegsta skinny tipo ax.gif turi dviporas dzinsu skiny -tai laimingai trunija,,,vis tikiuosi kad uzsides..jiems nepatogu ir viskas doh.gif patinka tie arba kur laisvo tipo arba yprastiniai dzinsai..bet daugiau hip hopo arba sportinis stilius ax.gif o mazgiui nupirkau dzinsus-vissai nenesioja, jam kelnes su raistukais turi buti -jokiu sagu..ir patogios-jam grazu tai, kas patogu biggrin.gif tai ir gelbeja crazy ar old navy , kur yra kelniu su raisteliais..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 28 rugpjūčio 2014 - 09:42
QUOTE(doruta @ 2014 08 28, 10:31)
Grazios, bet labai jau tas nykstys nepatogiai atrodo.  blush2.gif

drinks_cheers.gif aha, ko gera, "pralakscius" islindinetu vis i prieki g.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2014 08 28, 09:26)
Bet ar vaikam patogu siauros kelnes g.gif  Maniske labai nemegsta skiny tipo kelniu , jai nesmagios , vos prikalbinu  unsure.gif , nes man grazu biggrin.gif
O berniukams , tai ypatingai reikia laisves kelnese  biggrin.gif

kadangi maniskis kudas, tai skiny kelnytes nera aptemptos iki negaliu biggrin.gif tikrai laisves kelnytese lieka biggrin.gif tas pats su dzinsais ir su treninginemis kelnytemis mirksiukas.gif kai paaugs, tada rinksis kas jam patogu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrielita21 @ 2014 08 28, 10:30)
gal kas turi ir gali pamatuot situ lansend striukiu L ar XL dydzius,neapsisprendziu koki imt. ir kaip tos sagutes,neatsisagsto,tvirtai laikosi? nesu turejus striukes be uztrauktuko. aciu
http://ugc-01.cafemo...ge3lzyqjkk1.jpg

Aš tokią pirkau S, nors nešioju gerą M, knopkės laikosi gerai, dar ir pilvą savo įkišu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jollicasa @ 2014 08 28, 06:25)
as ten kas antros poros noriu biggrin.gif , bet jei kalbant apie tai, kas aktualiausia, tai va su siais "sauletais" isivaizduoju, kaip maniske smagiai darzelio grupeje lakstytu  wub.gif http://www.seekairun...SHAUNAS14YELLOW

Oggo koks grozis wub.gif wub.gif

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2014 08 28, 09:59)
Aš tokią pirkau S, nors nešioju gerą M, knopkės laikosi gerai, dar ir pilvą savo įkišu  lotuliukas.gif

jos tikrai didintos 4u.gif

dedu landsend ir carters 4u.gif
Papildyta:
hautelook nedaug iki free shipuko

Atsakyti
QUOTE(jollicasa @ 2014 08 28, 06:42)
drinks_cheers.gif  aha, ko gera, "pralakscius" islindinetu vis i prieki g.gif

bet juk dabar ne nuogom kojytem juk i darzeli eis. 4u.gif

su pedutem, tai ir nykstys joks neislys biggrin.gif

ten visos dieviskos basutes wub.gif wub.gif
Atsakyti
O kaip landsend vaikiski drabuziai? Didinti ar ne? Mums 1,2 m, ugis 83, svoris 13 su biskiu biggrin.gif tai pagal svori vos ne 3T reikia imt... blink.gif
Atsakyti