Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namučiai 2

Vat pagalvojau, kad cia geras pasitikrinimas koki salti atlaikys siltnamis, kad ir nusals jau nieko baisaus, bet va pavasari zinosiu kada jau palundra kelt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2014 10 02, 21:34)
Vat pagalvojau, kad cia geras pasitikrinimas koki salti atlaikys siltnamis, kad ir nusals jau nieko baisaus, bet va pavasari zinosiu kada jau palundra kelt  biggrin.gif


nemanau, kad tai rodiklis. Jauni augalai jautresni, jie nukentės greičiau.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 10 03, 08:01)
nemanau, kad tai rodiklis. Jauni augalai jautresni, jie nukentės greičiau.

drinks_cheers.gif
butent, pavasari per salnas ir pridengti nusalo, o dbara nezinau kaip po siandienos nakties, bet praeita ir uzpraeita niekas jiems nehnutyko, pors siltnamyje tikrai buvo arti nulio ar net nulis
Atsakyti
Sveikos, ar kas nors auginot Pyros F1 pomidoriukus?
Gavau lauktuviu, idomu atsiliepimai blush2.gif
Atsakyti
aplankiau pomidorus-gyvi wub.gif jei salnu dideliu nebebus tai dar ir lapkriti skinsiu g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 04 spalio 2014 - 18:18
Patarkit, kaip geriausia pasiruosti ziemai pomidorus cili sriubai? Ar tarkim, saldyti tyre, ar konservuoti tyre ar pomidorus savo sultyse, galvoju kaip butu paprasciausia, greitai ir skanu... Pomidoru dar siek tiek yra, noriu pasigaminti...
Aciu is anksto, jei kas atsakys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2014 10 05, 17:21)
Patarkit, kaip geriausia pasiruosti ziemai pomidorus cili sriubai? Ar tarkim, saldyti tyre, ar konservuoti tyre ar pomidorus savo sultyse, galvoju kaip butu paprasciausia, greitai ir skanu... Pomidoru dar siek tiek yra, noriu pasigaminti...
Aciu is anksto, jei kas atsakys smile.gif

Cili sriubai naudoju pomidorus savo sultyse, bet jei jus naudojate sviezius tai labai tiks ir saldyti, nes as saldausi pomidorinei, troskiniams ir pan. kur reika,lingi sviezi pomidorai, aisku man asmeniskai saldymas uzima maziausiai laiko- susipjaustau sudedu ant lekstes, uzsisaldau, o tada suberiu i maiseli, nesulimpa, buna atskiromis skiltelemis. (tik salotoms jei jau aisku nelabai tinkami bus)
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2014 10 06, 08:11)
Cili sriubai naudoju pomidorus savo sultyse, bet jei jus naudojate sviezius tai labai tiks ir saldyti, nes as saldausi pomidorinei, troskiniams ir pan. kur reika,lingi sviezi pomidorai, aisku man asmeniskai saldymas uzima maziausiai laiko- susipjaustau sudedu ant lekstes, uzsisaldau, o tada suberiu i maiseli, nesulimpa, buna atskiromis skiltelemis. (tik salotoms jei jau aisku nelabai tinkami bus)



Greičiausias šaldymas sriuboms ir troškiniams - sumalti , supilti į indelius ar maišelius.
Jei lieka vietos šaldiklyje.
Atsakyti
Saintlina arba kas nors, kas auginote pomidorus Dimerosa. Ar jie derlingi?

Priminkit, kokie ten pomidorai kas du lapus kekes auginasi. Vis tas gobšumas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riolita.: 06 spalio 2014 - 16:18
QUOTE(Riolita. @ 2014 10 06, 16:14)
Saintlina arba kas nors, kas auginote pomidorus Dimerosa. Ar jie derlingi?


standartinio hibrido derlingumas. Kekėj penki-šeši pomidorai, tokie stamboki.
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2014 10 06, 08:11)
Cili sriubai naudoju pomidorus savo sultyse, bet jei jus naudojate sviezius tai labai tiks ir saldyti, nes as saldausi pomidorinei, troskiniams ir pan. kur reika,lingi sviezi pomidorai, aisku man asmeniskai saldymas uzima maziausiai laiko- susipjaustau sudedu ant lekstes, uzsisaldau, o tada suberiu i maiseli, nesulimpa, buna atskiromis skiltelemis. (tik salotoms jei jau aisku nelabai tinkami bus)

net ir nezinau kokius as naudoju arba jei tiksliau kaip skaniau... Kartais is parduotuves savo sultyse, esu dar ir saldytu pridejus, nes kazkaip mazai buvo, esu darius su tokiais kai nulupi, supjaustai gabaliukais ir dar puode pakaitini, tada i stiklainius ir uzsuki dangteliais. O jums su konservuotais savo sultyse skaniau, pati ruosiat tokius? g.gif Svieziu nenaudojat cili sriubai?
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2014 10 06, 20:23)
net ir nezinau kokius as naudoju arba jei tiksliau kaip skaniau... Kartais is parduotuves savo sultyse, esu dar ir saldytu pridejus, nes kazkaip mazai buvo, esu darius su tokiais kai nulupi, supjaustai gabaliukais ir dar puode pakaitini, tada i stiklainius ir uzsuki dangteliais. O jums su konservuotais savo sultyse skaniau, pati ruosiat tokius? g.gif Svieziu nenaudojat cili sriubai?

darau ir savo sultyse ir saldytu, bet ciliakui tai pas mane leco dazniausiai ir plius dar savo sultyse.
Atsakyti