mano be 5 min. penkiametė ką tik per TV pamato, to nori
bet realiai gavus, kažin, kiek iš tikro žaistų... tik gimtadieniui užsiprašė lego friends, tai turbūt tą ir dovanosim, nes su lego duplo tai tikrai nemažai žaidė, su lėlėm iki šiol mažai žaidžia, nors pripirkta pilna
siūlėm dviratį jai gimtadieniui, tai nenori, nes labai bijo mokytis dviem ratais važiuot
QUOTE(Carlin @ 2014 08 29, 15:56)
mano beveik keturmetė apskritai su lėlėm nežaidžia. Šita undinėlė, kurios užsiprašė, pirma lėlė kurios ji nori/prašo. O ar žais, bus matyt
bet jai apskritai žaislų gali nebūt, ji improvizatorė... žaidžia su akmenukais, medžių lapais, įsivaizduojamiems vaikams veda ryto ratą, skaito knygas ir pan.
jai svarbu turėt daug visokių kortelių, vokų ar tašių joms susikraut ir viskas... visa kita namie ne pagal paskirtį naudojama 
Maniškė irgi pasiprašė lėlės 4 m. gimtadieniui. Euforijos nesukėlė, karts nuo karto paima žaist, bet daugiau "foniniam" reikalui. Kaip ir sakai, į trasą eina pvz. virbai iš stalo kilimėlio bambukinio, plastiko kokia atraiža 2x50 cm (buvo čia iš jų vaizduotėje burlentė burė ir irklai...), shachmatu mini figureles, nedidelis kalkuliatorius atstoja kompiuteri, kietas kartono lapelis planšetę...
Merginos gal turit kokiu vieteliu,kur Hunter botu butu galima pigiau pagaut?
QUOTE(manouche @ 2014 08 29, 16:21)
Maniškė irgi pasiprašė lėlės 4 m. gimtadieniui. Euforijos nesukėlė, karts nuo karto paima žaist, bet daugiau "foniniam" reikalui. Kaip ir sakai, į trasą eina pvz. virbai iš stalo kilimėlio bambukinio, plastiko kokia atraiža 2x50 cm (buvo čia iš jų vaizduotėje burlentė burė ir irklai...), shachmatu mini figureles, nedidelis kalkuliatorius atstoja kompiuteri, kietas kartono lapelis planšetę...
gryn maniškė
jotubėj mėgsta kartais, bet labai retai, pažiūrėti kokius nors kulverstuko nuotykius ar senąją mikės pukuotuko versiją
o laptopas tai pas ją iš knygų būna
todėl ir esu visiškai atsilikus žaislų reikaluose
Boscovs nepritaikė nuolaidos tai undinėlei/transformeriui, tai einu toliau ieškoti
Renkama
Ideeli.com
Ruelala
YOOX
Hautelook
Dillards
Talbots
Uniqlo
Century21
Forever21
Sliceofnature
JcrewFactory
Converse
Landsend
Jcpenney
TennisWarehouse
Beautyencounter
Loft
Disney
YankeeCandle
AE
Sierratradingpost
6pm.com
Overstock.com
Nordstrom.com
Gap/OldNavy turi nuolaidu kodus svetaineje
NeimanMarcus.com
Ir visa kita, ko pageidaujate
Temos išparduotuvė
VinceCamuto renkasi

Papildyta:
TALBOTS

YOOX prisijunkite
Ideeli.com
Ruelala
YOOX
Hautelook
Dillards
Talbots
Uniqlo
Century21
Forever21
Sliceofnature
JcrewFactory
Converse
Landsend
Jcpenney
TennisWarehouse
Beautyencounter
Loft
Disney
YankeeCandle
AE
Sierratradingpost
6pm.com
Overstock.com
Nordstrom.com
Gap/OldNavy turi nuolaidu kodus svetaineje
NeimanMarcus.com
Ir visa kita, ko pageidaujate
Temos išparduotuvė
VinceCamuto renkasi
Papildyta:
TALBOTS
YOOX prisijunkite
QUOTE(Carlin @ 2014 08 29, 16:34)
gryn maniškė
nusivedė vyras į kino teatrą, po 15 min žiūri miega ji
tai vyras tvarkingai visą filmą atžiūrėjo, o ji sau ramiausiai išsimiegojo
jotubėj mėgsta kartais, bet labai retai, pažiūrėti kokius nors kulverstuko nuotykius ar senąją mikės pukuotuko versiją
iš naujoviškų filmų tik maša ją dar kabina, visa kita jai absoliučiai neįdomu
net darželyje auklėtojos pasakoja, kad ji darbuką dirba knygas pasidėjus ant kelių
būna nueinam kur į svečius, pamatau, kad su kažkokiu žaislu žaidžia, aišku puolu ir jai nupirkti, tai 5 min gal ir įdomu
Boscovs nepritaikė nuolaidos tai undinėlei/transformeriui, tai einu toliau ieškoti
Kažkoks nešiuolaikiškas vaikas
Mano kol negavo barbiu namo,tol irgi viskas 5 min,nors lelyciu nemete,pazaisdavo,o kai gavo barbiu nama dideli,tai ir barbes ir monstres "dirba"jame
Merginos su 88 cm klubais koki dydi imti situ http://www.ae.com/we...atId=cat7010278
QUOTE(guziukas @ 2014 08 29, 18:00)
Kažkoks nešiuolaikiškas vaikas
Bet nuo to bloagiau tikrainera
Bet ir loptopas ir telefonas viskas einama,zino kas kur kaip ijungiama
Zodziu universali tokia
Bet ir loptopas ir telefonas viskas einama,zino kas kur kaip ijungiama
oj tuo klausimu tai mano irgi šiuolaikiška
aš kartais pavydžiu, kai kiti vaikai gali ramiai valandą prie kokio filmuko išsėdėt
kur dar tų undinėlių ieškoti? amazon žiūrėjau, disney žiūrėjau, mattel neperka, toys R us peržiūrėjau... iš kur dar žaislai perkami??
QUOTE(ritinelis1 @ 2014 08 29, 19:14)
Merginos su 88 cm klubais koki dydi imti situ http://www.ae.com/we...atId=cat7010278
Manyciau 0
Nugi 0
Aš su 96cm perku 2.
QUOTE(ritinelis1 @ 2014 08 29, 20:14)
Aš su 89- 90cm turiu 00 dydį