Ačiū už atsakymus
Vakar jau skanavom keptų rudmėsių, kepėm paprastai keptuvėje tik padruskinant. Skanumėlis

QUOTE(Lerikyte @ 2014 09 16, 12:50)
pasikepti man labai skanu taip:
papipirinam padruskinam į džiuvėsius, į kiaušinio plakinį tada vėl į džiūvėsiu ir ant keptuvės su aliejum
QUOTE(Vėta @ 2014 09 16, 14:48)
O aš rudmėses kepdavau be nieko, tik kepdama sūdydavau. Šiais metais pabandžiau nuplautas padruskinti. Tada apvolioji miltuose ir ant aliejaus. Ant šlapių gerai prilimpa miltai, nereikia nei kiaušinio. Kepu, kol pageltonuoja miltai. Gaunasi traškios, skanumėlis.
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2014 09 17, 07:32)
Rudmėsės skaniausia labai gerai nuvalytos ir elementariai pakeptos ant sviesto net be svogūno ir pipirų, tik su trupučiu druskos.