Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Nagi, kam dar monstrių iš Mattel? bigsmile.gif
Man irgi vienos prireikė. Reikia kompanijos, kad dar pritaikytų 30% nuolaidą. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2014 09 07, 19:25)
Aciu uz prekytes wink.gif TH mokasiniukai tiko ir patinka. Gal kiek ties uzkulne laisvoki (bet jei tai pasitvirtins bus galima silikoniukus isideti). Manau 9,5 US dydis visgi butu mazoki, o siuos ir basa kojyte galesiu aveti. Pirma kart surizikavau is JAV batus papairkti. Nu gal dabar reikes surizikuot dazniau smile.gif
Ar tos kuriu koja tikras 41d dazniausiai 10 US perkat? Ar buna kad reikia didesnio ar mazesnio dydzio?

Viskas is Lego shop dar laukia automobilyje kol apziuresiu mat kolkas perdaug akiu namuose biggrin.gif

Visaip būna. Jei TH tiko 10, tai greičiausiai ir kitų toks tiks. Pvz Talbots geriau 10,5, conversu 9,5. Lacoste irgi 9,5 turbūt užtektų, bent aulinių. Reik reviu skaityt.
Atsakyti
QUOTE(por-for @ 2014 09 07, 22:26)
Nagi, kam dar monstrių iš Mattelbigsmile.gif
Man irgi vienos prireikė. Reikia kompanijos, kad dar pritaikytų 30% nuolaidą.  thumbup.gif

Jei merrgytes perka ish ten, tai jungiuosi?
Gerdulka, Taure, ar galima siust Mattlel?
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 09 07, 21:38)
o galutinė kaina labai skiriasi nei perkant LT? ar čia kažko reikėjo, ko LT nėr?  ax.gif

Na pirkau ko LT net maciusi nesu. Pirkau tokias dezutes - lagaminelius (vis dar neapziurejau, nes vaikai serga tai uzmigo kai pati luzau). Man jos labai fainos pasirode. Kadangi auginu mergytes tai pamasciau kad joje ir lego lelytes ar zverelius gales laikyti arba tiesiog bus galima naudoti kaip papuosalu dezute wink.gif Kaledoms paemiau, nes realiai tai per zaislus nebeperlipti tai su vyru nusprendem kad reik dovanot kazka protingesnio biggrin.gif
Na o kadangi jas pirkau tai dar ir playmat paemiau ir dar kelias smulkmenas. Kaina gavosi nemaza. Bijau sumeluot bet lyg galutinis skaiciukas apie 6 gavosi ar vos virs 6... Kai uz rubus, batus apie 4 buna... smile.gif

QUOTE(Gafsa @ 2014 09 08, 05:59)
Visaip būna. Jei TH tiko 10, tai greičiausiai ir kitų toks tiks. Pvz Talbots geriau 10,5,  conversu 9,5. Lacoste irgi 9,5 turbūt užtektų,  bent aulinių. Reik reviu skaityt.

Aciu. Reikes pasidairyti. Nu dar TH basuciu sulauksiu...
Atsakyti
Kam aktualu, yoox'e siuo metu free standart shippingas visiems uzsakymams smile.gif
Atsakyti
Ačiū Taure už užrodytą šepetį didis.gif. kartais reik tikėt stebuklais biggrin.gif. točnai nepeša. (Net mano kudlų unsure.gif biggrin.gif ) dabar reik eit mažiuką dukrai pirkt.

Nu ir aišku timberland kuprinė superinė ačiū kas parodėt ir žinoma komandai.
Atsakyti
QUOTE(Stepė @ 2014 09 08, 07:47)
Ačiū Taure už užrodytą šepetį didis.gif. kartais reik tikėt stebuklais biggrin.gif. točnai nepeša. (Net mano kudlų  unsure.gif  biggrin.gif ) dabar reik eit mažiuką dukrai pirkt.

Gal galima tu sepečių nuorodą? Ir mano kudlytei laaaabai reik ax.gif ačiū
Atsakyti
QUOTE(Stepė @ 2014 09 08, 08:47)
Ačiū Taure už užrodytą šepetį didis.gif. kartais reik tikėt stebuklais biggrin.gif. točnai nepeša. (Net mano kudlų  unsure.gif  biggrin.gif ) dabar reik eit mažiuką dukrai pirkt.

Ir man tą šepetį parodykit bigsmile.gif
Atsakyti
Ir mane sepetys domina biggrin.gif
Atsakyti
šitas didelis, mes pirkom su viena šopoholike susikooperavę. dabar reik man mažiuko
Atsakyti
QUOTE(GudLaima @ 2014 09 08, 08:51)
Ir man tą šepetį parodykit  bigsmile.gif

wet brush
Atsakyti
Tai tipo jie visai nepesa plauku? Bet jie plastikiniai kiek suprant? Ka reiskia wet, kad reikia naudot paslapinus? Ar cia siaip... Nes aktualu i darzeli labai. Nes panos mano plauku kiekiu ir ilgiu nesiskundzia biggrin.gif
Atsakyti