Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(vavute11 @ 2014 08 30, 17:31)
O gal dar galit patart 100 cm ugio 17 kg zmoguciui kokio dydzio imti nes kiek skaiciau tai mazinti jie, ar uztektu 4T ar jau imt 5T?

maniškė irgi panašių išmatavimų, pamatavau neseniai XXS dydį, dar geras. 4T naujojo Buga nematavom, ankstesni mažinti buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(ineciuxxx @ 2014 08 30, 14:47)
As su 96 perku jeginsus 6 turiu ir 4, bet su 6 patogiau  smile.gif

QUOTE(ylang @ 2014 08 30, 15:09)
Su 103 cm 6 dydis man įsirėžęs, įtelpu, bet nepatogu. 8 man kaip tik būtų. Maniškiai super stretch, į mažiau tamprių 6 dydį tikrai neįlįsčiau smile.gif

gerai as cia uzsimaniau, i 2 dydi tilpt biggrin.gif tiesiog paskaiciau zinute, kad su 96 turi 2 tai ir primeciau daugmaz, bet nesu kelniu dar pirkus is JAV smile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal kas pirkot ir žinot,ar tinkami šitie http://www.carters.c...s-and-outerwear komplektai mūsų žiemoms? Koks tiktų dydis 119 cm. vaikui? Vaikas smulkus.

Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2014 08 30, 17:49)
maniškė irgi panašių išmatavimų, pamatavau neseniai XXS dydį, dar geras. 4T naujojo Buga nematavom, ankstesni mažinti buvo  g.gif

Ačiū labai 4u.gif Belieka sumedžiot iki žiemos smile.gif
Atsakyti
levis.com nuolaida 40 proc. jei surenki 250 dol. uzsakyma. Gal parenkam?
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2014 08 30, 18:13)

O kokio dydzio reiktu dzinsu su 90 per sedimaja?
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2014 08 30, 20:13)

Sorriukas, bet si savaitgali nerenkame is cia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sync @ 2014 08 30, 18:33)
Sveikos  4u.gif

Gal kas pirkot ir žinot,ar tinkami šitie http://www.carters.c...s-and-outerwear komplektai mūsų žiemoms? Koks tiktų dydis 119 cm. vaikui? Vaikas smulkus.
Ačiū.

Imciau L dydi kaip minimum, paziurekit ju size charta jis atitinka. O ar tinka ar ne, negaliu patarti vieni renkasi columbia, man asmeniskai jie nepatinka, kiti renkasi gap ar carters, gap nebandziau, carters man patinka biggrin.gif
Atsakyti
Gal renkat jcrew ir factory?
Atsakyti
O Landsend renkate su -30proc?
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 08 30, 21:19)
Imciau L dydi kaip minimum, paziurekit ju size charta jis atitinka. O ar tinka ar ne, negaliu patarti vieni renkasi columbia, man asmeniskai jie nepatinka, kiti renkasi gap ar carters, gap nebandziau, carters man patinka  biggrin.gif

Ačiū hi.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2014 08 30, 17:49)
maniškė irgi panašių išmatavimų, pamatavau neseniai XXS dydį, dar geras. 4T naujojo Buga nematavom, ankstesni mažinti buvo  g.gif

help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif

Nagi, parašykite prašau kas nors, kur rasti tuos 2 dalių Columbia buga kombius XS XXS dydžio? doh.gif
Atsakyti