QUOTE(syri @ 2014 10 11, 19:24)
Na ka... Nudumiau miskan, aplėkiau savo vieteles... Deja - tiutiuUuu, nei vieno grybuko... Kaip iššluota
Bet šiaip gražu
Bet šiaip gražu
QUOTE(Pulkaunykas @ 2014 10 11, 18:39)
na tik idomu kokiose apylinkese radot toki laimki
QUOTE(syri @ 2014 10 11, 19:24)
Įtariu, kad kažkur apie Klaipėdą
Na moterytes, atsisveikinu manau iki kitu metu. Smagiai prisigrybavom, graziu laimikiu prisizuurejom. Grazaus likusio rudens, gzazios ziemos, silto pavasrio. Na o geguzes gale vel susitikim cia
sezonines drauges
Bet buvo geras sezonas
. Ir grybų patiekalai mano draugų pirmiausiai suvalgomi. Ramaus poilsio miškams, kad atsigautų ir pailsėtų iki sekančio sezono.
O tai zelionku dzukijoj jau nebebus?
QUOTE(syri @ 2014 10 11, 15:58)
- Oho!!!
Na, o kad jau tokia atsisveikinimų nata skamba temoj...
Man kažkaip greit prabėgos čia tas sezonas...
Bet jau kokį atradimą gurmanišką padariau, net pačią save nusistebinau, tas Rudmėses atradus. Nebūčiau čia užsukus - taip ir toliau ramia dūšia gyvenčiau, be Rudmėsių, net nerinkčiau aš jų miške
Ir labai noriu pasidžiaugt jaukia, miela, draugiška grybų ir miškų mylėtojų kompanija.
Šiandien Mb dar nukovė raudonikių kibirą
ir du barvykus - viens mažiukas, kitas jau normalus. Aš jau kartu nebevažiavau, tipo uždariau sezoną. Žiūrėsim, kaip čia pas mus su orais bus. Dabar tik +7C
. Jei jau į mišką bus atėjusios šalnos (o mes ten turime tokį "girinį" - pati tiksliausia orų ataskaita iš jo
), tai kaip po ir viskas, ania
.... Ate šernų fermai, ate tamsiam miškui, ate raudonikynui...
QUOTE(Pulkaunykas @ 2014 10 16, 23:40)
sveiki, kokiu budu cia galima ideti foto:)?
Laba Nuotraukytes labai paprasta įkelti per part.lt:
Spaudžiate Pasirinkite , susirandate kur pas jus kompe yra nuotraukytė ir spaudžiate iššokusioje lentelėje Open.
Langelyje Keisti paveikslėlio dydį pasirenkate dydį ne didesnį kaip 640 px (SM didesnis būti negali, mažesnis,- taip) ir spaudžiate Talpinti.
Nukopijuojate adresą esantį eilutėje Paveikslėlis forumui ir jį įdedate tame baltame lange, kuriame rašote savo žinutę.
Mes galvojame dar šeštadienį bandyti pašokti pasivaikščioti po pušyną, nes prognozėse nuo sekmadienio jau žada minusinę temperatūrą naktį
Savaitgalyje buvom grybaut palėkę, tai radome nemažai grybukų ir ir gražių žaliuokių (zelionkų), kai kurios gan didelės

Savaitgalyje buvom grybaut palėkę, tai radome nemažai grybukų ir ir gražių žaliuokių (zelionkų), kai kurios gan didelės