QUOTE(Aireda @ 2014 09 16, 20:48)
regal, man viskas patiko

Sijonas mano manymu ne butinai turi buti aptemptas. Siek tiek zemiau irgi gerai atrodo
Cocoonas graziai atrodo irgi

O patogu tas 0 d.? Nes as turiu 2 d., bet is tikruju noreciau 4 d., nes noreciau tikro cocoono - laisvo palto, o dabar kaip tik
Kai sijoną dėviu su megztuku ant viršaus, tada viskas gerai, bet kai su sukišta bliuskute, tai man norisi , gražiau atrodo, kai liemuo išryškintas.
O dėl cocoono, tai kiek pasimatavau, tai patogu, nėra jis toks laisvas,kaip įsivaizduoju turėtų būti, bet judesių tikrai nevaržo, ir laisvumo tikrai yra. Reikės pasivilkti švarką po apačia, pažiūrėsiu kaip tada. Beje, mano ir Sabrina Coat 0 dydis ir didesnio tikrai nenorėčiau. O toks tikrai laisvas paltas man netiktų, nes aš žema 163cm, o ir ne iš smulkučių, ypač apatinė dalis. Toks "oversizinis" paltas tinka ,mano įsitikinimu, tik tikrai lieknoms, aukštoms ir su gazelės kojomis

Ilgaauliai batai tikrai kokybiški, jie tokios storos tvirtos odos, o kaip nešiosis dar negaliu pasakyt, bus matyt. Ir kaip jau rašiau, mano manymu, jie kokia puse dydžio didinti.
Tiesa, dar gavau
Windowpane floral silk top , kažkur buvau skaičiusi, kad į mažesnę pusę, tai pasiėmiau 2 dydį, bet tikrai per didelė, padėjau į spintą, lauks kitos vasaros ir tada žiūrėsiu, ka darysiu. Bliuskutė patiko, turėtų prie daug ko tikti.
Ir dar tikrai rekomenduoju
vyriškas pirštines, oda minkštutlė, tikrai puikios pirštinės, gaila mano vyrams per didelės, siūlysiu broliui