Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Stepė @ 2014 09 09, 09:11)
turiu ir diedas turi ir vaikas turi. Gėris. pradžiai man lyg biškį spaudė ties keltim, išsigandau kad amen, negalėsiu nešiot. Bet per savaitę prasitampė, dabar kaip nulieti.
o tos pagalvės ties čiurnomis - stebuklas ypač vaikams. neina kaip su botais, kelia koją normaliai.

Vat ir baigiu susigundyti sau Columbija sniego batais. Gal pasakytumet kokius pirkot ir kokia skaitosi "padori" kaina suagusiam ir vaikui. Mes turejom 29 dydi, tai buvau patenkinta, dabar mazesnis nesios, o vat pati nebandziau. Nors nupirkusi crocsus zieminius guminius, tai nepamanomas dalykas per musu LT ziemas - su kruva istirpusio sniego/balom. Ypac buvo aktualu, kai reikejo nestumu metu kas men lankytis poliklinikoje centra - privaziuoji, pastatai mashina bet kur (nesvarbu kad islipus bala iki ciurnos kauliuko) ir eini sau apsipatenkinus bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2014 09 09, 09:36)
žiūrint kokius vyras mėgsta  g.gif  maniškiui patys pačiausi yra tokie  smile.gif  tai ir ieškau geromis kainomis visur  doh.gif  buvau pirkus atrodo ir sierroj, ir dar kažkur ale gerus, bet tik su medvilne, tai iškart išmetė  doh.gif

dar 6pm pagaudau geromis kainomis kokių Diesel ar pan. kur būna medvilnė su elastanu  smile.gif

Maniskis tai tik pripazista seimininius, labai laisvus, sako niekas jam neturi spausti. Tai tik LT turgeliai gelbsti. O gal ir kitur kas nors matet?
Atsakyti

Renkama 4u.gif
Ideeli.com
Cabelas
LOFT
Crazy8
Walmart
Adidas
UggAustralia
Womanwithin
Dillards
Carters
Vincecamuto -25%
Harney
Vitacost
Stockngo
Drugstore
Gymboree
Sliceofnature
Paulaschoice
Jcrew
Disney
ToysRus
AE
Sierratradingpost
6pm.com
Overstock.com
Nordstrom.com
Gap/OldNavy turi nuolaidu kodus svetaineje
NeimanMarcus.com 4u.gif

Ir visa kita, ko pageidaujate biggrin.gif

Temos išparduotuvė

Papildyta:
Target dedu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2014 09 09, 10:03)
Vat ir baigiu susigundyti sau Columbija sniego batais. Gal pasakytumet kokius pirkot ir kokia skaitosi "padori" kaina suagusiam ir vaikui. Mes turejom 29 dydi, tai buvau patenkinta, dabar mazesnis nesios, o vat pati nebandziau. Nors nupirkusi crocsus zieminius guminius, tai nepamanomas dalykas per musu LT ziemas - su kruva istirpusio sniego/balom. Ypac buvo aktualu, kai reikejo nestumu metu kas men lankytis poliklinikoje centra - privaziuoji, pastatai mashina bet kur (nesvarbu kad islipus bala iki ciurnos kauliuko) ir eini sau apsipatenkinus  bigsmile.gif

dukros rope, mano tokie pat tik ilgesni, ar jie irgi vadinasi rope nežinau, nepamenu. už savo lyg 41-43 baksus mokėjau, už dukros apie 30
Atsakyti
QUOTE(Monitaaa @ 2014 09 09, 10:27)
Labas rytas, sakykit, kur perkate vyrams kokybišką apatinį trikotažą? smile.gif Ačiū smile.gif

Macys.com
6pm.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2014 09 09, 10:03)
Maniskis tai tik pripazista seimininius, labai laisvus, sako niekas jam neturi spausti. Tai tik LT turgeliai gelbsti. O gal ir kitur kas nors matet?

Kriu ir Factory visokiu buna.
Atsakyti
JCREW dedu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gerdulka @ 2014 09 09, 08:17)
Nebeturiu kodo, vienkartiniai jie buna  paprastai  schmoll.gif

aišku, supratau smile.gif
o šiaip galima siųst, be kodo?
Atsakyti
Gerdulka, imeskit Sierra koduka

aciu
Atsakyti
QUOTE(Stepė @ 2014 09 09, 10:15)
dukros rope, mano tokie pat tik ilgesni, ar jie irgi vadinasi rope nežinau, nepamenu. už savo lyg 41-43 baksus mokėjau, už dukros apie 30

QUOTE(linamog @ 2014 09 09, 10:17)
Kriu ir Factory visokiu buna.

Aciu, reikes paieskoti ir batu i apatinio vyrui ax.gif
Atsakyti
Amway nusiunčiau nedidelį, junkitės į kompaniją 4u.gif.
Papildyta:
Ieškančios sniego batų, pasidairykit šitų Sorel Snow Angel geresne kaina. Superiniai wub.gif thumbup.gif.
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2014 09 09, 11:40)
aišku, supratau smile.gif
o šiaip galima siųst, be kodo?

Taip , zinoma mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=aanzelikaa,2014 09 09, 07:59]
As supratau. Ir sakau kad Lietuvoj pacius dazus pigiau galima gaut nei siustis!

na taip, bandyciau pati dazytis arba drauges prasyciau. bet kazin ar salonas privalo man susakyti spalvu kodus, kuriais dazo, kad nespelioti kokia aspalva uzsakineti? jie turi visa informacija kompiuteryje....
Atsakyti