QUOTE(ardi @ 2015 03 02, 23:05)
Sveikos, šiandien kepiau popsiukus, bet nepavyko pagaliuko įstatyt, patarkit kaip tai padaryti.
O kas nepavyko? Pagaliuko galiuką pamerki į išlydytą šokoladą ir kiši į popsiuką, palieki sustengt. Viskas.
QUOTE(Kvaki @ 2014 10 20, 13:30)
kur perkate pagaliukus popsiukams?Ar imanoma rast maximoj,rimi pvz?
QUOTE(MonCheri @ 2015 03 03, 22:38)
kur perkate pagaliukus popsiukams?Ar imanoma rast maximoj,rimi pvz?
Ne, šiose pc kol kas nėra. Siunčiuosi iš ebay, arba perku iš Lietuvoje esančių internet. pard. Dažnai naudoju kokteilinius šiaudelius: nestorus, neilgus ir be užlenkimo, pažiūriu, kurie tvirtesni. Jokio skirtumo
QUOTE(raima.ma @ 2015 03 04, 09:03)
Ne, šiose pc kol kas nėra. Siunčiuosi iš ebay, arba perku iš Lietuvoje esančių internet. pard. Dažnai naudoju kokteilinius šiaudelius: nestorus, neilgus ir be užlenkimo, pažiūriu, kurie tvirtesni. Jokio skirtumo
taip ir galvojau. dekui
Sveikutes
gal galetumete patart ir parasyt ta tikrra isbandyta voverušku receptuka ,ju begales neisirenku ,kuris tas tikrasis ,norečiau šendien iškept ,turiu tik ne voverusku formele ,o gelyte tokia
Aciu lauksiu receptuko




QUOTE(oksanele02 @ 2015 03 13, 10:17)
Sveikutes
gal galetumete patart ir parasyt ta tikrra isbandyta voverušku receptuka ,ju begales neisirenku ,kuris tas tikrasis ,norečiau šendien iškept ,turiu tik ne voverusku formele ,o gelyte tokia
Aciu lauksiu receptuko 




Voveruškų kepimas skiriasi nuo gėlyčių kepimo, todėl tešla irgi skiriasi.
O receptas kiekvienam savas tikras. Gėlyčių tešla darosi kaip parastų blynų, be cukraus.
Teks bandyti Jums pačiai. Kai bandau naują receptą, visada porcijas susimažinu, kepu iš pusės ar net ketvortadalio normos, išbandau, tada man viskas aišku.
Sėkmės
Sveikos, merginos. Planuoju įsigyti riešutėlių keptuvą, tik galvoju ar aelektrinę ar ant dujinės kepamą. Gal patarsite kurioje kepant gardesni gaunasi? Ačiū 
http://pigu.lt/buiti...to_1?id=4222703

http://pigu.lt/buiti...to_1?id=4222703
QUOTE(raima.ma @ 2015 03 13, 09:27)
Voveruškų kepimas skiriasi nuo gėlyčių kepimo, todėl tešla irgi skiriasi.
O receptas kiekvienam savas tikras. Gėlyčių tešla darosi kaip parastų blynų, be cukraus.
Teks bandyti Jums pačiai. Kai bandau naują receptą, visada porcijas susimažinu, kepu iš pusės ar net ketvortadalio normos, išbandau, tada man viskas aišku.
Sėkmės
O receptas kiekvienam savas tikras. Gėlyčių tešla darosi kaip parastų blynų, be cukraus.
Teks bandyti Jums pačiai. Kai bandau naują receptą, visada porcijas susimažinu, kepu iš pusės ar net ketvortadalio normos, išbandau, tada man viskas aišku.
Sėkmės
Na va as ir galvojau panašiai kaip blynu tešla ,bet va galvojau kad cukraus tikrai reik ,Aciu uz patarima ,bandyt bandysiu daryt ,bet va kazkaip galvojau kad voverusku tesla tas pats kas ir gelyciu ,principas tas pats įkist įkaitinta ir kept ,tik forma skirias


Ateinu pasigirt ,pavyko man tos gelytes toobulai ,dariau kaip blynu tesla gal keliais kiausiniais daugiau dejau ir grietines daugiau dejau ,ir gavosi liux
,gaila kad nemoku foto cia ykelt ,
parodyciau



QUOTE(oksanele02 @ 2015 03 14, 14:32)
Ateinu pasigirt ,pavyko man tos gelytes toobulai ,dariau kaip blynu tesla gal keliais kiausiniais daugiau dejau ir grietines daugiau dejau ,ir gavosi liux
,gaila kad nemoku foto cia ykelt ,
parodyciau 



sveikinu. O man nelabai pavyko. Ilgas vargas, nes jei per karšta formelė - nusmunka į tešlą nepasiekus aliejaus. Jums, kaip supratau, geriau sekėsi. Džiaugiuosi