Vat pagalvojau, kad cia geras pasitikrinimas koki salti atlaikys siltnamis, kad ir nusals jau nieko baisaus, bet va pavasari zinosiu kada jau palundra kelt

QUOTE(Ingaja @ 2014 10 02, 21:34)
Vat pagalvojau, kad cia geras pasitikrinimas koki salti atlaikys siltnamis, kad ir nusals jau nieko baisaus, bet va pavasari zinosiu kada jau palundra kelt 

nemanau, kad tai rodiklis. Jauni augalai jautresni, jie nukentės greičiau.
QUOTE(saintlina @ 2014 10 03, 08:01)
nemanau, kad tai rodiklis. Jauni augalai jautresni, jie nukentės greičiau.

butent, pavasari per salnas ir pridengti nusalo, o dbara nezinau kaip po siandienos nakties, bet praeita ir uzpraeita niekas jiems nehnutyko, pors siltnamyje tikrai buvo arti nulio ar net nulis
aplankiau pomidorus-gyvi
jei salnu dideliu nebebus tai dar ir lapkriti skinsiu

QUOTE(svieske @ 2014 10 05, 17:21)
Patarkit, kaip geriausia pasiruosti ziemai pomidorus cili sriubai? Ar tarkim, saldyti tyre, ar konservuoti tyre ar pomidorus savo sultyse, galvoju kaip butu paprasciausia, greitai ir skanu... Pomidoru dar siek tiek yra, noriu pasigaminti...
Aciu is anksto, jei kas atsakys
Aciu is anksto, jei kas atsakys

Cili sriubai naudoju pomidorus savo sultyse, bet jei jus naudojate sviezius tai labai tiks ir saldyti, nes as saldausi pomidorinei, troskiniams ir pan. kur reika,lingi sviezi pomidorai, aisku man asmeniskai saldymas uzima maziausiai laiko- susipjaustau sudedu ant lekstes, uzsisaldau, o tada suberiu i maiseli, nesulimpa, buna atskiromis skiltelemis. (tik salotoms jei jau aisku nelabai tinkami bus)
QUOTE(xxkamane @ 2014 10 06, 08:11)
Cili sriubai naudoju pomidorus savo sultyse, bet jei jus naudojate sviezius tai labai tiks ir saldyti, nes as saldausi pomidorinei, troskiniams ir pan. kur reika,lingi sviezi pomidorai, aisku man asmeniskai saldymas uzima maziausiai laiko- susipjaustau sudedu ant lekstes, uzsisaldau, o tada suberiu i maiseli, nesulimpa, buna atskiromis skiltelemis. (tik salotoms jei jau aisku nelabai tinkami bus)
Greičiausias šaldymas sriuboms ir troškiniams - sumalti , supilti į indelius ar maišelius.
Jei lieka vietos šaldiklyje.
Saintlina arba kas nors, kas auginote pomidorus Dimerosa. Ar jie derlingi?
Priminkit, kokie ten pomidorai kas du lapus kekes auginasi. Vis tas gobšumas
Priminkit, kokie ten pomidorai kas du lapus kekes auginasi. Vis tas gobšumas

QUOTE(Riolita. @ 2014 10 06, 16:14)
Saintlina arba kas nors, kas auginote pomidorus Dimerosa. Ar jie derlingi?
standartinio hibrido derlingumas. Kekėj penki-šeši pomidorai, tokie stamboki.
QUOTE(xxkamane @ 2014 10 06, 08:11)
net ir nezinau kokius as naudoju arba jei tiksliau kaip skaniau... Kartais is parduotuves savo sultyse, esu dar ir saldytu pridejus, nes kazkaip mazai buvo, esu darius su tokiais kai nulupi, supjaustai gabaliukais ir dar puode pakaitini, tada i stiklainius ir uzsuki dangteliais. O jums su konservuotais savo sultyse skaniau, pati ruosiat tokius?

QUOTE(svieske @ 2014 10 06, 20:23)
net ir nezinau kokius as naudoju arba jei tiksliau kaip skaniau... Kartais is parduotuves savo sultyse, esu dar ir saldytu pridejus, nes kazkaip mazai buvo, esu darius su tokiais kai nulupi, supjaustai gabaliukais ir dar puode pakaitini, tada i stiklainius ir uzsuki dangteliais. O jums su konservuotais savo sultyse skaniau, pati ruosiat tokius?
Svieziu nenaudojat cili sriubai?

darau ir savo sultyse ir saldytu, bet ciliakui tai pas mane leco dazniausiai ir plius dar savo sultyse.