Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

mano be 5 min. penkiametė ką tik per TV pamato, to nori doh.gif bet realiai gavus, kažin, kiek iš tikro žaistų... tik gimtadieniui užsiprašė lego friends, tai turbūt tą ir dovanosim, nes su lego duplo tai tikrai nemažai žaidė, su lėlėm iki šiol mažai žaidžia, nors pripirkta pilna doh.gif siūlėm dviratį jai gimtadieniui, tai nenori, nes labai bijo mokytis dviem ratais važiuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 08 29, 15:56)
mano beveik keturmetė apskritai su lėlėm nežaidžia. Šita undinėlė, kurios užsiprašė, pirma lėlė kurios ji nori/prašo. O ar žais, bus matyt  ax.gif  bet jai apskritai žaislų gali nebūt, ji improvizatorė... žaidžia su akmenukais, medžių lapais, įsivaizduojamiems vaikams veda ryto ratą, skaito knygas ir pan.  lotuliukas.gif  jai svarbu turėt daug visokių kortelių, vokų ar tašių joms susikraut ir viskas... visa kita namie ne pagal paskirtį naudojama biggrin.gif

drinks_cheers.gif Tu čia apie mano vaiką pasakoji? unsure.gif bigsmile.gif
Maniškė irgi pasiprašė lėlės 4 m. gimtadieniui. Euforijos nesukėlė, karts nuo karto paima žaist, bet daugiau "foniniam" reikalui. Kaip ir sakai, į trasą eina pvz. virbai iš stalo kilimėlio bambukinio, plastiko kokia atraiža 2x50 cm (buvo čia iš jų vaizduotėje burlentė burė ir irklai...), shachmatu mini figureles, nedidelis kalkuliatorius atstoja kompiuteri, kietas kartono lapelis planšetę... biggrin.gif taip ir gyvenam, TV nežiūrim, kokį kartą kitą senąją animaciją blush2.gif.
Atsakyti
Merginos gal turit kokiu vieteliu,kur Hunter botu butu galima pigiau pagaut?
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2014 08 29, 16:21)
drinks_cheers.gif Tu čia apie mano vaiką pasakoji? unsure.gif  bigsmile.gif
Maniškė irgi pasiprašė lėlės 4 m. gimtadieniui. Euforijos nesukėlė, karts nuo karto paima žaist, bet daugiau "foniniam" reikalui. Kaip ir sakai, į trasą eina pvz. virbai iš stalo kilimėlio bambukinio, plastiko kokia atraiža 2x50 cm (buvo čia iš jų vaizduotėje burlentė burė ir irklai...), shachmatu mini figureles, nedidelis kalkuliatorius atstoja kompiuteri, kietas kartono lapelis planšetę... biggrin.gif taip ir gyvenam, TV nežiūrim, kokį kartą kitą senąją animaciją blush2.gif.

gryn maniškė lotuliukas.gif nusivedė vyras į kino teatrą, po 15 min žiūri miega ji biggrin.gif tai vyras tvarkingai visą filmą atžiūrėjo, o ji sau ramiausiai išsimiegojo lotuliukas.gif

jotubėj mėgsta kartais, bet labai retai, pažiūrėti kokius nors kulverstuko nuotykius ar senąją mikės pukuotuko versiją smile.gif iš naujoviškų filmų tik maša ją dar kabina, visa kita jai absoliučiai neįdomu unsure.gif

o laptopas tai pas ją iš knygų būna biggrin.gif net darželyje auklėtojos pasakoja, kad ji darbuką dirba knygas pasidėjus ant kelių lotuliukas.gif

todėl ir esu visiškai atsilikus žaislų reikaluose doh.gif būna nueinam kur į svečius, pamatau, kad su kažkokiu žaislu žaidžia, aišku puolu ir jai nupirkti, tai 5 min gal ir įdomu rolleyes.gif

Boscovs nepritaikė nuolaidos tai undinėlei/transformeriui, tai einu toliau ieškoti unsure.gif
Atsakyti
Renkama 4u.gif
Ideeli.com
Ruelala
YOOX
Hautelook
Dillards
Talbots
Uniqlo
Century21
Forever21
Sliceofnature
JcrewFactory
Converse
Landsend
Jcpenney
TennisWarehouse
Beautyencounter
Loft
Disney
YankeeCandle
AE
Sierratradingpost
6pm.com
Overstock.com
Nordstrom.com
Gap/OldNavy turi nuolaidu kodus svetaineje
NeimanMarcus.com 4u.gif

Ir visa kita, ko pageidaujate biggrin.gif

Temos išparduotuvė

VinceCamuto renkasi 4u.gif
user posted image
Papildyta:
TALBOTS 4u.gif
user posted image

YOOX prisijunkite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 08 29, 16:34)
gryn maniškė  lotuliukas.gif  nusivedė vyras į kino teatrą, po 15 min žiūri miega ji biggrin.gif tai vyras tvarkingai visą filmą atžiūrėjo, o ji sau ramiausiai išsimiegojo  lotuliukas.gif

jotubėj mėgsta kartais, bet labai retai, pažiūrėti kokius nors kulverstuko nuotykius ar senąją mikės pukuotuko versiją smile.gif iš naujoviškų filmų tik maša ją dar kabina, visa kita jai absoliučiai neįdomu  unsure.gif

o laptopas tai pas ją iš knygų būna biggrin.gif net darželyje auklėtojos pasakoja, kad ji darbuką dirba knygas pasidėjus ant kelių  lotuliukas.gif

todėl ir esu visiškai atsilikus žaislų reikaluose  doh.gif  būna nueinam kur į svečius, pamatau, kad su kažkokiu žaislu žaidžia, aišku puolu ir jai nupirkti, tai 5 min gal ir įdomu  rolleyes.gif

Boscovs nepritaikė nuolaidos tai undinėlei/transformeriui, tai einu toliau ieškoti  unsure.gif

Kažkoks nešiuolaikiškas vaikas laugh.gif Bet nuo to bloagiau tikrainera biggrin.gif

Mano kol negavo barbiu namo,tol irgi viskas 5 min,nors lelyciu nemete,pazaisdavo,o kai gavo barbiu nama dideli,tai ir barbes ir monstres "dirba"jame lotuliukas.gif Leliukines leles irgi nepamirstamos,jai 3,8 meto dabar..... Bet ir loptopas ir telefonas viskas einama,zino kas kur kaip ijungiama doh.gif Zodziu universali tokia lotuliukas.gif Ner ko noret,kai salia dvi seses ir brolis visad wub.gif Yra is ko pasimokyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos su 88 cm klubais koki dydi imti situ http://www.ae.com/we...atId=cat7010278
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2014 08 29, 18:00)
Kažkoks nešiuolaikiškas vaikas laugh.gif Bet nuo to bloagiau tikrainera biggrin.gif

Bet ir loptopas ir telefonas viskas einama,zino kas kur kaip ijungiama doh.gif  Zodziu universali tokia lotuliukas.gif

oj tuo klausimu tai mano irgi šiuolaikiška biggrin.gif telefonus "skrolina" nuo mažų dienų biggrin.gif youtube pati susiranda filmukus kai noras yra biggrin.gif paukščiukus irgi pašaudo ax.gif tiesiog jos tai kažkaip nekabina, kaip kad kitų vaikų biggrin.gif ją tuo gali max 5-10 min sudominti, ilgiau nebeįdomu smile.gif

aš kartais pavydžiu, kai kiti vaikai gali ramiai valandą prie kokio filmuko išsėdėt lotuliukas.gif bent ramu namie, nes mano ištisai šneka doh.gif

kur dar tų undinėlių ieškoti? amazon žiūrėjau, disney žiūrėjau, mattel neperka, toys R us peržiūrėjau... iš kur dar žaislai perkami??
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2014 08 29, 19:14)
Merginos su 88 cm klubais koki dydi imti situ http://www.ae.com/we...atId=cat7010278

Manyciau 0
Atsakyti

Nugi 0 biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti

Aš su 96cm perku 2.
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2014 08 29, 20:14)

Aš su 89- 90cm turiu 00 dydį smile.gif
Atsakyti