Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(guziukas @ 2014 09 09, 12:31)
Cia ir reiks ne pradinukui schmoll.gif Labiau dabar ziurim i praktiskuma,tos simpatijos tik pirmus du metus buna kuprinem lotuliukas.gif bent jau pagal maniskius rolleyes.gif paskui jau praso patogesnes biggrin.gif

As del juoko vienam paemiau Columbios - nepataikysiu, galvojau, tai bent turizmui bus. Bet du metai, kaip negali su ja issiskirt, taso net ir ne i mokykla. Kitas irgi Columbios uzsinorejo, antri metai patenkintas. Patogu ir jiems grazu smile.gif
Atsakyti
Truputį ne į temą, bet rudenėjant gal kam pravers...

Turiu Timberland batus 9 dydį tamsiai rudus. Pavasarį pirkau per mergaites, bet mano lopetai niekaip netinka. Šiaip tinkami 25,5-26cm neplačiai pėdai. Jeigu kam įdomu, prašom kreiptis, nenoriu sandėliuoti, tad atiduosiu už 100lt + siuntimas.

Tokie batai:
http://www.altrec.co...terproof-boots/
Atsakyti
QUOTE(Koce @ 2014 09 09, 15:01)
Truputį ne į temą, bet rudenėjant gal kam pravers...

Turiu Timberland batus 9 dydį tamsiai rudus. Pavasarį pirkau per mergaites, bet mano lopetai niekaip netinka. Šiaip tinkami 25,5-26cm neplačiai pėdai. Jeigu kam įdomu, prašom kreiptis, nenoriu sandėliuoti, tad atiduosiu už 100lt + siuntimas.

Tokie batai:
http://www.altrec.co...terproof-boots/

Jei dar turite, noreciau pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2014 09 09, 16:17)
Jei dar turite, noreciau pirkti smile.gif

Sutarta drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(horos @ 2014 09 09, 15:55)
As del juoko vienam paemiau Columbios - nepataikysiu, galvojau, tai bent turizmui bus. Bet du metai, kaip negali su ja issiskirt, taso net ir ne i mokykla. Kitas irgi Columbios uzsinorejo, antri metai patenkintas. Patogu ir jiems grazu  smile.gif

Cia kurios? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2014 09 09, 09:59)
Amway nusiunčiau nedidelį, junkitės į kompaniją 4u.gif.
Papildyta:
Ieškančios sniego batų, pasidairykit šitų Sorel Snow Angel geresne kaina. Superiniai wub.gif  thumbup.gif.

Tik sunkūs jie, ir didinti. Bet šilti labai, ir per pliurzas nepamainomi.

QUOTE(aanzelikaa @ 2014 09 09, 10:20)
Na jus mokat pinigus, turite zinoti kuom Jumis dazo smile.gif

Tai pavadinimas viena, o kiek kokios spalvos deda- meistro paslaptis biggrin.gif išsirenki spalvą, ir jo darbas ją išgaut biggrin.gif

QUOTE(Simbulis @ 2014 09 09, 13:54)
Merginos, patarkit kur ieskoti vyr. apyrankes sidabrines, kad galima butu graviruoti?  4u.gif

gal overstock, amazon g.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2014 09 09, 16:02)
Cia kurios? rolleyes.gif

Vienam Columbia San Gil, realybėj labai graži
user posted image
(Pageidavimas buvo, kad nebūtų ,,stora".
Kitam Columbia Manifest II Technical
user posted image
Abi ,,aukštos", bet ir mano mažiukai virš 180 biggrin.gif Na, mokykloje teko atsakinėti į tėvų klausimus, kur gavau doh.gif Nesunešiojamos jos matyt, nes per pora metų nenutiko nieko tąsant, draskant, mėtant, trypiant unsure.gif Vaikai labai vertina, kad nerealiai patogu su jom ir bėgt, ir eit, ir ilgai trulikuose stovėt thumbup.gif Nugara visai nevargsta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo horos: 09 rugsėjo 2014 - 16:51
Gal crazy kodukas yra? smile.gif
Atsakyti
Aciu visoms atsakiusioms del Columbijos moterisku... Reikes gal susigundyt smile.gif
Atsakyti
Gal galit primint is kur siunciat zaislus? is Disney, toysru, mattel, gal dar kokiu yra ???? 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi noriu iš amazon tų šepečių plaukam. O ten yra koks shipas, ar papildoma nuolaida? Kažkaip lyg būdavo kartais -20%, tik nemenu, ar viskam.
Atsakyti
QUOTE(luju @ 2014 09 09, 19:35)
Gal galit primint is kur siunciat zaislus? is Disney, toysru, mattel, gal dar kokiu yra ????  4u.gif

Amazon.com dar 4u.gif
QUOTE(ylang @ 2014 09 09, 19:49)
Aš irgi noriu iš amazon tų šepečių plaukam. O ten yra koks shipas, ar papildoma nuolaida? Kažkaip lyg būdavo kartais -20%, tik nemenu, ar viskam.

Nera papildomos nuolaidos ax.gif
Atsakyti