QUOTE(Stepė @ 2014 09 09, 09:11)
turiu ir diedas turi ir vaikas turi. Gėris. pradžiai man lyg biškį spaudė ties keltim, išsigandau kad amen, negalėsiu nešiot. Bet per savaitę prasitampė, dabar kaip nulieti.
o tos pagalvės ties čiurnomis - stebuklas ypač vaikams. neina kaip su botais, kelia koją normaliai.
o tos pagalvės ties čiurnomis - stebuklas ypač vaikams. neina kaip su botais, kelia koją normaliai.
Vat ir baigiu susigundyti sau Columbija sniego batais. Gal pasakytumet kokius pirkot ir kokia skaitosi "padori" kaina suagusiam ir vaikui. Mes turejom 29 dydi, tai buvau patenkinta, dabar mazesnis nesios, o vat pati nebandziau. Nors nupirkusi crocsus zieminius guminius, tai nepamanomas dalykas per musu LT ziemas - su kruva istirpusio sniego/balom. Ypac buvo aktualu, kai reikejo nestumu metu kas men lankytis poliklinikoje centra - privaziuoji, pastatai mashina bet kur (nesvarbu kad islipus bala iki ciurnos kauliuko) ir eini sau apsipatenkinus

Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2014 09 09, 09:36)
žiūrint kokius vyras mėgsta
maniškiui patys pačiausi yra tokie
tai ir ieškau geromis kainomis visur
buvau pirkus atrodo ir sierroj, ir dar kažkur ale gerus, bet tik su medvilne, tai iškart išmetė
dar 6pm pagaudau geromis kainomis kokių Diesel ar pan. kur būna medvilnė su elastanu

dar 6pm pagaudau geromis kainomis kokių Diesel ar pan. kur būna medvilnė su elastanu

Maniskis tai tik pripazista seimininius, labai laisvus, sako niekas jam neturi spausti. Tai tik LT turgeliai gelbsti. O gal ir kitur kas nors matet?