Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew gerbėjoms ir mylėtojoms!

regal, man viskas patiko wub.gif Sijonas mano manymu ne butinai turi buti aptemptas. Siek tiek zemiau irgi gerai atrodo ax.gif

Cocoonas graziai atrodo irgi wub.gif O patogu tas 0 d.? Nes as turiu 2 d., bet is tikruju noreciau 4 d., nes noreciau tikro cocoono - laisvo palto, o dabar kaip tik ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 09 16, 20:48)
regal, man viskas patiko wub.gif Sijonas mano manymu ne butinai turi buti aptemptas. Siek tiek zemiau irgi gerai atrodo ax.gif

Cocoonas graziai atrodo irgi wub.gif O patogu tas 0 d.? Nes as turiu 2 d., bet is tikruju noreciau 4 d., nes noreciau tikro cocoono - laisvo palto, o dabar kaip tik ax.gif

Kai sijoną dėviu su megztuku ant viršaus, tada viskas gerai, bet kai su sukišta bliuskute, tai man norisi , gražiau atrodo, kai liemuo išryškintas.
O dėl cocoono, tai kiek pasimatavau, tai patogu, nėra jis toks laisvas,kaip įsivaizduoju turėtų būti, bet judesių tikrai nevaržo, ir laisvumo tikrai yra. Reikės pasivilkti švarką po apačia, pažiūrėsiu kaip tada. Beje, mano ir Sabrina Coat 0 dydis ir didesnio tikrai nenorėčiau. O toks tikrai laisvas paltas man netiktų, nes aš žema 163cm, o ir ne iš smulkučių, ypač apatinė dalis. Toks "oversizinis" paltas tinka ,mano įsitikinimu, tik tikrai lieknoms, aukštoms ir su gazelės kojomis smile.gif 4u.gif
Ilgaauliai batai tikrai kokybiški, jie tokios storos tvirtos odos, o kaip nešiosis dar negaliu pasakyt, bus matyt. Ir kaip jau rašiau, mano manymu, jie kokia puse dydžio didinti.
Tiesa, dar gavau Windowpane floral silk top , kažkur buvau skaičiusi, kad į mažesnę pusę, tai pasiėmiau 2 dydį, bet tikrai per didelė, padėjau į spintą, lauks kitos vasaros ir tada žiūrėsiu, ka darysiu. Bliuskutė patiko, turėtų prie daug ko tikti.
Ir dar tikrai rekomenduoju vyriškas pirštines, oda minkštutlė, tikrai puikios pirštinės, gaila mano vyrams per didelės, siūlysiu broliui ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 16 rugsėjo 2014 - 21:32
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 09 16, 20:26)
Nepanikuok, buna ilgiau uztrunka kol issiuncia, buna ir atskirais siuntinukais siuncia daiktus. Nebent kazkas labai isparduodamo is sale, tai pasitaiko, kad cancel padaro tam daiktui, nes nebeturi, bet siaip anskciau ar veliau issiuncia viska.

O tu order status prie savo profilio prisijungus ziuri? Prisijung prie savo profilio ir tada ziurek skilti 'orders', tikrai matysi. Beje, pasitaike man ne karta, kad issiusta, bet emailas apie tai ateina veliau (net kita diena) arba isvis neateina.

Tai vat, prisijungus prie savo profilio, nieko nerodo "orders history" reikia suvesti koda, ji suvedu ( toki koki gavau el pastu), raso, kad neteisingas kodas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2014 09 16, 21:11)
Ilgaauliai batai tikrai kokybiški, jie tokios storos tvirtos odos,  o kaip nešiosis dar negaliu pasakyt, bus matyt. Ir kaip jau rašiau, mano manymu, jie kokia puse dydžio didinti.

reiskias visi tokio tipo crew ilgaauliai didinti, nes mano irgi gero puse dydzio didoki.

nesiojasi gerai drinks_cheers.gif atnesiojau panasius visa rudeni, dali ziemos ir iiilga pavasari, tai kaip nauji, tik padas kai kur apsidauze is priekio, tai teko nest kad padazytu, o daugiau tai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enura: 16 rugsėjo 2014 - 21:30
QUOTE(enura @ 2014 09 16, 21:30)
reiskias visi tokio tipo crew ilgaauliai didinti, nes mano irgi gero puse dydzio didoki.

nesiojasi gerai drinks_cheers.gif atnesiojau panasius visa rudeni, dali ziemos ir iiilga pavasari, tai kaip nauji, tik padas kai kur apsidauze is priekio, tai teko nest kad padazytu, o daugiau tai  thumbup.gif

tai super.
Aš siunčiausi batus ir drebėjau, nes kaina nemaža, tad jei būtų netikę, tai pirkėją būtų buvę labai sunku jiems rasti. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 16 rugsėjo 2014 - 21:46
Prasom Regal pasirodyt dar karta,nes kai kas tik neseniai is darbo grizo biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
Labai graziai visur atrodai 4u.gif Coconas labai gerai atrodo,noriu ir as jo,tik jauciu be sansu jau ji nusipirkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(melynake28 @ 2014 09 16, 21:41)
Prasom Regal pasirodyt dar karta,nes kai kas tik neseniai is darbo grizo biggrin.gif  4u.gif
Papildyta:
Labai graziai visur atrodai 4u.gif Coconas labai gerai atrodo,noriu ir as jo,tik jauciu be sansu jau ji nusipirkti doh.gif

aciuks.gif
Cocoona tikrai dar įmanoma pagauti, aš vis gaudžiau smėlinį, bet niekaip nepagavau, tai tada šį nusprendžiau pasijamti. Jis gražiai kokybiškai pasiūtas, medžiaga stora, toks iš šiltesnių, tik vienas minusiukas smile.gif, galėtų medžiaga būti su kašmyru rolleyes.gif
Atsakyti
Didelis ačiū Regal 4u.gif 4u.gif
Va čia tai džiaugsmas akims biggrin.gif Mano akiai nuostabiai tinka jums kokonas wub.gif Dar labiau noriu jo biggrin.gif Didesnio tikrai nereikia, nes atrodytų kaip maišas (taikliai apibūdinot kam tinka owersize rūbai drinks_cheers.gif ) Ir spalvytė jums gražiai žiūrisi ax.gif
Batai jc puslapy nekabina, bet ant jūsų atrodo wub.gif Tas laisvumas viršuje tobulas..
Sijonuką jums tikrai reikia pasiaurinti, man irgi gražu kai liemuo kaip bitutės. O megztukas puikiai susišaukia su sijono lapeliais thumbup.gif
Žodžiu pasakiškai pasiprekinot thumbup.gif Ech, pavydukas graužia lotuliukas.gif

Dar norėjau matmenų paklausti: kiek pas jus per krūtinę? Ir kiek cm pėda ir kokį batukų dydį ėmėt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2014 09 16, 22:52)
aciuks.gif
Cocoona tikrai dar įmanoma pagauti, aš vis gaudžiau smėlinį, bet niekaip nepagavau, tai tada šį nusprendžiau pasijamti. Jis gražiai kokybiškai pasiūtas, medžiaga stora, toks iš šiltesnių,  tik vienas minusiukas smile.gif, galėtų medžiaga būti su  kašmyru  rolleyes.gif

Regal, niu nieko nemaciau, grizus is "naktines pamainos" lotuliukas.gif
Imesk jei nesunku. Mergaites, kurie Crew batai i didesne puse, prirodykit, jei kartais kiltu noras pirkti...
O as tuo paciu noriu pasigincyt del Puff sleave blazer'iu. Komentaruose raso, kad reikia imti dydziu didesnius. Pagal mane nieko panasaus 100proc atitinka. As net sugebu 4d deveti, nors visus kitus svarkus ir paltukus 6d deveti. O siaip svarkas tikrai superinis, jei duotu gera off jiems, verti demesio mirksiukas.gif
Ir bais patiko vasara gautos Tall Pixie pant in leather tuxedo stripe. Dbr lb striuka su laiku, nepasirodysiu. Vasara joms buvo bais gera kaina 49$ - 50%, grazios, audinukas super ir teko girdeti, kad devisi irgi lb gerai... thumbup.gif irgi rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 16 rugsėjo 2014 - 22:05
QUOTE(Chardonnay @ 2014 09 16, 21:52)
Didelis ačiū Regal 4u.gif  4u.gif 
Va čia tai džiaugsmas akims biggrin.gif  Mano akiai nuostabiai tinka jums kokonas wub.gif  Dar labiau noriu jo biggrin.gif  Didesnio tikrai nereikia, nes atrodytų kaip maišas (taikliai apibūdinot kam tinka owersize rūbai  drinks_cheers.gif  ) Ir spalvytė jums gražiai žiūrisi ax.gif
Batai jc puslapy nekabina, bet ant jūsų atrodo wub.gif Tas laisvumas viršuje tobulas..
Sijonuką jums tikrai reikia pasiaurinti, man irgi gražu kai liemuo kaip bitutės. O megztukas puikiai susišaukia su sijono lapeliais thumbup.gif
Žodžiu pasakiškai pasiprekinot thumbup.gif  Ech, pavydukas graužia  lotuliukas.gif

Dar norėjau matmenų paklausti: kiek pas jus per krūtinę? Ir kiek cm pėda ir kokį batukų dydį ėmėt? ax.gif
Ačiukas 4u.gif
83-71-92, batų dydis 7H Medium, mano pėda iš platesnių ~24,5cm, batai kokia puse dydžio didinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 16 rugsėjo 2014 - 22:17
QUOTE(regal @ 2014 09 16, 23:05)
Ačiukas 4u.gif
83-71-92, batų dydis 7H Medium, mano pėda iš platesnių ~24,5cm, batai kokia puse dydžio didinti.

Pas mane ūgis ir matmenys panašūs, tik krūtinė beveik 10cm didesnė, tai reiktų turbūt 2 dydžio, o loaferius su 23,5 turiu 7, tai tuos ilgaaulius reiktų pirkti 6H. Dideliausias ačiū už atsakymą ir tuos gražius vaizdus dar kartą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2014 09 16, 23:05)
Ačiukas 4u.gif

Ačiū laaabai Regal, jei paltukas patinka, gera kaina pagautas, pamėgink "pagudrauti" šalikėlių pagalba. g.gif Nors iš savo PC net nesupratau, kad jis ne juodas.. Bet Tu šviesaplaukė, sakai netinka ši, t.žalia spalva? g.gif Man atrodo, turėtų tikt, nes ir aš blonde damute, kažkaip man atrodo visai tinka ji smile.gif
Sijonukas fainuolis, gražiai wub.gif . Aš šio audinuko palaidinukę turiu. Pradžioj galvojau, kad nepasiliksiu, nes nedėvėsiu, bet jau ir pravėdinau, ir kažkaip prilipo ji man. Užsidedi, paprasta, bet neprasta... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 16 rugsėjo 2014 - 22:25